Gebruik actiecode: SUMMER15 & ontvang tijdelijk 15% op alles!

  • Hoogwaardige afwerking en dito kwaliteit
  • Vakwerk door ervaren meubelmakers
  • Dubbel geschuurd zonder meerprijs
  • Snelle levering
+31614915552 Luikersteenweg 640, 3920 Lommel, België

Meubelen van steigerhout vlakbij Brussel

Op zoek naar meubels van steigerhout vlakbij Brussel? Dan heten wij u van harte welkom bij SteigermeubelsXL, gelegen tussen Lommel en Valkenswaard.

We hebben allerlei verschillende soorten meubelen en bijna alles is gemaakt van steigerhout. Door het gebruik van steigerhout gaan onze meubelen lang mee

Ga hier naar onze webshop

Onze meubelen van steigerhout in de regio van Brussel

Bent u op zoek naar meubelen die gemaakt zijn van steigerhout in de buurt van Brussel? Op een ruim uurtje rijden van Brussel vindt u SteigermeubelsXL, de specialist in steigerhout met een ruim assortiment steigerhouten meubels en accessoires.

Onze showroom is 7 dagen in de week geopend. Wij nodigen u graag uit in onze winkel. Daarnaast kunt u ook uw steigerhouten meubels bestellen via onze webshop. 

Steigerhouten meubelen bij Brussel kopen

Bezoek onze showroom

Bekijkt u liever iets voordat u het koopt? Dat snappen wij en daarom kunt u ons ook bezoeken in Lommel. We hebben een enorm grote showroom en daarin zijn bijna al onze meubelen te zien.

Wilt u een specifieke steigerhouten meubel bekijken? U kunt altijd van tevoren contact met ons opnemen om te vragen of uw meubel er staat.

Het zou namelijk zonde zijn om voor niets naar onze showroom te rijden. De reisduur voor enkele reis vanuit Brussel naar SteigermeubelsXL bedraagt 1 uur en 15 minuten. De juiste gegevens voor uw navigatie zijn:

Luikersteenweg 640
3920 Lommel
België

Meubels op maat in Brussel

Alle meubelen kunnen naar wens op maat worden gemaakt! We leggen de nadruk op hoogwaardige afwerking en de beste kwaliteit: we gebruiken alleen hoogwaardig steigerhout en beschikken over een professionele eigen werkplaats. Hier werken uitstekende vakmensen die al jaren met steigerplanken werken.

Heeft u bij ons een steigerhouten tafel gezien, maar ziet u de tafel liever een ander formaat? Dan is dit bij ons altijd mogelijk. Hiervoor kunt u bij ons een vrijblijvende offerte aanvragen

Doordat wij beschikken over een eigen werkplaats is bij ons veel mogelijk. U kunt bij ons zelfs uw eigen ontwerp aanleveren. Wanneer u met uw eigen ontwerp komt, kijken wij of het mogelijk is.

Is het niet mogelijk dan proberen wij altijd mee te denken. Wij denken altijd met uw budget, smaak en voorkeuren mee voor het beste ontwerp en uitvoering.

Steigerhouten meubelen op maat bij SteigermeubelsXL

Bij SteigermeubelsXL staan kwaliteit en service hoog in het vaandel. Heeft u nog andere vragen? Schroom dan niet om met ons contact op te nemen. Wilt u meer weten of steigerhout? Dan kunt u terecht op onze pagina: veel gestelde vragen over steigerhout

Steigerhout past in ieders interieur

Omdat wij al onze meubelen zelf maken in onze eigen werkplaats kunnen we iedereen helpen aan zijn of haar droom bank, tafel, stoel of bed. Wij hebben een groot aantal standaardmodellen die u op onze website kunt bekijken, maar wij leveren ook gepersonaliseerd maatwerk.

Zoals al eerder benoemd kunnen wij onze meubelen op maat zagen en kunt u ook uw eigen blauwdruk bij ons aanleveren. 

Heeft u een specifiek meubel in gedachten dat u maar nergens kan vinden? Laat het ons dan weten, in de meeste gevallen bieden wij de perfecte oplossing voor ieder interieur. Tevens hebben wij door onze lange ervaring vaak een goed idee wat wel of niet een goede oplossing kan zijn. Wij denken graag met u mee.

Onze meubelen hebben een robuust, landelijk en industrieel karakter. De natuurlijke kleur van steigerhout is erg neutraal en past daarom erg goed in veel interieurs.

Natuurlijk kunnen wij voor u, of uzelf, de kleur aanpassen door het steigerhout te verven of het behandelen met een wash. Hierdoor kunt u de tafel nog verder personaliseren. 

We kunnen ook uw tuinmeubel behandelen met een beits waardoor u de levensduur verlengt met heel veel jaren. Dit kan variëren van 6 tot en met 10 jaar. Behandeld u tussendoor weer uw meubel dan gaat uw tuinmeubel nog langer mee.

Dit doen wij graag voor u bij ons in Lommel. Na de behandeling leveren wij uw meubel van steigerhout bij u in Brussel thuis. 

Een grote collectie

Ons assortiment steigerhouten producten is zeer divers. Zo maken wij onderscheid tussen de volgende categorieën meubels: 

  1. Outdoor
  2. Living
  3. Dining
  4. Sleeping
  5. Bathroom
  6. Business

Dit alles voor zowel binnen- als buitengebruik en alles kan naar wens op maat worden gemaakt! Naast onze steigerhouten meubels bieden wij ook een ruim assortiment steigerhouten accessoires aan.

Bekijk bijvoorbeeld eens onze mooie bedden, die uw naar eigen smaak kan aanpassen. Onze steigerhouten bedden zijn heerlijk om in wakker te worden. We hebben verschillende bedden, van romantische hemelbedden tot moderne bedden op wieltjes of zwevende bedden. Neem gerust een kijkje!

Steigerhout meubelen in Brussel kopen

Meubels van steigerhout thuisbezorgd in Brussel 

SteigermeubelsXL levert uw gekochte meubelen van steigerhout in Brussel af. Met zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsproducten voor huis, serre of tuin hebben wij een ruim assortiment wat we bij u thuis leveren. Tegen een vergoeding van € 50,- worden uw bestelde producten bij u thuis in Brussel bezorgd.

U kunt bij de bestelling aangeven wanneer u beschikbaar bent voor het ontvangen van uw nieuwe meubel. Op deze manier willen wij voorkomen dat wij voor een dichte deur staan. Daarnaast moet het u ook uitkomen en daarom kunt u bij ons aangeven wanneer het u schikt. 

Dealer van SteigermeubelsXL producten in Brussel worden?

Bent u geïnteresseerd om onze producten in het assortiment van uw winkel in Brussel op te nemen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden om dealer te worden van de producten van SteigermeubelsXL.

Onze geweldige collectie

Bent u nieuwsgierig en heeft u al iets voorbij zien komen? Ga dan hieronder snel verder naar onze webshop en bekijk op uw eigen tempo ons gehele assortiment. We verkopen banken, stoelen, maar ook badkamermeubels en accessoires. Noem het maar op en wij hebben het.

Alle meubels zijn duurzaam gemaakt. Niet alleen staan ze prachtig bij u in huis, maar tegelijkertijd helpt u ook het milieu. Een win-win situatie.

Bekijk hier onze collectie