+31614915552 Luikersteenweg 640, 3920 Lommel, België
Keuzestress? Wij denken graag met u mee!
Wij zijn dagelijks geopend en bereikbaar via chat, mail en telefoon.

Steigerhouten Buitenkeuken

Bent u van plan een buitenkeuken aan te schaffen? Kom dan eens langs bij Steigermeubels voor een prachtige steigerhouten buitenkeuken. Ons buitenkeukens zijn precies waar u naar op zoek bent, van hoge kwaliteit tegen een betaalbare prijs en natuurlijk qua design zeker een aanwinst in elke tuin.

Luxe buitenkeukens

Buiten koken blijft aan populariteit winnen. Het hele jaar door worden buitenkeukens dan ook gebruikt. Zeker als deze in een veranda staat, is het zelfs in de winter nog heel goed mogelijk om buiten te koken of barbecueën. Door de toenemende vraag hebben wij ons assortiment de afgelopen tijd flink uitgebreid en wij zijn erg trots op de mooie buitenkeukens die u bij ons kunt kopen.

Bekijk hier alle buitenkeukens

U koopt bij SteigermeubelsXL al een steigerhouten buitenkeuken vanaf €1150,00. In het assortiment vindt u diverse buitenkeukens zodat u altijd een buitenkeuken kunt kiezen die helemaal bij u past. Wilt u bijvoorbeeld een recht model, of mag de buitenkeuken in een hoek lopen? En wilt u een barbecue op gas of op kolen integreren? Er zijn veel mogelijkheden en wij denken heel graag met u mee bij uw aanschaf.

Alle steigerhouten meubels van SteigermeubelsXL worden dubbel geschuurd zonder meerprijs. Dit betekent voor u dat de buitenkeuken nog gladder aanvoelt. In onze eigen werkplaats maken we alle meubelen op maat en zijn daardoor zeer flexibel om in te spelen op uw wensen.

Buitenkeuken Jakarta

Deze moderne buitenkeuken is ideaal om te gebruiken met zomerse avonden. Het handige aan dit model is dat het in twee delen losgekoppeld kan worden. Ook staat de buitenkeuken op wieltjes en kan het eenvoudig verplaatst worden. Leverbaar in elke gewenste maat en extra opties zijn mogelijk! 

Bekijk hier de buitenkeuken

 

Steigerhouten Buitenkeuken

Extra opties bij steigerhouten buitenkeukens

  • Boretti Barilo Barbecue (kolen)
  • Boretti Ligorio Top BBQ (gas)
  • Wateraansluiting met kraan en spoelbak

U kunt bovendien uit verschillende behandelingen kiezen om de buitenkeuken nog meer aan uw wensen te laten voldoen.