Gebruik actiecode: SUMMER15 & ontvang tijdelijk 15% op alles!

  • Hoogwaardige afwerking en dito kwaliteit
  • Vakwerk door ervaren meubelmakers
  • Dubbel geschuurd zonder meerprijs
  • Snelle levering
+31614915552 Luikersteenweg 640, 3920 Lommel, België

Goedkope steigerhouten meubelen

Vakmanschap tegen een eerlijke prijs

Op zoek naar een goede leverancier van goedkope steigerhouten meubels? Kom dan eens langs bij SteigermeubelsXL.

Goedkope steigerhouten meubels bij SteigermeubelsXL

Onze winkel ligt in Lommel, direct op de grens tussen België en Nederland. Hier zijn wij 7 dagen per week geopend en kunt u bij ons terecht voor goedkope steigerhouten meubelen van de beste kwaliteit. Bovendien worden al onze meubelen vervaardigd door vakmannen in onze eigen werkplaats. Maatwerk is bij ons dan ook nooit een probleem.

Shop goedkope steigerhouten meubelen

Trendy meubelen & veel keuze

Steigerhouten meubels zien we tegenwoordig steeds vaker. Veroverden de meubelen eerst vele tuinen, inmiddels is er ook een sterkte toename van steigerhouten meubels die binnen in huis worden gebruikt. U kunt dan denken aan bedden, eettafels of tv-kastjes, maar ook complete keukeninrichtingen worden van steigerhout gemaakt. Steigerhout is sfeervol en past eigenlijk in elk type interieur. Daardoor biedt steigerhout heel veel mogelijkheden. Bovendien is steigerhout duurzaam en dragen wij graag op deze manier een steentje bij aan een groenere wereld.

goedkope steigerhouten meubelen

Steigerhout meubelen in tuin

Wij vinden het belangrijk om steeds te letten op nieuwe trends en ons assortiment daar snel op in te richten. Zo hebben wij onlangs eettafels met een stalen onderframe toegevoegd in de webshop. Deze stoere en robuuste eettafels zijn vanaf het begin een aanwinst en ook in onze showroom worden deze eettafels veel bewonderd.

Lees hier meer over steigerhout meubels

Echte vakmensen werken aan uw meubel

In onze eigen meubelmakerij werken iedere dag ervaren vakmensen aan uw meubel. Heeft u speciale wensen betreft de afmeting van uw meubel? Dan zorgen onze vakmensen ervoor dat uw meubel op maat wordt gemaakt, met een nette afwerking. Is de afmeting van uw meubel al helemaal naar wens, maar wilt u uw meubel juist laten behandelen? Ook dit gebeurt in onze eigen meubelmakerij. Laat uw wensen dus gerust aan ons weten, dan zorgen wij dat uw wensen vervuld worden en u binnen een aantal dagen weer een prachtig pronkstuk in uw woning heeft staan. 

Goedkope steigerhouten meubelen kopen

Zoekt u nog een nieuw meubelstuk? Dan nodigen wij u zeker uit om eens langs te komen bij SteigermeubelsXL. In ons assortiment vindt u de mooiste goedkope steigerhouten meubelen en bovendien geldt bij ons dat alles dubbel wordt geschuurd zonder meerprijs en kunt u kiezen voor diverse afwerkingen van de meubels. Bij SteigermeubelsXL vindt u altijd wat u zoekt! Ontdek ook zeker ons uitgebreide assortiment in de webshop. Hier kunt u tevens direct veilig bestellen.

Assortiment goedkope steigerhouten meubelen bekijken