• Hoogwaardige afwerking en dito kwaliteit
  • Vakwerk door ervaren meubelmakers
  • Dubbel geschuurd zonder meerprijs
  • Snelle levering
+31614915552 Luikersteenweg 640, 3920 Lommel, België

Duurzame meubels van steigerhout rondom Maastricht

Bent u op zoek naar meubels van steigerhout rondom Maastricht? Dan heten wij u van harte welkom bij SteigermeubelsXL. Op nog geen uur rijden vindt u onze showroom, op de grens van België en Nederland, tussen Lommel en Valkenswaard.

Met een zeer ruim assortiment steigerhouten meubels hebben wij altijd voldoende steigerhouten meubels op voorraad. Dagelijks zijn onze vakmensen bezig in de meubelmakerij met het maken van meubels op maat. Onze meubels worden gemaakt van duurzaam steigerhout. Naast onze steigerhout meubels hebben wij ook diverse accessoires in ons assortiment

Bekijk ze hier in onze webshop

Route naar onze showroom

Goedkope meubels van steigerhout nabij Maastricht

Bent u op zoek naar goedkope steigerhouten meubelen? Het gehele assortiment van SteigermeubelsXL is voordelig geprijsd. We maken de meubelen in onze eigen meubelmakerij en dit maakt ons flexibel.

Zo kunnen we zelf de prijzen bepalen en ook kunt u zelf aangeven wat uw budget is. We kijken samen naar de mogelijkheden om een meubel van steigerhout bij u thuis in Maastricht te leveren die helemaal naar al uw wensen is. 

Daarnaast hebben we een wisselend assortiment met aanbiedingen. Profiteer direct van kwalitatief hoogwaardige producten tegen de laagste prijzen.

Ook hebben we regelmatige leuke acties lopen waarbij wij meubels van steigerhout voor een voordelige prijs verkopen. Denk hierbij aan kortingen die al vanaf 15% beginnen. Houd onze acties goed in de gaten op onze social media kanalen, zoals Facebook, Pinterest en Instagram of schrijf uzelf nu in voor onze nieuwsbrief

Duurzaam hout 

We werken graag met steigerhout, omdat het een duurzaam materiaal is. Er hoeven geen bomen gekapt te worden om dit houtsoort te fabriceren. Steigerhout wordt namelijk gemaakt van gerecyclede steigerplanken. Hier maken wij dan de mooiste meubels van.

Steigerhout gaat erg lang mee en blijft mooi. Bij SteigermeubelsXL werken wij altijd met de beste kwaliteit steigerhout.

Een meubelzaak nabij Maastricht

We hebben een meubelzaak nabij Maastricht, maar onze meubelzaak in Lommel ligt ook in de buurt van andere grote steden, zoals:

Deze steden liggen op een kleine afstand van onze showroom in Lommel. Vertrekt u vanaf een van deze locaties dan is de reistijd minder dan 30 minuten. 

Op maat gemaakte steigerhouten meubels

U kunt bij ons altijd terecht om op maat gemaakte steigerhouten meubels te kopen. We maken uw meubel volledig naar uw wens. Omdat wij een eigen meubelmakerij hebben, is het voor ons geen probleem om uw meubel op maat te maken.

Het is bij ons zelfs mogelijk om uw eigen schets aan te leveren. We toveren uw schets om tot een prachtig meubel van steigerhout. Uw eigen schets staat dan binnenkort bij u thuis in Maastricht. Hoe leuk is dat?

In de meubelmakerij werken vakmensen die al jarenlang werken met steigerhout. U hoeft zich hierdoor niet af te vragen of het wel goed komt met uw meubel. Voor vragen kunt u gerust contact met ons opnemen. Bij SteigermeubelsXL is vrijwel alles mogelijk!

Ja, ik wil meubels op maat!

Steigerhout kopen in Maastricht

De meubels van steigerhout in Maastricht thuisbezorgd

Bestelt u liever via onze webshop en wilt u de meubels van steigerhout bij u thuis in Maastricht ontvangen? Voor het vaste lage tarief van € 50,- brengen we uw meubel(s) van steigerhout in Maastricht bij u thuis. U kunt vooraf aangeven wanneer u de meubels het liefste ontvangt want we bezorgen onze meubels zelf.

Het fijne hieraan is dat we uw meubels flexibel kunnen bezorgen. Dit betekent dat uzelf bepaalt wanneer u de meubels het liefste ontvangt. Bent u doordeweeks altijd weg van huis en alleen in de avonden thuis? Geen probleem want dan kunt u dit aangeven. We komen dan langs op de door u vooraf aangegeven datum en het bijbehorende tijdstip.  

Dit is niet alleen handig voor u want dit scheelt ons ook een eventuele extra rit. Een bezorger die voor een dichte deur komt te staan, is voor beide partijen geen gewenste situatie. Daarom staat de wens van de klant bij SteigermeubelsXL altijd centraal.  

Route naar SteigermeubelsXL vanuit Maastricht

Voer de volgende gegevens in uw navigatie voor de kortste route naar onze winkel:

Luikersteenweg 640
3920 Lommel
België

Steigerhouten meubels bestellen?

Onze showroom is zeven per week geopend en hier kunt u al onze meubelen bekijken. Het is logisch dat u een bank eerst in het echt wilt zien en proberen. Doordat we zeven per week open zijn kunt u gerust langskomen wanneer u het uitkomt. 

U kunt natuurlijk ook al onze meubelen online bestellen in onze webshop. Ons gehele assortiment staat in onze webwinkel en deze kunt u hieronder bestellen. De meubelen van steigerhout ontvangt bij u thuis in Maastricht na ongeveer 4 weken. 

Ja, ik wil bestellen