+31614915552 Luikersteenweg 640, 3920 Lommel, België
Keuzestress? Wij denken graag met u mee!
Wij zijn dagelijks geopend en bereikbaar via chat, mail en telefoon.

Steigerhout Brugge

Wij bezorgen uw steigerhouten meubels ook in Brugge!

Bent u op zoek naar meubels van steigerhout of steigerhout accessoires in de buurt van Brugge? Dan bent u bij SteigermeubelsXL, gelegen tussen Lommel en Valkenswaard, aan het juiste adres. U bent van harte welkom in onze winkel. Daarnaast kunt u ook uw steigerhouten meubelen bestellen via onze webshop.

Steigerhouten meubels nabij Brugge

Ons assortiment is zeer divers en bestaat onder andere uit de volgende categorieën:

  1. Lounge
  2. Living
  3. Dining
  4. Sleeping
  5. Bathroom
  6. Business

Dit alles voor zowel binnen- als buitengebruik en alles kan naar wens op maat worden gemaakt! Daarnaast hebben wij ook zeer scherp geprijsde aanbiedingen.

Duurzaam hout

Al onze meubels zijn gemaakt van steigerhout. Dit soort hout is erg duurzaam. Dit komt doordat het materiaal waarvan het is gemaakt al eens is gebruikt en dus gerecycled wordt. Er hoeven dus geen bomen meer gekapt te worden voor steigerhout. Lees hier meer over ons duurzame hout.

Accessoires bij SteigermeubelsXL

Wij vertrouwen erop dat u de reeks getoonde artikelen kunt waarderen, de collectie is dusdanig groot dat niet alles getoond kan worden op deze website. Mocht u specifieke producten wensen of meer informatie willen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

bekijk onze steigerhout accessoires

Maatwerk door vakmensen

Onze meubels worden uitsluitend gemaakt door gekwalificeerde meubelmakers. Mede daarom kunnen wij u verzekeren dat wanneer u een meubel bij ons aanschaft, u in het bezit bent van een meubel van de best denkbare kwaliteit. Tevens maken wij uitsluitend gebruik van duurzaam steigerhout van de beste kwaliteit en dit ziet u terug in de uitstraling van uw meubel.

Bezoek onze showroom

Onze showroom is 7 dagen per week geopend en toont een groot deel van ons assortiment aan steigerhouten meubels. U vindt ons op de grens tussen Nederland en België, tussen Lommel en Valkenswaard. De totale reisduur vanuit Brugge bedraagt ongeveer 2 uur en 20 minuten voor een enkele reis. 

Thuisbezorging steigerhout meubels in Brugge

SteigermeubelsXL brengt steigerhout meubels bij u thuis. Met zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsproducten voor huis, serre of tuin hebben wij een ruim assortiment wat we bij u thuis leveren. Tegen een vergoeding van € 50,- worden uw bestelde producten bij u thuis in Brugge bezorgd.

Steigerhout Brugge

Dealer van SteigermeubelsXL producten worden in Brugge?

Bent u geïnteresseerd om onze producten in het assortiment van uw winkel op te nemen en/of dealer te worden van ons? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.