+31614915552 Luikersteenweg 640, 3920 Lommel, België
Keuzestress? Wij denken graag met u mee!
Wij zijn dagelijks geopend en bereikbaar via chat, mail en telefoon.

Steigerhout Hasselt

Van loungemeubelen, bedden en tafels tot badkamermeubels

SteigermeubelsXL is één van de grootste leveranciers van steigerhouten producten in België. U vindt ons tussen Lommel en Valkenswaard, op de grens tussen Nederland en België. Dit is slechts een klein half uurtje rijden vanuit Hasselt.

Met een zeer uitgebreid assortiment steigerhouten meubels en accesoires zijn wij één van de grootste leveranciers van steigerhouten producten die dagelijks op maat gemaakt worden in onze meubelmakerij door onze eigen vakmensen. Naast deze meubels hebben wij ook diverse accessoires en aanbiedingen in onze webshop.

Wij bieden verschillende steigerhouten meubels aan, deze zijn onderverdeeld in de volgende categorieën:

Daarnaast hebben wij ook vaak aanbiedingen en bieden we showroommodellen aan met flinke kortingen en Polyester dieren als decoratie!

Webshop meubels

Loungemeubelen van steigerhout

Eén van de toppers in ons assortiment is de steigerhouten loungebank Sicilië. Deze is er in diverse uitvoeringen, als gewone zitbank, als fauteuil of als hoekbank. Ook een bijpassende hocker is aanwezig bij deze loungesets. Wilt u minimaal kleurverschil aan de loungemeubels? Kies dan voor de All-Weather bewerking. Deze onzichtbare coating zorgt ervoor dat het hout geen vocht opneemt.

Steigerhout Hasselt

Bekijk hier populaire steigerhout meubels en doe inspiratie op!

Steigerhout meubels thuisbezorgd in Hasselt

Woont u in Hasselt en heeft u een steigerhouten meubel gezien in onze webshop? Twijfelt u over hoe u deze bij u thuis in Hasselt krijgt? Wij bezorgen producten bij u in Hasselt thuis voor een vaste lage vergoeding van € 50,-. Dit vaste lage tarief kunnen wij garanderen omdat wij de volledige bezorgservice in eigen beheer hebben. 

Grootste assortiment steigerhout Hasselt

Komt u gerust eens langs in onze winkel. Onze winkel is 7 dagen per week geopend en toont een groot gedeelte van ons assortiment aan steigerhouten meubels. Voor de navigatie kunt u via onderstaande button de juiste route naar onze winkel berekenen.

Wij zien u graag binnenkort in onze winkel!