+31614915552 Luikersteenweg 640, 3920 Lommel, België
Showroom 7 dagen per week geopend
Op de grens tussen Nederland en België Lommel, bij Valkenswaard
  • De mooiste aanbiedingen ontvangen?
    Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief
    Inschrijven

Steigerhout België

Maatwerk mogelijk, 7 dagen per week open

Ook in België winnen steigerhouten meubels steeds meer aan populariteit. SteigermeubelsXL heeft dan ook goed nieuws voor u als u woonachtig bent in België en graag steigerhouten meubels in huis of tuin wilt. U hoeft niet verder te zoeken, want wij hebben ongetwijfeld de meubels waar u naar op zoek bent.

Onze ruime showroom ligt direct op de Belgische grens, tussen Lommel en Valkenswaard. Hier ontvangen wij u graag, liefst 7 dagen per week, en kunt u op uw gemak rondkijken. Maar u kunt ook zeker een kijkje nemen op onze website voor een uitgebreid overzicht van ons assortiment steigerhout meubels.

Onze webshop

Ruim assortiment steigerhout België

Op zoek naar tafels, stoelen, loungesets, buitenkeukens, kasten, dressoirs of bedden van steigerhout? Wij hebben een zeer ruim assortiment steigerhouten meubels en accessoires die wij graag thuis bezorgen in heel België. Neem een kijkje en bestel gemakkelijk uw steigerhouten meubels online. Vervolgens zullen uw bestelde producten in België worden thuisbezorgd.

Woont u bijvoorbeeld in de buurt van Antwerpen en bent u op zoek naar steigerhouten meubelen? Wij heten u van harte welkom bij SteigermeubelsXL. Gelegen tussen Lommel en Valkenswaard, zitten we dichtbij Brugge, op een uurtje rijden van Brussel en Mechelen

Ook vanuit Nederland is onze werkplek en showroom goed te bereiken op slechts een uurtje afstand van Eindhoven.

 

Steigerhouten Meubelen met unieke designs.

Bij Steigermeubelsxl gaan we mee met de laatste trends en ontwikkelingen in de meubel - en designwereld. Al onze meubels worden met de hand gemaakt door onze vakkundige meubelmakers en daarom zijn we zeer flexibel in het aanpassen van onze designs naar de nieuwste trends en uw wensen. Zo bent u altijd verzekerd van een meubel dat helemaal past bij uw interieur en smaak.

Steigerhout in België

Benieuwd naar de populaire steigerhouten meubels in België? Bekijk hier de top 5 van meubels die veel worden besteld:

Steigerhout Belgie - restaurant Bistec

SteigermeubelsXL producten in uw assortiment opnemen

Heeft u interesse om steigerhouten meubels van SteigermeubelsXL in het assortiment van uw winkel op te nemen ?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en laat u informeren over de mogelijkheden om steigerhouten producten van SteigermeubelsXL op te nemen in het assortiment van uw winkel.