+31614915552 Luikersteenweg 640, 3920 Lommel, België
Keuzestress? Wij denken graag met u mee!
Wij zijn dagelijks geopend en bereikbaar via chat, mail en telefoon.

Steigerhout Eindhoven

Ruim assortiment steigerhouten producten in regio Eindhoven

Bent u op zoek naar mooie steigerhout meubels in de omgeving van Eindhoven? SteigermeubelsXL heeft een ruim assortiment én kan op maat gemaakte steigerhout meubels in Eindhoven leveren.

SteigermeubelsXL

Bij SteigermeubelsXL bieden we een ruim assortiment steigerhouten meubels aan. De meubels kunnen zowel binnen als buiten geplaatst worden. De steigerhouten meubels worden gemaakt van duurzaam steigerhout en van de beste kwaliteit. Wij letten goed op de kwaliteit waar we mee werken, om het beste aan te kunnen bieden. Alle steigerhouten meubels worden in onze eigen meubelmakerij gemaakt. Hierdoor kunnen we maatwerk steigerhout in Eindhoven leveren en kunnen we zelf meedenken over uw eigen ontwerp!

Meubelmakerij

SteigermeubelsXL is al jaren gespecialiseerd in het maken van meubels van steigerhout. Dit gerecycelde materiaal is niet alleen erg duurzaam, maar ziet er ook ontzettend mooi uit. Doordat we al vele jaren ervaring hebben, wordt het assortiment steeds verder uitgebreid, maar kunnen wij ook alles voor u maken. Wanneer uw speciale wensen of afmetingen heeft, is dit bij SteigermeubelsXL geen probleem. Lees hier meer over onze meubelmakerij!

Showroom

Steigerhouten meubels koopt u bij SteigerhoutXL. Wij zijn gevestigd op de grens van België en Nederland tussen Lommel en Valkenswaard. 

De reisduur voor enkele reis vanuit Eindhoven naar SteigermeubelsXL bedraagt slechts 30 minuten. De snelste route is om vanuit Eindhoven de N69 naar Valkenswaard aan te houden en deze door te rijden tot de grens.

Thuisbezorging steigerhout Eindhoven

SteigermeubelsXL brengt steigerhout meubels bij u thuis. Tegen een vaste vergoeding van € 50,- worden uw bestelde producten bij u thuis in Eindhoven bezorgd. Deze bezorgkosten zullen altijd gelijk blijven, aangezien wij zelf voor de verzending zorgen en niet afhankelijk zijn van derde partijen.

Wij zien u graag snel in onze winkel. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Thuiswinkel Waarborg

Onze website is in het bezit van het officiële thuiswinkel waarborg certificaat. Dit keurmerk wordt ondersteund door de consumentenbond.

Doordat wij in het bezit zijn van dit keurmerk bent u verzekerd dat u, wanneer u een aankoop doet in onze webshop, recht heeft op onder andere 14 dagen bedenktijd, u op een veilige en vertrouwde manier kunt betalen en dat er zorgvuldig wordt omgegegaan met uw privé gegevens.

Bij SteigermeubelsXL shopt u veilig en vertrouwd!

Grootste assortiment steigerhout vlakbij Eindhoven

Ons assortiment steigerhouten producten is zeer divers. Zo maken wij onderscheid tussen de volgende categorieën meubels; 

  1. Lounge
  2. Living
  3. Dining
  4. Sleeping
  5. Bathroom
  6. Business

Dit alles voor zowel binnen- als buitengebruik, en alles kan naar wens op maat worden gemaakt! Naast onze steigerhouten meubels bieden wij ook een ruim assortiment steigerhouten accessoires aan.

Steigerhout Eindhoven