+31614915552 Luikersteenweg 640, 3920 Lommel, België
Keuzestress? Wij denken graag met u mee!
Wij zijn dagelijks geopend en bereikbaar via chat, mail en telefoon.

Schitterende meubels verkrijgbaar van steigerhout in België

Maatwerk mogelijk, 7 dagen per week open

Op zoek naar meubels van steigerhout in België? SteigermeubelsXL heeft dan goed nieuws voor u als u woonachtig bent in België en graag steigerhouten meubels in huis of tuin wilt. U hoeft niet verder te zoeken, want wij hebben ongetwijfeld de meubels waar u naar op zoek bent

We zien dat in België steigerhouten meubels steeds meer aan populariteit winnen. Daarom hebben wij ons assortiment in de afgelopen jaren ook flink uitgebreid. We hebben nu veel steigerhouten meubels voor binnen en buiten. Ook kunt u bij ons accessoires krijgen. 

We hebben ook een ruime showroom. Onze showroom ligt op de Belgische grens, tussen Lommel en Valkenswaard. Hier ontvangen wij u graag, liefst 7 dagen per week, en kunt u op uw gemak rondkijken. Maar u kunt ook zeker een kijkje nemen op onze website voor een uitgebreid overzicht van ons assortiment steigerhout meubels.

Ruim assortiment steigerhout in België

Op zoek naar tafels, stoelen, loungesets, buitenkeukens, kasten, dressoirs of bedden van steigerhout in België? Wij hebben een zeer ruim assortiment steigerhouten meubels en accessoires die wij graag thuis bezorgen in heel België.

Neem een kijkje en bestel gemakkelijk uw steigerhouten meubels online. Vervolgens zullen uw bestelde producten in België worden thuisbezorgd.

Wij zijn niet afhankelijk van externe leveranciers. Hierdoor kunnen wij persoonlijk afspraken maken over de levering. Heeft u liever dat uw nieuwe meubelen in de avond worden geleverd? Bent u altijd op vrijdag vrij of werkt u op woensdag thuis? U kunt dit aan ons doorgeven. Hier houden wij dan rekening mee. Ook hier is maatwerk bij ons mogelijk. 

Woont u bijvoorbeeld in de buurt van Antwerpen en bent u op zoek naar steigerhouten meubelen? Wij heten u van harte welkom bij SteigermeubelsXL. Gelegen tussen Lommel en Valkenswaard, zitten we dichtbij Brugge, op een uurtje rijden van Brussel en Mechelen. 

Ook vanuit Nederland is onze werkplek en showroom goed te bereiken op slechts een uurtje afstand van Eindhoven.

Unieke designs gemaakt met steigerhout

Bij Steigermeubelsxl gaan we mee met de laatste trends en ontwikkelingen in de meubel- en designwereld. Al onze meubels worden met de hand gemaakt door onze vakkundige meubelmakers.

Daarom zijn we zeer flexibel in het aanpassen van onze designs naar de nieuwste trends en uw wensen. Zo bent u altijd verzekerd van een meubel dat helemaal past bij uw interieur en smaak.

Doordat wij zelf beschikken over een meubelmakerij is er ook maatwerk mogelijk. Is het blad van de tafel te groot en wilt u een kleiner blad? Dan kunnen wij dit voor u op maat zagen. U kunt dit aan ons doorgeven door het offerte aanvraagformulier in te vullen. 

Bent u op zoek naar een partij die uw eigen ontworpen meubel tot leven kan laten komen? Dan zit u bij ons ook goed. Neem hiervoor contact met ons op en we denken dan graag met u mee. 

Steigerhout België - restaurant BistecPrachtige meubels van steigerhout in België

Benieuwd naar de populaire steigerhouten meubels in België? Bekijk hier de top 5 van meubels die veel worden besteld:

 

Ontdek al onze prachtige steigerhouten meubelen in België

Heeft u interesse om steigerhouten meubels van SteigermeubelsXL in het assortiment van uw winkel op te nemen? Wij kunnen bijvoorbeeld de gehele inrichting verzorgen, maar ook een aantal items, producten of meubels in uw winkel, voor uw bedrijf of showroom.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en laat u informeren over de mogelijkheden om steigerhouten producten van SteigermeubelsXL.

Zoals al eerder benoemd zijn wij zeven dagen per week geopend. Wilt u liever iets van dichtbij zien voordat u een meubel van steigerhout bij ons koopt? Dan kunt u altijd bij ons binnenvallen in Lommel. In onze showroom kunt u bijna al onze steigerhouten meubelen in België aanschouwen.

Hier staat het grote deel van ons assortiment. Heeft u een specifieke meubel op het oog en wilt u zeker weten of deze ook in onze showroom staat? Wij zijn zowel telefonisch als elektronisch bereikbaar. Bekijk hieronder direct al onze prachtige meubels van steigerhout in België. 

Ontdek hier onze steigerhouten meubels