+31614915552 Luikersteenweg 640, 3920 Lommel, België
Keuzestress?
Neem contact op voor advies of een offerte op maat.

Eettafels

Eettafels voor buiten

Bent u op zoek naar een mooie eettafel voor buiten? Van een zeer goede kwaliteit steigerhout? Alle soorten en maten tuinmeubelen vindt u bij SteigermeubelsXL. U vindt veel mooie eettafels van steigerhout voor buiten bij SteigermeubelsXL. Wij maken uw eettafel op maat. Onze eettafels zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen, zowel in de lengte als de breedte. De eettafels voor in de tuin kunt u goed combineren met tuinstoelen of bijvoorbeeld een steigerhouten tuinbank.

Onze eettafels van steigerhout zijn ook verkrijgbaar met diverse behandelingen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een White Wash, Grey Wash of matte lak.

Wist u bijvoorbeeld dat onze eettafel Bali momenteel één van onze populaire modellen is? Deze prachtige eettafel van steigerhout kunt u zowel binnen als buiten gebruiken. Geniet van een lekkere barbecue met vrienden aan deze stoere buiten eettafel. Wat dacht u van een heerlijke lunch in de zomer met de hele familie aan de tuintafel van steigerhout?

Picknicktafels

Houdt u ervan om gezellig te picknicken en wellicht lekker met de (klein)kinderen te eten aan een picknicktafel? Dan is de picknicktafel Celebes of de picknicktafel Seram wellicht echt iets voor u. Zo geniet u gezelig met uw kind aan een steigerhouten picknicktafel.

Onze picknicktafels zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen en kunnen met verschillende behandelingen worden geleverd. De picknicktafels worden gemaakt van dikke en gebruikte steigerbalken van 5 centimeter dik. 

Industriële tafels

Steeds meer zien we industriële meubels terugkomen in onze tuin of buiten op het terras, veranda of onder de overkapping. Bij SteigermeubelsXL maken wij ook mooie industriële eettafels. Deze meubels hebben een combinatie van steigerhout en een stalen onderstel. Ga voor een modern industrieel karakter in uw tuin!