+31614915552 Luikersteenweg 640, 3920 Lommel, België
Keuzestress? Wij denken graag met u mee!
Wij zijn dagelijks geopend en bereikbaar via chat, mail en telefoon.

Steigerhouten loungeset

Volkomen ontspannen genieten van de zon? Dat doet u op een steigerhouten loungeset. De luxe loungesets van SteigermeubelsXL zijn heerlijk voor de mooie zomerdagen en lange zomeravonden.

Ontspannen in de tuin

Een loungeset is een aanwinst voor iedere tuin. Op een loungeset geniet u pas echt van de buitenlucht en het zomerse weer. Dit komt doordat u heerlijk ontspannen kunt zitten op de hoogwaardige steigerhouten loungebanken van duurzaam steigerhout. De loungesets van SteigermeubelsXL zijn dan ook erg geliefd. Dit komt door de sfeervolle uitstraling en past goed bij de geliefde Ibiza stijl in de tuin.

Complete steigerhouten loungeset

SteigermeubelsXL biedt een ruim assortiment aan in steigerhouten loungesets. Bij ons kunt u dan ook terecht voor een complete steigerhouten loungeset met steigerhouten loungebanken, hoekbanken, loungefeauteuils en hockers. Daarnaast heeft u veel keuze in de opstelling van de loungeset. U kunt ervoor kiezen om een loungebank in een luxe U-vorm te kopen of bijvoorbeeld een steigerhout hoekbank. De loungeset maakt u helemaal compleet met een bijpassende steigerhouten lounge stoel, salontafel, steigerhouten tuinbank en plantenbakken van steigerhout.

Assortiment steigerhouten loungeset 

Maatwerk loungeset

Al onze steigerhouten loungesets worden in onze eigen meubelmakerij gemaakt. Onze ervaren medewerkers hebben veel ervaring met steigerhout en interieurdesign. Wanneer u in ons assortiment niet de loungeset vindt die u zoekt of het liefst een andere kleur of afmeting zoekt, kunt u kiezen voor een loungeset op maat. Onze meubelmakers kunnen dan een loungeset maken naar uw ontwerp. Daarnaast heeft u bij SteigermeubelsXL veel mogelijkheden in de kleur en de afwerking van uw steigerhouten meubelen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor de Grey Wash of White Wash.

Steigerhouten loungeset

Steigerhout

Bij SteigermeubelsXl maken we al onze steigerhouten meubels van duurzaam hout. Dit hout is gerecycled en wordt opnieuw verwerkt in onze meubelen. Het voordeel van steigerhout is dat het erg sfeervol is. Daarnaast kan steigerhout goed tegen een stootje en blijft het ontzettend lang mooi. Wij letten goed op de kwaliteit van het hout en zorgen ervoor dat de meubels dan ook altijd van uitstekende kwaliteit zijn.

Online of in de winkel

Een steigerhouten loungeset van SteigermeubelsXL kunt u in onze online meubelwinkel of in onze vestiging in Lommel kopen. Wij zijn gevestigd op de grens van Nederland en België. Onze werknemers kunnen u in onze winkel adviseren over alle mogelijkheden voor steigerhouten loungesets. U kunt hier de loungeset ook bekijken en uit proberen. Ons assortiment steigerhouten meubelen online bestellen is ook mogelijk. Wij bezorgen door heel Nederland en Belgie.

Meer over een steigerhouten loungebank