Gratis Boretti Grill set t.w.v. €69.95 bij aankoop van een buitenkeuken!

  • Hoogwaardige afwerking en dito kwaliteit
  • Vakwerk door ervaren meubelmakers
  • Dubbel geschuurd zonder meerprijs
  • Snelle levering
+31614915552 Luikersteenweg 640, 3920 Lommel, België

Waar steigerhouten meubels kopen?

U vindt het bij SteigermeubelsXL in Lommel

U bent op zoek naar steigerhouten meubels, maar weet niet goed waar u deze kunt kopen of u vindt niet wat u zoekt. Gelukkig kunt u bij SteigermeubelsXL terecht voor een groot assortiment steigerhouten meubels. Daarnaast kunnen wij ook meubels maken naar uw wens. Bestaande meubels kunnen we naar uw smaak aanpassen op afmetingen, stijl en washing, maar wij kunnen ook vanuit een schets uw nieuwe steigerhouten meubel maken.

Steigerhout op maat

SteigermeubelsXL maakt alle meubels in de eigen meubelmakerij. Wij beginnen met het maken van uw meubel, nadat wij hiervan de bestelling hebben ontvangen. Hierdoor heeft u ontzettend veel opties qua afmeting, stijl en washing. Wij maken zelfs eigen ontwerpen en steigermeubels op maat. Wilt u bijvoorbeeld een witte washing of stalen onderstel op uw nieuwe eettafel? Dan zorgen wij dat deze washing en onderstel precies naar wens is. Bekijk hier de mogelijkheden voor de washing van de steigerhouten meubelen.

Steigerhout projectinrichting

Bent u op zoek naar iemand die een steigerhouten inrichting voor uw onderneming kan verwezenlijken? Bij SteigermeubelsXL kunnen wij projectinrichting verzorgen voor bijvoorbeeld winkels of horecabedrijven. Wij krijgen steeds meer aanvragen van ondernemers voor projectinrichtingen. Dit komt doordat steigerhout steeds populairder is. De populariteit groeit dus niet alleen voor woningen en tuinen, maar ook voor ondernemingen en bedrijven. 

Steigerhout projectinrichting

Populaire steigerhouten meubelen

Steigerhouten meubelen worden dus steeds populairder. Steigerhouten meubelen hebben een unieke uitstraling, zijn duurzaam en geven een bijzonder gezellige sfeer aan uw woning of tuin. Het is dan ook moeilijk kiezen uit ons assortiment steigerhouten meubelen. Om het voor u iets makkelijker te maken, hebben wij de meest populaire steigerhouten meubels op een rijtje gezet. 

Populaire steigerhouten meubelen

 

Waar steigerhouten meubels kopen?

SteigermeubelsXL is werkzaam in België, Nederland en Duitsland, onder andere in;

Steigerhout België

 
Steigerhout Nederland:

 

Populaire steigerhouten meubels

Bestel goedkope steigerhouten meubelen bij SteigermeubelsXL


Bij SteigermeubelsXL vindt u betaalbare steigerhouten meubelen. Kies uit een ruim assortiment eettafels, loungesets en meer. Steigerhout is duurzaam en past in diverse interieurstijlen. Geniet van de goede kwaliteit en scherpe prijzen. Vernieuw uw interieur voordelig met SteigermeubelsXL. De mooiste en goedkope steigerhouten meubelen shopt u bij SteigermeubelsXL.