+31614915552 Luikersteenweg 640, 3920 Lommel, België
showroom 7 dagen
per week geopend
Op de grens tussen Nederland en Belgiƫ Lommel, bij Valkenswaard
Bekijk acties en aanbiedingen op
Facebook SteigermeubelsXL
 • De mooiste aanbiedingen ontvangen?
  Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief
  Inschrijven

Steigerhout Eindhoven

Ruim assortiment steigerhouten producten in regio Eindhoven

Bent u op zoek naar mooie meubels in de omgeving van Eindhoven? Bij SteigermeubelsXL vindt u de mooiste steigerhouten meubels. Wij hebben een ruim assortiment én kunnen maatwerk steigerhout Eindhoven leveren.

SteigermeubelsXL

Bij SteigermeubelsXL bieden we een ruim assortiment steigerhouten meubels aan. De meubels kunnen zowel binnen als buiten geplaatst worden. De steigerhouten meubels worden gemaakt van duurzaam steigerhout en van de beste kwaliteit. Wij letten goed op de kwaliteit waar we mee werken, om het beste aan te kunnen bieden. Alle steigerhouten meubels worden in onze eigen meubelmakerij gemaakt. Hierdoor kunnen we maatwerk steigerhout Eindhoven leveren en kunnen we zelf meedenken over uw eigen ontwerp!

Showroom & webshop

Steigerhouten meubels koopt u bij SteigerhoutXL. Wij zijn gevestigd op de grens van België en Nederland tussen Lommel en Valkenswaard. 

De reisduur voor enkele reis vanuit Eindhoven naar SteigermeubelsXL bedraagt slechts 30 minuten. De snelste route is om vanuit Eindhoven de N69 naar Valkenswaard aan te houden en deze door te rijden tot de grens.

De juiste gegevens voor je navigatie zijn:
Luikersteenweg 640
3920 Lommel
Belgie

Meubelmakerij

SteigermeubelsXL is al jaren gespecialiseerd in het maken van meubels van steigerhout. Dit gerecycelde materiaal is niet alleen erg duurzaam, maar ziet er ook ontzettend mooi uit. Doordat we al vele jaren ervaring hebben, wordt het assortiment steeds verder uitgebreid, maar kunnen wij ook alles voor u maken. Wanneer uw specialse wensen of afmetingen heeft, is dit bij Steigermeubels geen probleem. Lees hier meer over onze meubelmakerij!

Grootste assortiment steigerhout Eindhoven

Ons assortiment steigerhouten producten is zeer divers. Zo maken wij onderscheid tussen de volgende categorieën meubels; 

 1. Outdoor
 2. Living
 3. Dining
 4. Sleeping
 5. Bathroom
 6. Business

Dit alles voor zowel binnen- als buitengebruik, en alles kan naar wens op maat worden gemaakt!
Naast onze steigerhouten meubels bieden wij ook een ruim assortiment steigerhouten accessoires aan.
Daarnaast hebben wij ook zeer scherp geprijsde aanbiedingen.

Steigerhout Eindhoven

Thuisbezorging steigerhout Eindhoven

SteigermeubelsXL brengt steigerhout meubels bij je thuis. Tegen een vaste vergoeding van € 50 euro worden jouw bestelde producten bij je thuis in Eindhoven bezorgd. Deze bezorgkosten zullen altijd gelijk blijven, aangezien wij zelf voor de verzending zorgen en niet afhankelijk zijn van derde partijen.

Wij zien je graag snel in onze winkel. Mocht je nog vragen hebben dan kun je altijd contact met ons opnemen.