+31614915552 Luikersteenweg 640, 3920 Lommel, België
Keuzestress? Wij denken graag met u mee!
Wij zijn dagelijks geopend en bereikbaar via chat, mail en telefoon.

Steigerhout Turnhout

Grootste assortiment steigerhout in de regio van Turnhout

Bent u op zoek naar steigerhout meubels of accessoires in de regio Turnhout? Dan heten wij u van harte welkom bij SteigermeubelsXL. Op slechts 40 minuten rijden van Turnhout vindt u SteigermeubelsXL, gelegen tussen Lommel en Valkenswaard.

Veel meubels van steigerhout rondom Turnhout te koop

Op zoek naar nieuwe meubels van steigerhout rondom Turnhout? In onze webshop hebben wij een enorm groot aanbod. Van steigerhouten bedden tot aan nachtkastjes en van buitenkeukens tot aan hele loungesets. Wij hebben het allemaal. U kunt ook bij ons langskomen in onze showroom in Lommel.

Hier kunt u onze steigerhouten meubelen ook in het echt zien. We snappen heel goed dat u graag van tevoren even uw bed of bank wilt zien en proberen. Daarom zijn wij zeven dagen per week open zodat u langskomen op een tijd dat u schikt. Onze webshop is onderverdeeld in de volgende onderstaande categorieën: 

 1. Bathroom
 2. Business
 3. Dining
 4. Living
 5. Outdoor
 6. Sleeping

Daarnaast hebben wij een aantal wisselende aanbiedingen in onze webshop, waarbij u profiteert van hoge kortingen op steigerhouten producten. Producten welke u gemakkelijk middels onze webshop kunt bestellen, maar natuurlijk ook in onze winkel kunt komen bezichtigen.

De locatie van onze showroom

Wilt u naar onze showroom komen? Gezellig! De koffie en thee staan voor u klaar. Wij zijn te vinden op de onderstaande locatie. Wij zien uw graag snel in onze showroom. 

Luikersteenweg 640, 3920 Lommel, België
precies op de grensovergang Valkenswaard (NL) - Lommel (België)
info@steigermeubelsxl.nl

Populaire steigerhouten meubels

De onderstaande meubels zijn momenteel de meest hardlopen artikelen en erg populair. 

Steigerhout meubels in Turnhout thuisbezorgd

SteigermeubelsXL brengt uw bestelling graag bij u thuis. Voor het vaste lage tarief van € 50,- brengen wij uw bestelling bij u thuis. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om uw bestelling in onze winkel op te komen halen.

Onze meubels van steigerhout bij u in Mechelen persoonlijk thuisbezorgd? Ja, dat is mogelijk. Wij vervoeren namelijk zelf onze meubels en hierdoor zijn wij onafhankelijk. Dit zorgt ervoor dat wij met u persoonlijke afspraken kunnen maken over de levering. Wilt u het op een maandag hebben of liever op een donderdag en op welk tijdstip ongeveer. Dit is voor ons, maar voor u ook erg fijn. Ook maatwerk op het gebied van bezorging is bij ons mogelijk. 

Steigerhout Turnhout

De mooiste meubelen van steigerhout rondom Turnhout

Wij zijn al jarenlang gespecialiseerd in het maken van steigerhouten meubels. In onze eigen meubelmakerij maken wij ook meubelen op maat voor diverse doeleinden, zoals voor binnen of voor buiten. Bij ons kunt u terecht met uw wensen en dit wordt vertaald naar maatwerk en dit wordt uiteindelijk door onze vakmensen omgetoverd in een prachtige steigerhouten meubel. 

Heeft u een steigerhouten tafel op het oog, maar deze is te klein? Wij kunnen een grotere tafel voor u maken want in onze eigen meubelmakerij kunnen onze vakmensen alles op maat zagen en aanpassen naar wens. Hierdoor zijn wij flexibel en is er veel mogelijk.

Wij gebruiken steigerhout van topkwaliteit en dit is ook terug te zien in hoe wij uw meubel opleveren want wij leveren de mooiste meubelen in de omgeving van Turnhout. Wij maken alleen gebruik van duurzaam hout. Dit houdt in dat de meubelen die u bij ons koopt extra lang meegaan en ook mooi passen binnen ieder interieur.

Daarnaast gebruiken wij alleen hout wat al een keer 'geleefd heeft'. Dit betekent dat wij gerecycled hout gebruiken wat al een keer ergens voor gebruikt is. Er worden voor onze producten geen bomen gekapt. U slaat hiermee twee vliegen in één klap want u ontvangt een product wat lang meegaat en het is milieubewust. 

Dus heeft u een speciale wens of ziet u een meubel bij ons in de webshop, maar niet in uw maat? Neem dan hieronder contact met ons op want wij maken met alle liefde u gewenste meubel op maat.

Neem hier contact met ons op

Dealer van steigerhout nabij Turnhout

Geïnteresseerd om deze producten in het assortiment van uw winkel op te nemen en/of dealer te worden van ons? Dat is bij ons mogelijk. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Samen bespreken wij graag bij ons (of online) onder het genot van een kopje koffie of thee de mogelijkheden. Nogmaals het contact is vrijblijvend dus schroom niet om contact met ons op te nemen. 

Voordelen van gebruikt steigerhout

Benieuwd naar wat nu de voordelen zijn van gebruikt steigerhout? In het kort:

 • Veelzijdig toepasselijk voor elke woonstijl. 
 • Hoogstaande kwaliteit materiaal.
 • Robuuste uitstraling.
 • Stoer en qua afwerking geheel naar wens te maken.
 • Zeer verantwoord.