+31614915552 Luikersteenweg 640, 3920 Lommel, België
De beste kwaliteit voor een eerlijke prijs
Gemaakt in onze eigen werkplaats

Meubels

Steigerhouten meubels

Ons assortiment steigerhouten meubels is zeer divers en bestaat uit meubels voor binnen en buiten, zoals eettafels, salontafels, stoelen, banken, loungesets, (buiten)keukens, (kleding)kasten, dressoirs, bedden etc. In onze showroom vindt u de meubels, maar ook wanneer u afwijkende afmetingen wilt, bent u bij ons aan het juiste adres. In onze eigen meubelmakerij realiseren wij namelijk alle maatwerk meubels zelf. Hiermee kunt u alle steigerhouten meubels naar wens laten aanpassen. Ook uw eigen schets zetten wij graag om tot een mooi ontwerp.

Steigerhouten meubels, geschikt voor binnen en buiten

Zowel binnen als buiten zorgen steigerhouten meubels voor veel sfeer door de mooie natuurlijke uitstraling. Bovendien is er in het ontwerp veel mogelijk waardoor we zowel strakke, moderne meubels als landelijke meubels kunnen maken. Kiest u voor steigerhout, dan maakt u een milieubewuste keuze. Steigerhouten meubelen zijn ecologisch, milieuvriendelijk en daarmee zeer duurzaam.

Alle meubelen en tuinmeubelen kunnen naar wens op maat worden gemaakt! We leggen de nadruk op hoogwaardige afwerking en de beste kwaliteit: we gebruiken alleen hoogwaardig steigerhout en beschikken over een professionele eigen werkplaats met prima vakmensen die al jaren met steigerplanken werken.

Waarom kiezen voor steigerhouten meubels?

We zetten graag nog eens op een rijtje waarom wij zo graag met steigerhout werken en dit ook van harte bij u kunnen aanbevelen:

  • De meubels zijn bijzonder veelzijdig. Steigerhouten meubels voelen zich thuis in werkelijk elke woonstijl. Van klassiek tot landelijk en van brocante tot een strak design, steigerhouten meubels zorgen voor een stukje extra sfeer en passen altijd!
  • Hoogstaande kwaliteit materiaal dat echt wel een stootje kan hebben.
  • Robuuste uitstraling met veel mogelijkheden om bewerkt te worden tot een prachtig meubelstuk.
  • Stoer door het ontwerp en met uw keuze qua afwerking geheel naar wens te maken
  • Duurzame materiaal en daarmee zeer verantwoord

Afwerking

U kunt de meubels zonder behandeling bestellen, maar wij bieden ook diverse behandelingen om de steigermeubels mee af te werken. Deze behandelingen zorgen er bijvoorbeeld voor dat er geen vocht in het hout kan trekken. Van whitewash tot greywash of blackwash; het is allemaal mogelijk als keuzemogelijkheid bij de afwerking.