Gebruik actiecode: SUMMER15 & ontvang tijdelijk 15% op alles!

  • Hoogwaardige afwerking en dito kwaliteit
  • Vakwerk door ervaren meubelmakers
  • Dubbel geschuurd zonder meerprijs
  • Snelle levering
+31614915552 Luikersteenweg 640, 3920 Lommel, België

Bartafel

Bartafel voor buiten

Lekker weer brengt mensen vaak samen. Hiervoor zijn onze bartafels voor buiten ideaal, ook wel bekend als tuinbar. U kunt gezellig chillen met vrienden en zult merken dat een bartafel daarvoor uitstekend geschikt is. De bartafels zijn gemaakt van gebruikt steigerhout dat door de hoge kwaliteit erg mooi blijft. Erg leuk te combineren met onze barkrukken. Ze zijn beschikbaar in verschillende afmetingen.

Wij bieden ook een bartafel met gasbrander aan. Deze is zeer geschikt op de late zomeravonden als het langzaam begint af te koelen, maar het nog te gezellig is om naar binnen te gaan. Met de ingebouwde gasbrander houdt u het lekker warm aan tafel.

Bent u op zoek naar een bartafel met krukken voor buiten? U wilt graag aan de bar zitten om u extra te kunnen genieten van de buitenlucht aan de bartafel. Bekijk dan onze steigerhouten zitmeubels voor buiten hier

Industriële bartafel

Heeft uw tuin, veranda of overkapping een industrieel design? Dan passen de industriële bartafels daar perfect bij! De houten bartafel Mirtos heeft een zwart stalen onderstel. De bartafel Paxos is een combinatie van steigerhout met steigerbuizen. De bartafels kunnen dus gebruikt worden als staantafel, maar nog leuker is het om deze te combineren met wat steigerhouten barkrukken. Deze vindt u bij het steigerhouten zitmeubilair.

De buiten bartafel Moyo is wat groter en hierdoor zullen er meerdere personen omheen kunnen staan. Ook wanneer u een verjaardag viert, kunnen er allerlei lekkere hapjes op gezet worden.