Actie: 20% korting op alle BBQ's van Boretti!

  • Hoogwaardige afwerking en dito kwaliteit
  • Vakwerk door ervaren meubelmakers
  • Dubbel geschuurd zonder meerprijs
  • Snelle levering
+31614915552 Luikersteenweg 640, 3920 Lommel, België

Kasten

Kasten

Op zoek naar een handige kast voor in huis? De kasten van SteigermeubelsXL zijn niet alleen praktisch, maar hebben ook een trendy design. De steigerhouten kasten geven een leuke uitstraling in huis en zorgen ervoor dat alles netjes opgeborgen kan worden. 

Boekenkast

Onze steigerhouten boekenkasten is van hoge kwaliteit gemaakt. De modellen zijn gemaakt met een mooi design én handige vakkenindeling. Hierdoor kunnen alle boeken, archiefmappen en andere spullen netjes opgeruimd worden. 

Buffetkast

De buffetkast van SteigermeubelsXL zijn gemaakt van steigerhouten en voorzien van dik glas. In deze prachtige kast kunt u alle keukenspullen en mooie service in kwijt. Het aantal legplanken achter de deurtjes is aan uw wens aan te passen.

Kledingkast

Op zoek naar een mooie kledingkast? Bij SteigermeubelsXL hebben de kledingkasten een uniek design met een natuurlijke uitstraling. Daarnaast is de indeling helemaal zelf in te delen.

Zit het model er niet tussen of zou u iets willen aanpassen? Wij maken alle kasten in de meubelmakerij waardoor u altijd de afmeting, stijl en washing aan kan passen naar u eigen smaak. Daarnaast kan de vakkenindeling ook naar uw eigen wens worden gemaakt.