Actie: 20% korting op alle BBQ's van Boretti!

  • Hoogwaardige afwerking en dito kwaliteit
  • Vakwerk door ervaren meubelmakers
  • Dubbel geschuurd zonder meerprijs
  • Snelle levering
+31614915552 Luikersteenweg 640, 3920 Lommel, België

Levering en verzending

Bezorgen & afhalen 

In de meeste gevallen zijn we zelf de vervoerder en wordt in overleg met u een bezorgdatum en bezorgtijd afgesproken. De levertermijn is meestal 2 tot 4 weken, maar kan door de coronaperiode afwijken. U kunt altijd contact met ons opnemen om te informeren wat de huidige levertijd is.

Verzendkosten binnen Nederland (met uitzondering van de Waddeneilanden) en België zijn € 75,-. Wij kunnen ook in andere landen leveren, vraagt u hiervoor een prijsopgaaf op bij ons.

Het is ook mogelijk om uw bestelling af te halen bij onze werkplaats. Hiervoor worden uiteraard geen kosten gerekend.

Bent u niet thuis op het moment van bezorging, dan proberen we de goederen bij de buren achter te laten. Mocht dat niet mogelijk zijn, dan maken we een nieuwe afspraak.

 

Disclaimer:

Onze vakmensen zijn uitsluitend gespecialiseerd in het maken van houten meubelen. Wij voeren geen loodgieterswerkzaamheden of elektriciteitswerkzaamheden uit en kunnen hiervoor dan ook niet verantwoordelijk worden gesteld. Voor deze diensten raden wij aan om contact op te nemen met de juiste specialisten.

Afwijkend afleveradres

U kunt uw bestelling ook af laten leveren op een afwijkend afleveradres. Deze kunt u invullen in de stap "uw gegevens" in het afrekenproces.