Nu 15% korting op alle loungebanken en buitenkeukens!

 • Hoogwaardige afwerking en dito kwaliteit
 • Vakwerk door ervaren meubelmakers
 • Dubbel geschuurd zonder meerprijs
 • Snelle levering
+31614915552 Luikersteenweg 640, 3920 Lommel, België

Steigerhout Turnhout

Grootste assortiment steigerhout in de regio van Turnhout

Bent u op zoek naar steigerhout meubels of accessoires in de regio Turnhout? Dan heten wij u van harte welkom bij SteigermeubelsXL. Op slechts 40 minuten rijden van Turnhout vindt u SteigermeubelsXL, gelegen tussen Lommel en Valkenswaard.

Route naar de winkel

Veel meubels van steigerhout rondom Turnhout te koop

Op zoek naar nieuwe meubels van steigerhout rondom Turnhout? In onze webshop hebben wij een enorm groot aanbod. Van steigerhouten bedden tot aan nachtkastjes en van buitenkeukens tot aan hele loungesets. Wij hebben het allemaal. U kunt ook bij ons langskomen in onze showroom in Lommel.

Steigerhout kopen in Turnhout

Hier kunt u onze steigerhouten meubelen ook in het echt zien. We snappen heel goed dat u graag van tevoren even uw bed of bank wilt zien en proberen. Daarom zijn we zeven dagen per week open zodat u langskomen op een tijd dat u schikt. Onze webshop is onderverdeeld in de volgende onderstaande categorieën: 

 1. Bathroom
 2. Business
 3. Dining
 4. Living
 5. Outdoor
 6. Sleeping

Daarnaast hebben we een aantal wisselende aanbiedingen in onze webshop, waarbij u profiteert van hoge kortingen op steigerhouten producten. Producten welke u gemakkelijk middels onze webshop kunt bestellen, maar natuurlijk ook in onze winkel kunt komen bezichtigen.

De locatie van onze showroom

Wilt u naar onze showroom komen? Gezellig! De koffie en thee staan voor u klaar. We zijn te vinden op de onderstaande locatie. Graag zien wij u snel in onze showroom. 

Luikersteenweg 640, 3920 Lommel, België
precies op de grensovergang Valkenswaard (NL) - Lommel (België)
info@steigermeubelsxl.nl

Populaire steigerhouten meubels

De onderstaande meubels zijn momenteel de meest hardlopen artikelen en erg populair. Bekijk hieronder direct onze steigerhouten bedden, loungebanken en meubels voor de badkamer. 

Steigerhout meubels in Turnhout thuisbezorgd

SteigermeubelsXL brengt uw bestelling graag bij u thuis. Voor het vaste lage tarief van € 50,- brengen we uw bestelling bij u thuis. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om uw bestelling in onze winkel op te komen halen.

Bezorgen we onze meubels van steigerhout bij u in Mechelen persoonlijk thuis? Ja, dat is mogelijk. We vervoeren namelijk zelf onze meubels en hierdoor zijn we onafhankelijk. We maken persoonlijke afspraken met u persoonlijke afspraken. U kunt aangeven wanneer u het liefste uw bestelling thuis wilt ontvangen.

Wilt u het meubelstuk op een maandag hebben of liever op een donderdag? En op welk tijdstip ongeveer? Geef dit aan ons door en hier houden wij dan rekening mee. Dit is voor ons, maar voor u ook erg fijn. Ook maatwerk op het gebied van bezorging is bij ons mogelijk. 

De mooiste meubelen van steigerhout rondom Turnhout

We zijn al jarenlang gespecialiseerd in het maken van steigerhouten meubels. In onze eigen meubelmakerij maken we ook meubelen op maat voor diverse doeleinden, zoals voor binnen of voor buiten.

U kunt bij ons terecht met uw wensen en dit wordt vertaald naar maatwerk. Dit wordt uiteindelijk door onze vakmensen omgetoverd in een prachtige steigerhouten meubel. 

Heeft u een steigerhouten tafel op het oog, maar is deze eigenlijk te klein? We maken dan speciaal voor u een grotere tafel. In onze eigen meubelmakerij lopen vakmensen rond en die zagen alles op maat. Heeft u een wens? Neem contact met ons op want alles is bespreekbaar.

Duurzaam steigerhout

We gebruiken steigerhout van topkwaliteit en dit is ook terug te zien in hoe we uw meubel opleveren want we leveren de mooiste meubelen in de omgeving van Turnhout. We maken alleen gebruik van duurzaam hout. Dit houdt in dat de meubelen die u bij ons koopt extra lang meegaan en ook mooi passen binnen ieder interieur.

Daarnaast gebruiken wij alleen hout wat al een keer 'geleefd heeft'. Dit betekent dat we gerecycled hout gebruiken wat al een keer ergens voor gebruikt is. Er worden voor onze producten geen bomen gekapt. U slaat hiermee twee vliegen in één klap want u ontvangt een product wat lang meegaat en het is milieubewust. 

Dus heeft u een speciale wens of ziet u een meubel bij ons in de webshop, maar niet in uw maat? Neem dan hieronder contact met ons op want we maken met alle liefde u gewenste meubel op maat.

Neem hier contact met ons op

Dealer van steigerhout nabij Turnhout

Geïnteresseerd om deze producten in het assortiment van uw winkel op te nemen en/of dealer te worden van ons? Dat is bij ons mogelijk. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Samen bespreken we graag bij ons (of online) onder het genot van een kopje koffie of thee de mogelijkheden. Nogmaals het contact is vrijblijvend dus schroom niet om contact met ons op te nemen. 

Voordelen van gebruikt steigerhout

Benieuwd naar wat nu de voordelen zijn van gebruikt steigerhout? In het kort:

 • Veelzijdig toepasselijk voor elke woonstijl. 
 • Hoogstaande kwaliteit materiaal.
 • Robuuste uitstraling.
 • Stoer en qua afwerking geheel naar wens te maken.
 • Zeer verantwoord.

Koop hier onze steigerhouten meubelen

Bent u op zoek naar mooie houten meubels van steigerhout? Bekijk hieronder direct onze uitgebreide collectie of bezoek onze showroom! 

Bezoek onze webwinkel