+31614915552 Luikersteenweg 640, 3920 Lommel, België
showroom 7 dagen
per week geopend
Op de grens tussen Nederland en België Lommel, bij Valkenswaard
  • De mooiste aanbiedingen ontvangen?
    Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief
    Inschrijven

Steigerhout Tuinmeubelen

Steigerhout tuinmeubelen van duurzaam hout!

Ben je opzoek naar Steigerhout tuinmeubelen? Dagelijks maken wij maatwerk steigerhouten tuinmeubels in onze werkplaats. Door onze jarenlange ervaring zijn wij gespecialiseerd in het maken van tuinmeubelen van steigerhout.

Steigerhout uit onze eigen werkplaats

Onze steigerhout tuinmeubelen worden dagelijks gemaakt van hoogwaardig duurzaam steigerhout. Wij beschikken over een professionele werkplaats met prima vakmensen die al jaren steigerhouten tuinmeubelen maken. We leggen de nadruk op hoogwaardige afwerking en prima kwaliteit van onze steigerhout tuinmeubelen.

Steigerhout tuinmeubelen

Steigerhouten tuinmeubels thuis laten bezorgen

SteigermeubelsXL brengt jouw gekozen steigerhouten tuinmeubels bij je thuis. Voor een vaste vergoeding van € 50 euro bezorgen wij uw bestelling bij je thuis. Dit bedrag staat altijd vast omdat wij zelf deze bezorging verzorgen en niet afhankelijk zijn van derde partijen.

Heeft u onze tuinbank Melos al gezien? Dit is een comfortabele tuinbank van gebruikte steigerplanken met armleuningen en extra hoge rugleuning. Deze kan ook met wieltjes worden besteld of in andere afmetingen. Bekijk hier tuinbank Melos.

Steigerhout tuinmeubelen op maat

We kunnen ook alle steigerhout tuinmeubelen op maat voor je maken. Mocht de gewenste afmeting van een bepaald tuinmeubel er niet bijstaan, dan zijn afwijkende maten uiteraard ook mogelijk.

Steigerhout tuinmeubelen

Heb je zelf een ontwerp gemaakt of een specifieke wens? Laat het ons weten, zodat wij voor u binnen 24 uur een offerte kunnen maken. Je bent in onze winkel ook van harte welkom om samen rond de tafel te zitten, zodat we jouw idee voor een uniek tuinmeubel uit kunnen werken.

Dealer van SteigermeubelsXL steigerhouten tuinmeubelen in Brugge worden

Ben je geïnteresseerd om deze producten in het assortiment van je winkel op te nemen en/of dealer te worden van ons? Bekijk ons aanbod in steigerhouten meubels of neem geheel vrijblijvend contact met ons op!