+31614915552 Luikersteenweg 640, 3920 Lommel, België
Keuzestress? Wij denken graag met u mee!
Wij zijn dagelijks geopend en bereikbaar via chat, mail en telefoon.

Steigerhout Tuinmeubelen

Steigerhout tuinmeubelen van duurzaam hout!

Bent u op zoek naar steigerhout tuinmeubelen? Dagelijks maken wij maatwerk steigerhouten tuinmeubels in onze werkplaats. Door onze jarenlange ervaring zijn wij gespecialiseerd in het maken van tuinmeubelen van steigerhout. Wij ontwerpen hiervoor onze eigen designs die een exclusieve en luxe uitstraling hebben. Uw steigerhouten tuinset maakt u natuurlijk compleet met lekker zachte kussens en misschien is ook een buitenhaard wel iets voor u?!

Steigerhout uit onze eigen werkplaats

Onze steigerhout tuinmeubelen worden dagelijks gemaakt van hoogwaardig duurzaam steigerhout. Wij beschikken over een professionele werkplaats met prima vakmensen die al jaren steigerhouten tuinmeubelen maken. We leggen de nadruk op hoogwaardige afwerking en prima kwaliteit van onze steigerhout tuinmeubelen. Onze meubelen worden bijvoorbeeld altijd dubbel geschuurd wat zorgt voor een betere kwaliteit.

Bekijk alle steigerhout tuinmeubelen

Waarom steigerhout tuinmeubelen?

Het gebruik van steigerhout in tuinmeubelen heeft een aantal hele mooie voordelen. Allereerst is elk meubelstuk uniek. Het hout heeft vaak al een heel leven achter zich, wat de nodig sporen heeft achtergelaten. Dit kunnen verfresten zijn, maar ook kleine "beschadigingen". Al deze gebruiksporen maken het dat een steigerhouten meubel altijd uniek is. Een ander voordeel van steigerhout is dat u het milieu ontziet. Steigerhout is in principe al afgeschreven, en daardoor "afval". Door het te gebruiken voor het maken van meubels wordt het hout een tweede leven gegeven en hoeft het niet verwerkt te worden als afval. Steigerhout is dus ontzettend duurzaam.

Makkelijk te bewerken

Naast bovenstaande punten is steigerhout ook nog eens heel makkelijk te bewerken. Het hout is heel goed te bewerken, wat het makkelijk in het gebruik maakt. Het is dan ook niet gek dat veel doe-het-zelvers het hout gebruiken voor allerhande projecten. Het is dan ook uitstekend geschikt voor steigerhout tuinmeubelen.

 

Steigerhouten tuinmeubels thuis laten bezorgen

SteigermeubelsXL brengt uw gekozen steigerhouten tuinmeubels graag bij u thuis met onze eigen bezorgdienst. Voor een vaste vergoeding van € 50 euro bezorgen wij uw bestelling thuis. Dit bedrag staat vast, omdat wij zelf de bezorging doen en niet afhankelijk zijn van derde partijen.

Heeft u onze design loungebank Sardinië al gezien? Dit is een comfortabele tuinbank van gebruikte steigerplanken met een extra hoge rugleuning.

Steigerhout tuinmeubelen op maat

We kunnen ook alle steigerhout tuinmeubelen op maat voor u maken. Mocht de gewenste afmeting van een bepaald tuinmeubel er niet bijstaan, dan zijn afwijkende maten uiteraard ook mogelijk. Bij ons staat kwaliteit en service op nummer één. We helpen u daarom ook graag met het maken van de juiste keuze!

Steigerhout tuinmeubelen

Heeft u zelf een ontwerp gemaakt of een specifieke wens? Laat het ons weten, zodat wij voor u binnen 24 uur een offerte kunnen maken. U bent in onze winkel ook van harte welkom om samen rond de tafel te zitten, zodat we uw idee voor een uniek tuinmeubel uit kunnen werken.