• Hoogwaardige afwerking en dito kwaliteit
  • Vakwerk door ervaren meubelmakers
  • Dubbel geschuurd zonder meerprijs
  • Snelle levering
+31614915552 Luikersteenweg 640, 3920 Lommel, België

steigermeubels op maat

Weet u helemaal naar wat voor steigermeubel u op zoek bent, maar kunt u het nog niet vinden? SteigermeubelsXL heeft een groot assortiment in steigerhouten meubels. Daarnaast kunnen wij ons huidige assortiment aanpassen in onze eigen meubelmakerij naar wens. Zo kunnen we de afmetingen, afwerking of details aanpassen. Bij SteigermeubelsXL kunt u ook een eigen ontwerp laten realiseren in onze meubelmakerij.

Offerte aanvragen steigermeubel op maat

Steigermeubels op maat

Wij weten hoe lastig het kan zijn om precies te vinden wat u zoekt. Vaak heeft u al helemaal bedacht wat u mooi vindt of zoekt u iets bijzonders. SteigermeubelsXL heeft daardoor een ruim assortiment dat continue wisselt. Daarnaast kunnen we ook uw droommeubel van steigerhout realiseren. Aan de hand van uw wensen en een ontwerp realiseren we steigermeubels op maat.

Meubelmakerij

In onze eigen meubelmakerij ontwerpen en ontwikkelen we alle steigermeubels. Dit doen onze vakmensen die jaren ervaring hebben in het werken met steigerhout. Doordat al onze meubels zelf gemaakt worden, kunnen we vele mogelijkheden aanbieden. Zo kunt u verschillende afmetingen doorgeven, maar ook verschillende behandelingen en details. Wanneer u bijvoorbeeld een extra lade in een kast wilt of wieltjes onder een tafel, kunt u dit allemaal aan ons doorgeven. In het materiaal steigerhout kan veel verschil in kwaliteit zitten. Bij SteigermeubelsXL letten we goed op de kwaliteit en werken we alleen met het beste. Hierdoor kunt u erg lang plezier hebben van de steigerhouten meubelen.

Meer over onze meubelmakerij

Behandeling van steigermeubels

Bij SteigermeubelsXL kunt u kiezen uit verschillende soorten behandelingen voor uw steigermeubels op maat. Zo kunt u kiezen voor een whitewash, grey wash of bijvoorbeeld een matte lak. Deze behandeling zorgt voor variatie in kleur, maar zorgt er ook voor dat de meubels makkelijk schoongemaakt kunnen worden. Daarnaast zorgt deze behandeling ervoor dat de meubels zowel binnen als buiten worden gebruikt.

Meer behandelingsinformatie

Duurzaam steigerhout

Wanneer u kiest voor steigerhout, kiest u milieubewust. Steigerhout is namelijk duurzaam hout. Dit hout heeft al een eerder leven gehad en wordt gerecycled. Hierdoor hoeven er geen bomen gekapt te worden. U helpt zo mee aan een groene wereld! Wij letten goed op het kwaliteit van het steigerhout waar wij mee werken. 

Meer over duurzaam hout

Uw ontwerp realiseren

Heeft u een eigen ontwerp dat u wilt realiseren? Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden en realiseren graag uw droommeubel. Ook kunt u uw ontwerp realiseren met uw gewenste maat. Neem contact met ons op en wij bespreken samen alle mogelijkheden.

Maatwerk projecten

  1. Particuliere projecten
  2. Winkel-inrichting
  3. Horeca-inrichting
  4. Bijzondere projecten

SteigermeubelsXL

Luikersteenweg 640, 3920 Lommel, België

precies op de grensovergang:
Valkenswaard (NL) - Lommel (België)

info@steigermeubelsxl.nl

Steigermeubels online bestellen

steigermeubels op maat