Gebruik actiecode: SUMMER15 & ontvang tijdelijk 15% op alles!

  • Hoogwaardige afwerking en dito kwaliteit
  • Vakwerk door ervaren meubelmakers
  • Dubbel geschuurd zonder meerprijs
  • Snelle levering
+31614915552 Luikersteenweg 640, 3920 Lommel, België

Sleeping

Steigerhouten meubels voor de slaapkamer

SteigermeubelsXL heeft diverse steigerhouten bedden ontworpen die ideaal zijn voor de slaapkamer. De sfeervolle uitstraling van steigerhout geeft uw slaapkamer echt wat extra gezelligheid en charme. Wij hebben diverse steigerhouten bedden in ons assortiment waarbij u kunt kiezen voor een eenvoudig bed tot een bed compleet met hemel en achterwand. Heeft u zelf een idee voor uw steigerhouten bed? Dan bespreken we dit graag met u zodat we dit wellicht als maatwerk voor u kunnen realiseren. Alles over steigerhout slaapkamermeubels.

Populair is het zwevende bed Ruby, gemaakt van steigerhout. Bij dit bed zitten de steigerhout nachtkastjes geïntegreerd.

Steigerhouten bedden voor de kinderkamer

Juist voor kinderen is een steigerhouten bed ideaal. Het steigerhout kan wel tegen een stootje en gaat jarenlang mee. Een hoogslaper van steigerhout is bijvoorbeeld erg mooi en praktisch door de vele ruimte. Ook hebben wij een handig steigerhout bed met onderschuifbed waardoor er altijd een logé kan blijven slapen.

Complete slaapkamerinrichtingen van steigerhout

Wilt u de gehele slaapkamerinrichting van steigerhout? Ook dat is mogelijk bij SteigermeubelsXL. In ons assortiment vindt u namelijk niet alleen bedden maar ook steigerhout nachtkastjes, kasten en allerlei accessoires zoals onze populaire steigerhouten opbergkist.