• Hoogwaardige afwerking en dito kwaliteit
  • Vakwerk door ervaren meubelmakers
  • Dubbel geschuurd zonder meerprijs
  • Snelle levering
+31614915552 Luikersteenweg 640, 3920 Lommel, België

Steigerhout Brugge

Wij bezorgen uw steigerhouten meubels ook in Brugge!

Bent u op zoek naar meubels van steigerhout of steigerhouten accessoires in de buurt van Brugge? Dan bent u bij SteigermeubelsXL, gelegen tussen Lommel en Valkenswaard, aan het juiste adres.

U bent van harte welkom in onze winkel. Daarnaast kunt u ook uw steigerhouten meubelen vanuit Brugge bestellen via onze webshop. Wij bezorgen deze graag op uw adres in Brugge.

Steigerhouten meubels geleverd in Brugge

Wij snappen dat onze showroom niet in de buurt ligt van Brugge, maar daarom kunt u ons assortiment ook gerust bekijken in onze webshop. U zult snel zien dat onze collectie zeer divers is en uit onder andere bestaat de volgende categorieën:

  1. Lounge
  2. Living
  3. Dining
  4. Sleeping
  5. Bathroom
  6. Business

Steigerhout meubels voor binnen

Onze steigerhouten meubels zijn voor binnen- als buitengebruik en kunnen naar wens op maat worden gemaakt in onze eigen meubelmakerij. 

Onze meubels worden uitsluitend gemaakt door gekwalificeerde meubelmakers. Mede daarom kunnen wij u verzekeren dat wanneer u een meubel bij ons aanschaft, u in het bezit bent van een premium duurzaam steigerhouten meubel.

Wij maken uitsluitend gebruik van steigerhout van de beste kwaliteit en dit ziet u terug in de uitstraling en levensduur van uw meubel.

Onze meubels van steigerhout leveren wij bij u in Brugge voor een klein bedrag van 50 euro. Wij leveren uw meubel bij u thuis op een dag naar keuze. Ook het tijdstip kunt u bepalen. Bent u niet thuis in de ochtend dan komen wij langs in de middag of avond. Wij leveren de meubels van steigerhout bij u thuis in Brugge wanneer het u schikt.

Duurzaam hout

Onze steigerhouten meubels zijn gemaakt van duurzaam steigerhout. Dit komt doordat het materiaal waarvan het is gemaakt al eens is gebruikt en dus gerecycled wordt. Er hoeven dus geen bomen meer gekapt te worden voor ons steigerhout. Toch zorgen we voor de beste kwaliteit hout. Lees hier meer over ons duurzame hout.

Onze showroom 

Onze showroom is 7 dagen per week geopend en toont een groot deel van ons assortiment aan steigerhouten meubels. U vindt ons op de grens tussen Nederland en België, tussen Lommel en Valkenswaard.

Het is zeker de moeite waard om vanuit Brugge naar onze winkel te rijden als u dit combineert met andere bezoekjes in de buurt. Maar ook in onze webshop vindt u uitgebreide informatie over onze meubelen. Bij vragen kunt u altijd contact met ons opnemen via telefoon, mail of chat.

 

Thuisbezorging van steigerhouten meubels in Brugge

SteigermeubelsXL brengt steigerhout meubels bij u thuis. Met zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsproducten voor huis, serre of tuin hebben wij een ruim assortiment wat we bij u thuis leveren. Tegen een vergoeding van € 50,- worden uw bestelde producten bij u thuis in Brugge bezorgd.

Steigerhout Brugge

Dealer van SteigermeubelsXL producten worden in Brugge?

Bent u geïnteresseerd om onze producten in het assortiment van uw winkel op te nemen en/of dealer in de regio Brugge te worden? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

Steigerhouten tuinmeubels en accessoires

Uw terras, balkon of tuin klaar voor de zomer maken? We verkopen loungestoelen tot aan gehele loungesets. Onze collectie is enorm en u heeft genoeg keuze uit de meest uiteenlopende mooie meubels. Bij aankoop kunt u ook voor een behandeling kiezen zodat uw tuinmeubelen nog langer meegaan.

Een tuinmeubel gaat hierdoor wel 6 t/m 10 jaar lang mee en dat is met maar een behandeling. U kunt de levensduur verlengen door 3 tot 4 jaar uw meubel weer eens te beitsen of met een wash.

Natuurlijk doen wij dit graag voor u in Brugge op locatie of breng uw steigerhouten meubel naar onze showroom. Ophalen kan tegen betaling natuurlijk ook. 

Maatwerk door experts

Heeft u wensen die afwijken van het gegeven formaat van het product? Geen zorgen, neem contact met ons op en bespreek de mogeijkheden. Bijna alles is mogelijk!