Actie: 20% korting op alle BBQ's van Boretti!

  • Hoogwaardige afwerking en dito kwaliteit
  • Vakwerk door ervaren meubelmakers
  • Dubbel geschuurd zonder meerprijs
  • Snelle levering
+31614915552 Luikersteenweg 640, 3920 Lommel, België

Buitenkeuken

Steigerhouten buitenkeuken meubels

Waarom ons team speciale steigerhouten buitenkeuken meubels ontwierp? Simpel gezegd, zodra de zon begint te schijnen verplaatst ons leven zich steeds meer naar buiten.

Buiten eten was al favoriet bij veel mensen, maar tegenwoordig bereiden we de maaltijd ook steeds vaker buiten. Speciaal daarom ontwierp ons team diverse buitenkeuken meubels die het mogelijk maken om heerlijk buiten uw maaltijden te bereiden.

Helemaal aan uw wensen aangepast

U kunt een steigerhouten buitenkeuken bestellen in elke gewenste afmeting. Wij maken de buitenkeuken volledig op maat en dus kunt u de steigerhouten keuken meubel helemaal aanpassen aan de beschikbare ruimte in uw tuin.

Afhankelijk van uw wensen kunnen wij tevens diverse extra's verzorgen. Daarbij kunt u denken aan een ingebouwde wijnkoeler, wasbak met kraan en uiteraard opbergruimte in de vorm van kastjes en laden. Zelfs een ingebouwde barbecue behoort tot de mogelijkheden!

De steigerhouten buitenkeuken Ubud is een mooi voorbeeld. Maak de buitenkeuken helemaal af en voeg de top barbecue Boretti Ligorio er bij. Om de buitenkeuken te beschermen, raden wij u aan om een waterdichte beschermhoes er bij te bestellen.

Een buitenkeuken meubel op maat

In onze webshop en in de winkel vindt u al een reeks voorbeelden van buitenkeukens op maat. Daardoor krijgt u een goed idee van de mogelijkheden.

Wilt u liever iets anders of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op. Dan bespreken we uw persoonlijke wensen, waarna we uw buitenkeuken meubel voor u kunnen maken. 

Vraag gerust om meer informatie

Steigerhouten buitenkeukens van topkwaliteit

Voor onze steigerhouten buitenkeukens gebruiken we alleen topkwaliteit hout. En niet zomaar hout, maar steigerhout. Dat is gerecycled hout, namelijk vurenhout dat al een leven had voordat we er meubels van maakten.

Dat betekent echter niet dat steigerhout afval is; in tegendeel juist, we gebruiken alleen de hoogste kwaliteit steigerhout en daarvan is er genoeg! Steigerhout is dus een duurzame keuze. Maar we kijken niet alleen naar de herkomst en kwaliteit van het materiaal voor uw buitenkeuken.

Ook de manier waarop we dit hout behandelen beïnvloedt de kwaliteit van uw buitenkeuken. We adviseren voor alle houten buitenmeubels een behandeling die ervoor zorgt dat het hout wordt beschermd tegen vocht, regen en daardoor tegen verrotting. 

Kies uit o.a. white wash, grey wash, always dry of andere tinten. Bij uw bestelling kunt u de behandeling van uw wens aangeven. 

Meer informatie over de behandelingen

Kies voor sfeer en luxe in uw tuin met een luxe steigerhouten buitenkeuken meubel van SteigermeubelsXL.

Lees verder over steigerhouten tuinmeubelen