+31614915552 Luikersteenweg 640, 3920 Lommel, België
Keuzestress? Wij denken graag met u mee!
Wij zijn dagelijks geopend en bereikbaar via chat, mail en telefoon.

Duurzame meubels van steigerhout rondom Maastricht

Bent u op zoek naar meubels van steigerhout rondom Maastricht? Dan heten wij u van harte welkom bij SteigermeubelsXL. Op nog geen uur rijden vindt u onze showroom, op de grens van België en Nederland, tussen Lommel en Valkenswaard.

Met een zeer ruim assortiment steigerhouten meubels hebben wij altijd voldoende steigerhouten meubels op voorraad. Dagelijks zijn onze vakmensen bezig in de meubelmakerij met het maken van meubels op maat. Onze meubels worden gemaakt van duurzaam steigerhout. Naast onze steigerhout meubels hebben wij ook diverse accessoires in ons assortiment

Bekijk ze hier in onze webshop

Goedkope meubels van steigerhout rondom Maastricht

Bent u op zoek naar goedkope steigerhouten meubelen? Het gehele assortiment van SteigermeubelsXL is voordelig geprijsd. Daarnaast hebben wij een wisselend assortiment met aanbiedingen. Profiteer direct van kwalitatief hoogwaardige producten tegen de laagste prijzen.

Ook hebben wij regelmatige leuke acties lopen waarbij wij meubels van steigerhout voor een voordelige prijs verkopen. Denk hierbij aan kortingen die al vanaf 15% beginnen. Houd onze acties goed in de gaten op onze social media kanalen, zoals Facebook, Pinterest en Instagram

Duurzaam steigerhout nabij Maastricht

Wij werken graag met steigerhout, omdat het een duurzaam materiaal is. Er hoeven geen bomen gekapt te worden om dit houtsoort te fabriceren. Steigerhout wordt namelijk gemaakt van gerecyclede steigerplanken. Hier maken wij dan de mooiste meubels van.

Steigerhout gaat erg lang mee en blijft mooi. Bij SteigermeubelsXL werken wij altijd met de beste kwaliteit steigerhout.

Een meubelzaak rondom Maastricht en omgeving

We hebben een meubelzaak nabij Maastricht, maar onze meubelzaak ligt ook in de buurt van andere grote steden, zoals:

  • Rondom Eindhoven. Hier zijn wij ook actief.
  • En rondom Valkenswaard want hier ligt onze showroom ook in de buurt.

Op maat gemaakte steigerhouten meubels

U kunt bij ons altijd terecht om op maat gemaakte steigerhouten meubels te kopen. Wij maken het meubel volledig naar uw wens. Omdat wij een eigen meubelmakerij hebben, is het voor ons geen probleem om uw meubel op maat te maken.

In de meubelmakerij werken vakmensen die al jarenlang werken met steigerhout. U hoeft zich hierdoor niet af te vragen of het wel goed komt met uw meubel. Voor vragen kunt u gerust contact met ons opnemen. Bij SteigermeubelsXL is vrijwel alles mogelijk!

Steigerhout Maastricht

Wij bezorgen uw meubels van steigerhout in Maastricht

Bestelt u liever via onze webshop en wilt u de steigerhouten meubels thuis ontvangen? Voor het vaste lage tarief van € 50,- brengen wij uw meubel(s) van steigerhout in Maastricht bij u thuis. U kunt van tevoren aangeven wanneer u de meubels het liefste ontvangt want wij bezorgen onze meubels zelf. Hierdoor kunnen wij direct met u een datum plannen voor de bezorging.  

Route naar SteigermeubelsXL vanuit Maastricht

Voer de volgende gegevens in uw navigatie voor de kortste route naar onze winkel:

Luikersteenweg 640
3920 Lommel
België

Bestel uw meubels in onze webshop

Onze showroom is zeven per week geopend en hier kunt u al onze meubelen bekijken. Het is logisch dat u een bank eerst in het echt wilt zien en proberen. Doordat wij zeven per week open zijn kunt u gerust langskomen wanneer u het uitkomt. 

U kunt natuurlijk ook al onze meubelen online bestellen in onze webshop. Ons gehele assortiment staat in onze webwinkel en deze kunt u hieronder bestellen.

Ja, ik wil bestellen