Gebruik actiecode: SUMMER15 & ontvang tijdelijk 15% op alles!

  • Hoogwaardige afwerking en dito kwaliteit
  • Vakwerk door ervaren meubelmakers
  • Dubbel geschuurd zonder meerprijs
  • Snelle levering
+31614915552 Luikersteenweg 640, 3920 Lommel, België

Industriële Tafels

Industriële Tafels

Eettafels met een industrieel karakter worden steeds populairder. Steeds vaker komen we deze stoere eettafels tegen. De industriële eettafels worden gekenmerkt door hun stalen onderstel die een robuuste uitstraling geeft aan de eettafels. SteigermeubelsXL biedt industriële eettafels aan voor buiten die een steigerhouten tafelblad hebben en een stalen onderstel. 

De steigerhouten tafel Obi is een mooi voorbeeld van een industriële tafel. Het blad is gemaakt van dikke steigerbalken en het onderstel is van staal in de vorm van een Z. Moderne, stoere en robuuste eettafels vindt u bij SteigermeubelsXL in Lommel. 

Industriële tafel op maat

Wij helpen u graag om uw wensen uit te laten komen en uw droomtafel te ontwerpen. U kunt bij ons de industriële eettafels aanpassen naar uw eigen smaak waardoor het helemaal bij uw thuis past. Zo kunt u een industriële tafel laten maken met de afmetingen naar wens, zelfs een industriële tafel van 300 cm lang! Dat wordt een gezellig familiediner aan een grote industriële eettafel.

Steigerhouten picknicktafel

Zit u liever met de familie aan een knusse picknicktafel? Deze hebben wij ook in industrieel design. Bekijk hier onze picknicktafels voor een gezellige sfeer buiten of in de veranda.