+31614915552 Luikersteenweg 640, 3920 Lommel, België
Showroom 7 dagen per week geopend
Op de grens tussen Nederland en België Lommel, bij Valkenswaard
 • De mooiste aanbiedingen ontvangen?
  Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief
  Inschrijven

Steigerhout Brussel

Op zoek naar steigerhout meubels of steigerhout accessoires in Brussel?  Dan heten wij u van harte welkom bij SteigermeubelsXL, gelegen tussen Lommel en Valkenswaard.

Showroom SteigermeubelsXL

Op een uurtje rijden van Brussel vindt u SteigermeubelsXL, de specialist in steigerhout met een ruim assortiment steigerhouten meubels en accessoires. Onze ruime showroom is 7 dagen in de week geopend. 

Wij nodigen u graag uit in onze winkel.
Daarnaast kun je ook jouw steigerhouten meubels bestellen via onze webshop.

Onze webshop

Bezoek onze showroom tussen Lommel en Valkenswaard

De reisduur voor enkele reis vanuit Brussel naar SteigermeubelsXL bedraagt 1 uur en 15 minuten.

Steigerhout Brussel
De juiste gegevens voor uw navigatie zijn:
Luikersteenweg 640
3920 Lommel
Belgie

Maatwerk

Alle meubelen kunnen naar wens op maat worden gemaakt! We leggen de nadruk op hoogwaardige afwerking en de beste kwaliteit: we gebruiken alleen hoogwaardig steigerhout en beschikken over een professionele eigen werkplaats met prima vakmensen die al jaren met steigerplanken werken. Wanneer u met uw eigen ontwerp komt, kunnen wij ook kijken naar de mogelijkheden. Wij denken altijd met uw budget, smaak en voorkeuren mee voor het beste ontwerp en uitvoering.

Een steigermeubel voor ieder interieur.

Omdat wij al onze meubelen zelf maken in onze eigen werkplaats kunnen we iedereen helpen aan zijn of haar droom bank, tafel, stoel of bed. Wij hebben een groot aantal standaard modellen die u op onze website kunt bekijken maar wij leveren ook gepersonaliseerd maatwerk. Heeft u een specifiek meubel in gedachten dat u maar nergens kan vinden? Laat het ons dan weten, in de meeste gevallen bieden wij de perfecte oplossing voor ieder interieur. Tevens hebben wij door onze lange ervaring vaak een goed idee wat wel of niet een goede oplossing kan zijn. Wij denken graag met u mee.

Ruim assortiment steigerhout in Brussel

Ons assortiment steigerhouten producten is zeer divers. Zo maken wij onderscheid tussen de volgende categorieën meubels; 

 1. Outdoor
 2. Living
 3. Dining
 4. Sleeping
 5. Bathroom
 6. Business

Dit alles voor zowel binnen- als buitengebruik, en alles kan naar wens op maat worden gemaakt!
Naast onze steigerhouten meubels bieden wij ook een ruim assortiment steigerhouten accessoires aan.
Daarnaast hebben wij ook zeer scherp geprijsde aanbiedingen.

Bekijk bijvoorbeeld eens onze mooie bedden, die uw naar eigen smaak kan aanpassen. Onze steigerhouten bedden zijn heerlijk om in wakker te worden. We hebben verschillende bedden, van romantische hemelbedden tot moderne bedden op wieltjes. Neem gerust een kijkje!

Thuisbezorging steigerhout meubels in Brussel

SteigermeubelsXL brengt steigerhout meubels bij je thuis. Met zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsproducten voor huis, serre of tuin hebben wij een ruim assortiment wat we bij je thuis leveren. Tegen een vergoeding van € 50 euro worden jouw bestelde producten bij je thuis in Brugge bezorgd.

Dealer van SteigermeubelsXL producten in Brussel worden?

Geïnteresseerd om onze producten in het assortiment van je winkel op te nemen in Brussel?
Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden om dealer te worden van de producten van SteigermeubelsXL.