Gratis Boretti Grill set t.w.v. €69.95 bij aankoop van een buitenkeuken!

 • Hoogwaardige afwerking en dito kwaliteit
 • Vakwerk door ervaren meubelmakers
 • Dubbel geschuurd zonder meerprijs
 • Snelle levering
+31614915552 Luikersteenweg 640, 3920 Lommel, België

Steigerhout Mechelen

Ruim assortiment steigerhout producten

Op zoek naar meubels van steigerhout rondom Mechelen of naar steigerhout accessoires? We heten u van harte welkom bij SteigermeubelsXL, gelegen tussen Lommel en Valkenswaard. Op ongeveer anderhalf uur rijden vindt u onze showroom die 7 dagen per week is geopend.

In onze showroom vindt u meubels van steigerhout, zoals: bedden, eettafels voor binnen en buiten, buitenkeukens, lpoungesets en badkamermeubelen, maar dat is nog lang niet alles. Ontdek het zelf in onze showroom in Lommel of in onze webshop.

Bekijk hier onze webshop

Mooie meubels van steigerhout rondom Mechelen

Wij van SteigermeubelsXL hebben enorm veel meubels van steigerhout diewij bij u in Mechelen kunnen leveren. Deze steigerhouten meubels zijn zowel in onze webshop als in onze showroom in Lommel te bewonderen.

Steigerhout meubels

Onze webshop hebben we momenteel in de categorieën opgedeeld:

 1. Bathroom
 2. Business
 3. Dining
 4. Living
 5. Outdoor
 6. Sleeping

Voor zowel binnen- als buitengebruik hebben we passende steigerhouten meubels, en alles kan naar wens op maat worden gemaakt!

Naast onze standaard scherp geprijsde producten hebben we ook mooie aanbiedingen. Kwalitatief hoogwaardige steigerhouten producten tegen de scherpste prijs, dat is SteigermeubelsXL! 

Bekijk bijvoorbeeld onze steigerhouten badkamermeubels. Deze geven een unieke sfeer aan de badkamer. We brengen altijd een beits aan op onze steigerhouten badmeubelen, bijvoorbeeld greywash of whitewash. Hierdoor trekt er geen vocht in het hout en kunt u het makkelijk schoonmaken!

Voordelen van steigerhout

Het gebruik van steigerhout heeft natuurlijk vele voordelen, zowel voor ons, u en zelfs het milieu want steigerhout is eigenlijk gebruikt vurenhout. De planken van vurenhout worden in de bouw gebruikt vanwege de stevige structuur.

Deze planken hebben al veel doorstaan en zijn door weer en wind gevormd. In plaats van het verbranden of weggooien van dit hout, maken we er iets moois van. Het hout blazen we nieuw leven in. Er hoeven geen bomen gekapt te worden voor onze creaties. Dit is goed voor het milieu. 

Maar wat zijn nu alle voordelen van steigerhout? In het kort:

 • Veelzijdig: steigerhouten meubels passen bij elke woonstijl
 • Stevig: kan goed tegen een stootje
 • Robuuste uitstraling: door massief hout
 • Veel toepassingsmogelijkheden
 • Duurzame materiaal
 • Zeer verantwoord

Dealer van SteigermeubelsXL producten in Mechelen worden?

Woont u in Mechelen en bent u geïnteresseerd om dealer van producten van SteigermeubelsXL te worden? Informeer naar de mogelijkheden en neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Meubelen op maat

Heeft u in onze showroom of in onze webshop steigerhouten meubels gezien, maar de afmeting is te groot? Hierdoor kunt u de tafel als voorbeeld niet kwijt in uw woonkamer. Dan heeft u geluk want in onze meubelmakerij kunnen wij alles op maat zagen.

Op deze manier kunnen we een stuk maatwerk leveren. Ziet u een steigerhouten bed, maar u wilt deze liever groter? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Een groter bed maken is voor onze vakmensen geen enkel probleem. 

Steigerhouten meubelen op maat

Steigerhout meubels in Mechelen thuisbezorgd

SteigermeubelsXL brengt steigerhout meubels en accessoires bij u thuis. Tegen een vaste lage vergoeding van € 50 euro worden uw bestelde producten bij u thuis in Mechelen bezorgd.

U bepaalt zelf wanneer u de meubels wilt ontvangen. We bezorgen de meubelen van steigerhout bij u thuis in Mechelen op een datum naar keus.

Meer over steigerhout meubels

We leveren bij u onze meubels van steigerhout in Mechelen af op een tijdstip wanneer u dat uitkomt. Werkt u maandag thuis en vindt  het fijn dat wij dan langskomen? Dan spreken we dat af want wij bezorgen de meubels zelf.

Hierdoor zijn wij onafhankelijk en kunnen wij direct met u een afleverdatum afspreken. Voor u en voor ons net zo makkelijk. Wij leveren uw meubels van steigerhout in Mechelen op maat af. 

Showroom steigerhouten meubelen

Graag ontmoeten we u in onze showroom waar u een goede indruk krijgt van ons assortiment. Ook kunnen we hier uw persoonlijke wensen bespreken voor eventueel maatwerk. Kies uw moment! We zijn 7 dagen per week geopend, dus kom gerust eens langs om uw gewenste product(en) te bekijken.

Een kop koffie met wat lekkers staat voor u klaar en ons deskundig personeel vertelt u graag meer over onze collectie. 

Maandag tot en met vrijdag: 09:00 uur tot 16:00 uur.
Zaterdag: 10:00 uur tot 16:00 uur.
Zondag: 12:00 uur tot 16:00 uur. 

SteigermeubelsXL
Luikersteenweg 640
3920 Lommel, België

Steigerhout Mechelen kopen