+31614915552 Luikersteenweg 640, 3920 Lommel, België
Keuzestress? Wij denken graag met u mee!
Wij zijn dagelijks geopend en bereikbaar via chat, mail en telefoon.

Steigerhout Mechelen

Ruim assortiment steigerhout producten

Op zoek naar meubels van steigerhout rondom Mechelen of naar steigerhout accessoires? Wij heten u van harte welkom bij SteigermeubelsXL, gelegen tussen Lommel en Valkenswaard. Op ongeveer anderhalf uur rijden vindt u onze showroom die 7 dagen per week is geopend.

Mooie meubels van steigerhout rondom Mechelen

Wij van SteigermeubelsXL hebben enorm veel meubels van steigerhout die wij bij u in Mechelen kunnen leveren. Deze steigerhouten meubels zijn zowel in onze webshop als in onze showroom in Lommel te bewonderen. Onze webshop hebben wij momenteel in de categorieën opgedeeld:

 1. Bathroom
 2. Business
 3. Dining
 4. Living
 5. Outdoor
 6. Sleeping

Voor zowel binnen- als buitengebruik hebben wij passende steigerhouten meubels, en alles kan naar wens op maat worden gemaakt!
Naast onze standaard scherp geprijsde producten hebben wij ook mooie aanbiedingen. Kwalitatief hoogwaardige steigerhouten producten tegen de scherpste prijs, dat is SteigermeubelsXL!

Bekijk bijvoorbeeld onze steigerhouten badkamermeubels. Deze geven een unieke sfeer aan de badkamer. Wij brengen altijd een beits aan op onze steigerhouten badmeubelen, bijvoorbeeld greywash of whitewash. Hierdoor trekt er geen vocht in het hout en kunt u het makkelijk schoonmaken!

Voordelen van steigerhout

Het gebruik van steigerhout heeft natuurlijk vele voordelen, zowel voor ons, u en zelfs het milieu. Want steigerhout is eigenlijk gebruikt vurenhout. De planken van vurenhout worden in de bouw gebruikt vanwege de stevige structuur.

Deze planken hebben al veel doorstaan en zijn door weer en wind gevormd. In plaats van het verbranden of weggooien van dit hout, maken wij er iets moois van. Het hout blazen wij nieuw leven in. Er hoeven geen bomen gekapt te worden voor onze creaties. Dit is goed voor het milieu.

Maar wat zijn nu alle voordelen van steigerhout? In het kort:

 • Veelzijdig: steigerhouten meubels passen bij elke woonstijl
 • Stevig: kan goed tegen een stootje
 • Robuuste uitstraling: door massief hout
 • Veel toepassingsmogelijkheden
 • Duurzame materiaal
 • Zeer verantwoord

Steigerhout meubels in Mechelen thuisbezorgd

SteigermeubelsXL brengt steigerhout meubels en accessoires bij u thuis. Tegen een vaste lage vergoeding van € 50 euro worden uw bestelde producten bij u thuis in Mechelen bezorgd.

Meer over steigerhout meubels

Dealer van SteigermeubelsXL producten in Mechelen worden?

Woont u in Mechelen en bent u geïnteresseerd om dealer van producten van SteigermeubelsXL te worden? Informeer naar de mogelijkheden en neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Wij leveren uw meubels op maat in Mechelen af

Heeft u in onze showroom of in onze webshop steigerhouten meubels gezien, maar de afmeting is te groot? Hierdoor kunt u de tafel als voorbeeld niet kwijt in uw woonkamer. Dan heeft u geluk want in onze meubelmakerij kunnen wij alles op maat zagen.

Op deze manier kunnen wij een stuk maatwerk leveren. Ziet u een steigerhouten bed, maar u wilt deze liever groter? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Een groter bed maken is voor onze vakmensen geen enkel probleem. 

Wij leveren bij u onze meubels van steigerhout in Mechelen af op een tijdstip wanneer u dat uitkomt. Werkt u maandag thuis en vindt  het fijn dat wij dan langskomen? Dan spreken wij dat af want wij bezorgen de meubels zelf. Hierdoor zijn wij onafhankelijk en kunnen wij direct met u een afleverdatum afspreken. Voor u en voor ons net zo makkelijk. Wij leveren uw meubels van steigerhout in Mechelen op maat af. 

Showroom steigerhouten meubelen

Graag ontmoeten we u in onze showroom waar u een goede indruk krijgt van ons assortiment. Ook kunnen we hier uw persoonlijke wensen bespreken voor eventueel maatwerk. Kies uw moment! Wij zijn 7 dagen per week geopend, dus kom gerust eens langs om uw gewenste product(en) te bekijken.

Maandag tot en met vrijdag: 09:00 uur tot 16:00 uur.
Zaterdag: 10:00 uur tot 16:00 uur.
Zondag: 12:00 uur tot 16:00 uur. 

SteigermeubelsXL
Luikersteenweg 640
3920 Lommel, België

Steigerhout Mechelen