Gebruik actiecode: SUMMER15 & ontvang tijdelijk 15% op alles!

  • Hoogwaardige afwerking en dito kwaliteit
  • Vakwerk door ervaren meubelmakers
  • Dubbel geschuurd zonder meerprijs
  • Snelle levering
+31614915552 Luikersteenweg 640, 3920 Lommel, België

Meubels

Hoogwaardige meubelen van steigerhout

Ons assortiment steigerhouten meubelen is zeer uitgebreid en bestaat uit meubilair voor huis en tuin, zoals eettafels, salontafels, stoelen, banken, loungesets, (buiten)keukens, (garderobekasten) kasten, dressoirs, bedden, etc. In onze showroom vindt u meubels in standaardmaten, maar ook als u verschillende maten wilt, bent u bij ons aan het juiste adres. In onze eigen meubelfabriek maken we alle meubels op maat. U kunt alle steigerhouten meubelen laten aanpassen aan uw wensen. We kunnen ook uw eigen schets omzetten in een mooi ontwerp.

Steigermeubels van hout, geschikt voor binnen- en buitengebruik.
Zowel het houten steigermeubilair binnen als buiten zorgt voor veel sfeer door de mooie natuurlijke uitstraling. Daarnaast is er veel mogelijk in het ontwerp, wat het mogelijk maakt om zowel slanke, moderne meubels als landelijk meubilair te produceren. Wanneer u kiest voor steigerhout, maakt u een milieubewuste keuze. Steigerhouten meubelen zijn ecologisch, milieuvriendelijk en zeer duurzaam.

Alle meubels en tuinmeubelen kunnen naar wens worden gemaakt! Wij hechten veel belang aan een hoge kwaliteit van de afwerking en de beste kwaliteit: we gebruiken alleen steigerhout van hoge kwaliteit en we hebben een eigen professionele werkplaats met uitstekende specialisten die al jaren met steigerhout werken.

Waarom zou u kiezen voor steigerhouten meubilair?
We willen nog eens uitleggen waarom we graag met steigerhout werken en waarom we het u kunnen aanbevelen:

  • Het meubilair is zeer veelzijdig. Steigermeubels voelen zich thuis in elke woonstijl. Van klassiek tot landelijk en van brocante tot een slank ontwerp, steigermeubels van hout zorgen voor een bijzondere sfeer en passen altijd!
  • Hoogwaardig materiaal dat echt robuust is.
  • Robuuste uitstraling met vele mogelijkheden om te worden omgevormd tot een prachtig meubelstuk.
  • Eenvoudig in het ontwerp en met uw keuze van de afwerking naar uw wensen.
  • Duurzaam materiaal en dus zeer verantwoord.

Afwerking

U kunt de meubels bestellen zonder afwerking, maar we bieden ook verschillende behandelingen aan om de steigerhouten meubels af te werken. Deze behandelingen zorgen er bijvoorbeeld voor dat er geen vocht in het hout kan dringen. Van Whitewash tot Greywash of Blackwash; alles is mogelijk als optie voor de afwerking.