+31614915552 Luikersteenweg 640, 3920 Lommel, België
Showroom 7 dagen per week geopend
Op de grens tussen Nederland en België Lommel, bij Valkenswaard
 • De mooiste aanbiedingen ontvangen?
  Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief
  Inschrijven

Steigerhout Brugge

Wij bezorgen uw steigerhouten meubels ook in Brugge!

Bent u opzoek naar steigerhout meubels of steigerhout accessoires in Brugge? Dan heten wij u van harte welkom bij SteigermeubelsXL, gelegen tussen Lommel en Valkenswaard. U bent van harte welkom in onze winkel. Daarnaast kunt u ook uw steigerhouten meubelen bestellen via onze webshop.

Onze webshop

Ruim assortiment steigerhout meubels in Brugge

Ons assortiment is zeer divers en bestaat o.a. uit  de volgende categorieën; 

 1. Outdoor
 2. Living
 3. Dining
 4. Sleeping
 5. Bathroom
 6. Business

Dit alles voor zowel binnen- als buitengebruik en alles kan naar wens op maat worden gemaakt!
Daarnaast hebben wij ook zeer scherp geprijsde aanbiedingen.

Bezoek onze showroom tussen Lommel en Valkenswaard

Onze showroom is 7 dagen per week geopend en toont een groot deel van ons assortiment aan steigerhouten meubels. U vindt ons op de grens tussen Nederland en België, tussen Lommel en Valkenswaard.
De totale reisduur hiervoor bedraagt ongeveer 2 uur en 20 minuten enkele reis vanuit Brugge.

Maatwerk door vakmensen

Onze meubels worden uitsluitend gemaakt door gekwalificeerde meubelmakers . Mede daarom kunnen wij u verzekeren dat wanneer u een meubel bij ons aanschaft, u in het bezit bent van een meubel van de best denkbare kwaliteit. Tevens maken wij uitsluitend gebruik van duurzaam steigerhout van de beste kwaliteit en dit ziet u terug in de uitstraling van uw meubel.

 

Thuisbezorging steigerhout meubels in Brugge

SteigermeubelsXL brengt steigerhout meubels bij u thuis. Met zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsproducten voor huis, serre of tuin hebben wij een ruim assortiment wat we bij u thuis leveren. Tegen een vergoeding van € 50 euro worden uw bestelde producten bij u thuis in Brugge bezorgd.

Steigerhout Brugge

Duurzaam hout

Al onze meubels zijn gemaakt van steigerhout. Dit soort hout is erg duurzaam. Dit komt doordat het materiaal waarvan het is gemaakt al eens is gebruikt en dus gerecycled wordt. Er hoeven dus geen bomen meer gekapt te worden voor steigerhout. Lees hier meer over ons duurzame hout.

Accessoires bij SteigermeubelsXL

Wij vertrouwen erop dat u de reeks getoonde artikelen kunt waarderen, de collectie is dusdanig groot dat niet alles getoond kan worden op deze website. Mocht u specifieke producten wensen of meer informatie willen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

bekijk onze steigerhout accessoires

Interesse dealer van SteigermeubelsXL producten in Brugge te worden?

Geïnteresseerd om deze producten in het assortiment van uw winkel op te nemen en/of dealer te worden van ons? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.