+31614915552 Luikersteenweg 640, 3920 Lommel, België
Keuzestress? Wij denken graag met u mee!
Wij zijn dagelijks geopend en bereikbaar via chat, mail en telefoon.

Steigerhout Turnhout

Grootste assortiment steigerhout in de regio van Turnhout

Bent u op zoek naar steigerhout meubels of accessoires in de regio Turnhout? Dan heten wij u van harte welkom bij SteigermeubelsXL. Op slechts 40 minuten rijden van Turnhout vindt u SteigermeubelsXL, gelegen tussen Lommel en Valkenswaard.

De locatie van onze showroom

Luikersteenweg 640, 3920 Lommel, België
precies op de grensovergang Valkenswaard (NL) - Lommel (België)
info@steigermeubelsxl.nl

Ons ruime assortiment

 1. Bathroom
 2. Business
 3. Dining
 4. Living
 5. Outdoor
 6. Sleeping
Daarnaast hebben wij een aantal wisselende aanbiedingen in onze webshop, waarbij u profiteert van hoge kortingen op steigerhouten producten. Producten welke u gemakkelijk middels onze webshop kunt bestellen, maar natuurlijk ook in onze winkel kunt komen bezichtigen.

Populaire steigerhouten meubels

Steigerhout meubels in Turnhout thuisbezorgd

SteigermeubelsXL brengt uw bestelling graag bij u thuis. Voor het vaste lage tarief van € 50,- brengen wij uw bestelling bij u thuis. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om uw bestelling in onze winkel op te komen halen.

Steigerhout Turnhout

De mooiste meubelen rondom Turnhout

Wij zijn al jarenlang gespecialiseerd in het maken van steigerhouten meubels. In onze eigen meubelmakerij maken wij ook meubelen op maat voor diverse doeleinden, zoals voor binnen of voor buiten. Bij ons kunt u terecht met uw wensen en dit wordt vertaald naar maatwerk en dit wordt uitiendelijk door onze vakmensen omgetoverd in een prachtige steigerhouten meubel. 

Wij gebruiken steigerhout van topkwaliteit en dit is ook terug te zien in hoe wij uw meubel opleveren want wij leveren de mooiste meubelen in de omgeving van Turnhout. Wij maken alleen gebruik van duurzaam hout. Dit houdt in dat de meubelen die u bij ons koopt extra lang meegaan en ook mooi passen binnen ieder interieur.

Daarnaast gebruiken wij alleen hout wat al een keer 'geleefd heeft'. Dit betekent dat wij gerecycled hout gebruiken wat al een keer ergens voor gebruikt is. Er worden voor onze producten geen bomen gekapt. U slaat hiermee twee vliegen in één klap want u ontvangt een product wat lang meegaat en het is milieubewust. 

Dus heeft u een speciale wens of ziet u een meubel bij ons in de webshop, maar niet in uw maat? Neem dan hieronder contact met ons op want wij maken met alle liefde u gewenste meubel op maat.

Neem hier contact met ons op

Dealer van steigerhout Turnhout

Geïnteresseerd om deze producten in het assortiment van uw winkel op te nemen en/of dealer te worden van ons? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

Voordelen steigerhout

 • Veelzijdig toepasselijk voor elke woonstijl. 
 • Hoogstaande kwaliteit materiaal.
 • Robuuste uitstraling.
 • Stoer en qua afwerking geheel naar wens te maken.
 • Zeer verantwoord.