Gratis Boretti Grill set t.w.v. €69.95 bij aankoop van een buitenkeuken!

  • Hoogwaardige afwerking en dito kwaliteit
  • Vakwerk door ervaren meubelmakers
  • Dubbel geschuurd zonder meerprijs
  • Snelle levering
+31614915552 Luikersteenweg 640, 3920 Lommel, België

Lounge

Lounge voor buiten

Wilt u heerlijk kunnen zitten in de tuin, maar ook met alle gemak kunnen liggen in uw tuin of veranda? Onze steigerhouten loungesets kunt u helemaal aanpassen aan uw eigen wensen en smaak. Hierdoor is het een ideale loungeset voor elke tuin. De loungesets worden behandeld met een speciale washing waardoor ze weinig vocht opnemen. De loungesets blijven daardoor mooi buiten en gaan lang mee. U kunt heerlijk liggen op de sets, maar ook op de loungesets zitten met het hele gezin. 

Luxe loungebank voor de tuin

Bent u op zoek naar een luxe loungebank voor in de tuin? Of misschien wel een complete luxe loungeset? Door de steigerhouten loungesets te combineren met buitenkussens van hoge kwaliteit, geven ze een luxe uitstraling aan de tuin of uw veranda. Creëer de gewenste luxe uitstraling met een steigerhouten lounge hoekbank, een lounge fauteuil, een design loungebank of steigerhouten U-bank.

Luxe ligbed

Bent u op zoek naar een goed ligbed waarop u kunt genieten van de zon? Ook wanneer u enkel een ligbed van steigerhout in uw tuin wilt plaatsen, kunnen wij van SteigermeubelsXL u helpen. Een luxe loungebed of design ligbed kan helemaal op maat gemaakt worden voor u. Bekijk alle luxe ligbedden van steigerhout hier.