Actie: 20% korting op alle BBQ's van Boretti!

  • Hoogwaardige afwerking en dito kwaliteit
  • Vakwerk door ervaren meubelmakers
  • Dubbel geschuurd zonder meerprijs
  • Snelle levering
+31614915552 Luikersteenweg 640, 3920 Lommel, België

Schitterende, duurzame en betaalbare steigerhout tuinmeubelen

Steigerhout tuinmeubelen van duurzaam hout!

Bent u op zoek naar steigerhout tuinmeubelen? Dagelijks maken wij maatwerk steigerhouten tuinmeubels in onze werkplaats. Door onze jarenlange ervaring zijn wij gespecialiseerd in het maken van tuinmeubelen van steigerhout.

Wij ontwerpen hiervoor onze eigen designs die een exclusieve en luxe uitstraling hebben. Uw steigerhouten tuinset maakt u natuurlijk compleet met lekker zachte kussens en misschien is ook een buitenhaard wel iets voor u?!

NU 10% korting op alle meubelen! Gebruik code 'SALE2024' bij het afrekenen.

Bekijk alle steigerhout tuinmeubelen

Steigerhout tuinmeubelen uit onze eigen werkplaats

We leggen de nadruk op hoogwaardige afwerking en prima kwaliteit van onze steigerhout tuinmeubelen. Onze meubelen worden bijvoorbeeld altijd dubbel geschuurd wat zorgt voor een betere kwaliteit.

Steigerhout tuinmeubelen van SteigermeubelsXL

Daarmaast worden onze steigerhout tuinmeubelen dagelijks gemaakt van hoogwaardig duurzaam steigerhout. Wij beschikken over een professionele werkplaats met prima vakmensen die al jaren steigerhouten tuinmeubelen maken.

Onze steigerhout meubelmakerij

Een tuinset gezien, maar de afmetingen zijn net niet zoals u dat graag ziet? Uw meubelstuk wordt in onze werkplaats omgetoverd tot eentje die jarenlang meegaat en precies is, zoals u dat graag ziet. 

Hiervoor wordt duurzaam hout gebruikt. Dit houdt in dat het hout gerecycled is. Er zijn hiervoor geen bomen omgekapt en het voordeel van steigerhout is dat het jarenlang meegaat. Uw steigerhout tuinmeubelen worden door ons dubbel geschuurd zonder meerprijs en wij kunnen uw nieuwe steigerhouten tuinset ook voorzien van een matte lak of een andere behandeling, zoals een:

  • greywash;
  • whitewash;
  • dark grey wash;
  • black wash;
  • always dry behandeling.

Door deze fijne behandeling houdt u uw steigerhout tuinmeubelen eenvoudig schoon en wordt er minder water opgenomen. Liever helemaal geen vocht in uw nieuwe tuinmeubelen? Een always dry behandeling zorgen ervoor dat het vocht blijft liggen op het steigerhout. het vocht trekt niet in het hout waardoor de meubelen nog langer meegaan. 

Steigerhouten tuinbank van SteigermeubelsXL

Waarom steigerhout tuinmeubelen?

Het gebruik van steigerhout in tuinmeubelen heeft een aantal hele mooie voordelen. Allereerst is elk meubelstuk uniek. Het hout heeft vaak al een heel leven achter zich, wat de nodig sporen heeft achtergelaten. Dit kunnen verfresten zijn, maar ook kleine "beschadigingen". Al deze gebruikssporen maken het dat een steigerhouten meubel altijd uniek is.

Een ander voordeel van steigerhout is dat u het milieu ontziet. Steigerhout is in principe al afgeschreven, en daardoor "afval". Door het te gebruiken voor het maken van meubels wordt het hout een tweede leven gegeven en hoeft het niet verwerkt te worden als afval.

Met het kopen van steigerhouten meubelen draagt u een steentje bij aan de circulaire economie. In deze economie worden producten, grondstoffen of materialen hergebruikt en hierdoor hoeven er bijvoorbeeld geen nieuwe bomen omgekapt worden. U 

Makkelijk te bewerken

Naast bovenstaande punten is steigerhout ook nog eens heel makkelijk te bewerken. Het hout is heel goed te bewerken, wat het makkelijk in het gebruik maakt. Het is dan ook niet gek dat veel doe-het-zelvers het hout gebruiken voor allerhande projecten. Het is dan ook uitstekend geschikt voor steigerhout tuinmeubelen.

Buitenhaard tuin van SteigermeubelsXL

Steigerhouten tuinmeubels thuis laten bezorgen

SteigermeubelsXL brengt uw gekozen steigerhouten tuinmeubels graag bij u thuis met onze eigen bezorgdienst. Voor een vaste vergoeding van € 50 euro bezorgen wij uw bestelling thuis. Dit bedrag staat vast, omdat wij zelf de bezorging doen en niet afhankelijk zijn van derde partijen.

Het bezorgen van onze meubelen in eigen beheer hebben heeft een aantal voordelen voor u. Wij kunnen u meer garantie bieden en meer zekerheid. U heeft een vast aanspreekpunt en wilt u iets annuleren of gaat er iets mis dan kunt u met ons contact opnemen. U heeft één vast aanspreekpunt van het begin tot het einde. Dat is pas eens makkelijk! 

Heeft u onze design loungebank Sardinië al gezien? Dit is een comfortabele tuinbank van gebruikte steigerplanken met een extra hoge rugleuning.

Steigerhout tuinmeubelen op maat

We kunnen ook alle steigerhout tuinmeubelen op maat voor u maken. Mocht de gewenste afmeting van een bepaald tuinmeubel er niet bijstaan, dan zijn afwijkende maten uiteraard ook mogelijk. Bij ons staat kwaliteit en service op nummer één. We helpen u daarom ook graag met het maken van de juiste keuze!

Heeft u zelf een ontwerp gemaakt of een specifieke wens? Laat het ons weten, zodat wij voor u binnen 24 uur een offerte kunnen maken. U bent in onze winkel ook van harte welkom om samen rond de tafel te zitten, zodat we uw idee voor een uniek tuinmeubel uit kunnen werken. 

Steigerhout tuinmeubelen op maat - alles is mogelijk

Hierdoor kan het beste van beide werelden samen komen om zo iets op te leveren wat helemaal naar uw wens is. Een leuke samenwerking waar wij altijd voor open staan!

Ja, ik wil steigerhout tuinmeubelen hebben

SteigermeubelsXL
Luikersteenweg 6403920 Lommel, België