Actie: 20% korting op alle BBQ's van Boretti!

  • Hoogwaardige afwerking en dito kwaliteit
  • Vakwerk door ervaren meubelmakers
  • Dubbel geschuurd zonder meerprijs
  • Snelle levering
+31614915552 Luikersteenweg 640, 3920 Lommel, België

steigerhouten badkamermeubel

Vakwerk steigerhouten badkamermeubels

Bent u op zoek naar een nieuw badkamermeubel? Wist u dat steigerhouten meubels ideaal voor de badkamer zijn? Misschien denkt u wel dat steigerhout niet geschikt is voor vochtige ruimtes als de badkamer, maar het tegendeel is waar. Welke stijl u ook kiest, met steigerhout is dit altijd te realiseren.

Bekijk de steigerhouten badkamermeubels

In ons assortiment vindt u diverse modellen steigerhouten badkamermeubels. Belangrijk hierbij is te weten dat elk badkamermeubel ook altijd op maat gemaakt kan worden en dus aangepast aan de beschikbare ruimte in uw badkamer, maar ook aan uw persoonlijke wensen. Dit komt doordat wij alle meubels zelf maken met ervaren meubelmakers in onze eigen meubelmakerij.

Badkamermeubel van steigerhout - SteigermeubelsXL

Benieuwd naar een steigerhouten badkamermeubel uit ons assortiment?

Wellicht denkt u bij een badkamermeubel niet meteen aan hout of steigerhout. Toch is een steigerhouten badkamermeubel ideaal voor in de badkamer. SteigermeubelsXL zorgt ervoor dat vochtproblemen worden voorkomen door beits op de badkamermeubel te doen. Hierdoor is het meteen ook makkelijk schoon te maken. In onze showroom in Lommel kunt u de badmeubels uiteraard bekijken en de mogelijkheden om maatwerk te maken met ons bespreken. Uiteraard kunt u elk steigerhouten meubel ook rechtstreeks via onze webshop bestellen.

Uitgelichte badkamermeubels:

Wilt u een steigerhouten badkamermeubel met die open is of juist met lades? Wij kunnen de badkamermeubel maken die bij u past. Daarnaast kunt u de badkamermeubel leuk combineren met bijvoorbeeld spiegels of andere kasten van SteigermeubelsXL. Hierdoor krijgt de badkamer een unieke sfeer.

Badkamermeubels in de aanbieding

Extra fijn! Krijg tot wel 50% korting op een volledige badkamerset, trendy spiegelkasten en stijlvolle badmeubels. Geef uw badkamer een frisse look met onze uitgebreide assortiment afgeprijsde badkamermeubelen.

Shop met korting

Populaire steigerhout meubels

Duurzaam hout als steigerhout wordt steeds populairder. Steigerhout meubels zijn enorm populair en dit merken wij ook dagelijks in onze showroom en online op onze webshop. Speciaal voor u hebben wij op een rijtje gezet wat de meest populaire steigerhouten meubels zijn van dit moment.

Populaire steigerhout meubels

Behandeling steigerhouten badkamermeubels

Om vochtproblemen te voorkomen doen we altijd een beits op onze badkamermeubelen, bijvoorbeeld greywash of whitewash. Hierdoor trekt er geen vocht in het hout, en kunt u het makkelijk schoonmaken! Heeft u specifieke wensen qua afmeting of indeling voor uw steigerhouten meubel? Neem dan even contact met ons op. We denken graag met u mee over het badkamermeubel dat perfect past in uw badkamer.

steigerhouten badkamermeubel kopen

Badkamermeubel Minorca met 2 losse wandkastjes

Waarom kiezen voor SteigermeubelsXL?

  • Hoogwaardige afwerking en kwaliteit
  • Vakwerk door ervaren meubelmakers
  • Snelle levering
  • Dubbel geschuurd zonder meerprijs
  • Goede service en garantie

Andere populaire steigerhouten meubels zijn steigerhouten loungebank en een steigerhout bed

Naar onze showroom?

Wilt u graag eerst de badkamermeubels een keer zien voordat u ze aanschaft? Kom dan gezellig langs in onze showroom.

Route SteigermeubelsXL