Gebruik actiecode: SUMMER15 & ontvang tijdelijk 15% op alles!

  • Hoogwaardige afwerking en dito kwaliteit
  • Vakwerk door ervaren meubelmakers
  • Dubbel geschuurd zonder meerprijs
  • Snelle levering
+31614915552 Luikersteenweg 640, 3920 Lommel, België

Mooie meubels van steigerhout rondom Eindhoven

Ruim assortiment steigerhouten producten in regio Eindhoven

Bent u op zoek naar schitterende meubels van steigerhout in de buurt van Eindhoven? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

SteigermeubelsXL heeft een ruim assortiment én kan op maat gemaakte steigerhouten meubels in Eindhoven leveren. 

Bekijk hier ons assortiment

De mooiste meubels van steigerhout in de regio Eindhoven

Bij SteigermeubelsXL bieden we een ruim assortiment steigerhouten meubels aan. De meubels kunnen zowel binnen als buiten geplaatst worden. De steigerhouten meubels worden gemaakt van duurzaam steigerhout en van de beste kwaliteit.

Wij letten goed op de kwaliteit waar we mee werken, om het beste aan te kunnen bieden. Alle meubels worden in onze eigen meubelmakerij gemaakt.

Hierdoor kunnen we maatwerk leveren en zelf meedenken over uw eigen ontwerp! We hebben een groot assortiment.

Wij maken en verkopen verschillende soorten meubelen van steigerhout, zoals mooie bedden van steigerhout, keukens voor buiten, kasten, badkameraccessoires en nog veel meer. We hebben het allemaal in ons assortiment. 

Onze eigen meubelmakerij

SteigermeubelsXL is al jaren gespecialiseerd in het maken van meubels van steigerhout. Dit gerecyclede materiaal is niet alleen erg duurzaam, maar ziet er ook ontzettend mooi uit.

Doordat we al vele jaren ervaring hebben, wordt het assortiment steeds verder uitgebreid, maar kunnen wij ook alles voor u maken. Wanneer uw speciale wensen of afmetingen heeft, is dit bij SteigermeubelsXL geen probleem. 

Heeft u bijvoorbeeld op onze website een prachtige loungebank voor buiten gezien, maar u komt erachter dat deze te groot is voor de tuin en uw gewenste afmeting staat er niet bij? Bij ons is dat geen probleem want wij maken alles op maat.

Vraag bij ons een vrijblijvende offerte aan en benoem daarin de door uw gewenste afmeting, Wij reageren doorgaans snel op alle offertes. Maatwerk is bij ons geen probleem.

Een grote showroom

Bent u dus op zoek naar meubels van steigerhouten in de omgeving van Eindhoven? Bezoek dan onze showroom en bekijk hier ons assortiment.

Wij zijn gevestigd op de grens van België en Nederland tussen Lommel en Valkenswaard. Hier staan (bijna) al onze meubelen die u op onze website staan. 

De reisduur voor enkele reis vanuit Eindhoven naar SteigermeubelsXL bedraagt slechts 30 minuten. De snelste route is om vanuit Eindhoven de N69 naar Valkenswaard aan te houden en deze door te rijden tot de grens.

Thuisbezorging van steigerhout in Eindhoven

SteigermeubelsXL brengt de steigerhouten meubels bij u thuis. Tegen een vaste vergoeding van € 50,- worden uw bestelde steigerhouten producten bij u thuis in Eindhoven bezorgd.

Deze bezorgkosten zullen altijd gelijk blijven, aangezien wij zelf voor de verzending zorgen en niet afhankelijk zijn van derde partijen.

U kunt aan ons doorgeven wanneer u het liefst uw houten meubel bij in Eindhoven ziet verschijnen. Voor een dichte deur komen te staan is voor niemand fijn. 

Geef aan ons door wanneer u uw product het liefste ontvangt. We bezorgen van in de ochtend vroeg tot in de avonden. 

Het grootste assortiment

Op zoek naar een specifieke meubel van steigerhout rondom Eindhoven? Dan zit u bij ons goed want wij hebben een enorm groot assortiment. Onze steigerhouten producten zijn zeer divers. Zo maken wij onderscheid tussen de volgende categorieën meubels:

  1. Lounge
  2. Living
  3. Dining
  4. Sleeping
  5. Bathroom
  6. Business

Dit alles voor zowel binnen- als buitengebruik, en alles kan naar wens op maat worden gemaakt! Naast onze steigerhouten meubels bieden wij ook een ruim assortiment steigerhouten accessoires aan. Dit zijn lampen, maar dit kunnen ook accessoires zijn die uw meubel compleet maken.

U kunt bijvoorbeeld denken aan kussens voor stoelen of loungebanken. Bij iedere meubel die wij aanbieden in onze webshop staan deze accessoires, indien beschikbaar. 

Industriële meubels in de buurt van Eindhoven

Bent u op zoek naar industriële meubels in de buurt van Eindhoven? SteigermeubelsXL is dan de plek waar u moet wezen want we verkopen uitsluitend steigerhouten meubels. 

Wilt u thuis een industriële sfeer creëren? Dan is steigerhout een materiaal die hiervoor ideaal is. Steigerhout heeft een robuuste en ruige uitstraling. Hierdoor zijn onze meubelen geliefd onder mensen die op zoek zijn naar industriële producten.

Niet alleen zijn ze sfeerverhogend, maar ook van een hoge kwaliteit. We gebruiken namelijk alleen het beste steigerhout. 

Het steigerhout wordt verwerkt door onze vakmensen die al jarenlang bij ons werken en nog meer jaren ervaring hebben. Ze maken de mooiste meubelen van steigerhout. 

Meubels van steigerhout in de regio Eindhoven kopen?

Kom dan naar onze showroom in Lommel en zie van dichtbij onze prachtige meubels van steigerhout. We snappen heel goed dat u een bed eerst wilt zien of wilt proberen voordat u deze koopt of bijvoorbeeld een loungebank.

Binnen een half uur rijden bent u al in onze showroom. Wij zijn 7 dagen per week open dus u kunt komen wanneer het u uitkomt. 

U kunt natuurlijk ook direct onze meubels online kopen. Dat doet u hieronder en wij leveren uw steigerhouten meubels bij u thuis in Eindhoven. 

Koop hier

Steigerhout Eindhoven