+31614915552 Luikersteenweg 640, 3920 Lommel, België
Keuzestress? Wij denken graag met u mee!
Wij zijn dagelijks geopend en bereikbaar via chat, mail en telefoon.

Steigerhout Maastricht

Bent u op zoek naar steigerhout meubels in de regio Maastricht, dan heten wij u van harte welkom bij SteigermeubelsXL. Op nog geen uur rijden vindt u onze showroom, op de grens van België en Nederland, tussen Lommel en Valkenswaard.

Met een zeer ruim assortiment steigerhouten meubels hebben wij altijd voldoende steigerhouten meubels op voorraad. Dagelijks zijn onze vakmensen bezig in de meubelmakerij met het maken van meubels op maat. Onze meubels worden gemaakt van duurzaam steigerhout. Naast onze steigerhout meubels hebben wij ook diverse accessoires in ons assortiment.

Aanbiedingen in onze webshop

Bent u op zoek naar goedkope steigerhouten meubelen? Het gehele assortiment van SteigermeubelsXL is voordelig geprijsd. Daarnaast hebben wij een wisselend assortiment aanbiedingen. Profiteer direct van kwalitatief hoogwaardige producten tegen de laagste prijzen.

Onze aanbiedingen

Duurzaam steigerhout nabij Maastricht

Wij werken graag met steigerhout omdat het een duurzaam materiaal is. Er hoeven geen bomen gekapt te worden om dit houtsoort te fabriceren. Steigerhout wordt namelijk gemaakt van gerecyclede steigerplanken. Hier maken wij dan de mooiste meubels van. Steigerhout gaat erg lang mee en blijft mooi. Bij SteigermeubelsXL werken wij dan ook met de beste kwaliteit steigerhout.

Andere Werkgebieden in Nederland

Op maat gemaakte steigerhouten meubels

U kunt bij ons altijd terecht om op maat gemaakte steigerhouten meubels te kopen. Wij maken het meubel volledig naar uw wens. Omdat wij een eigen meubelmakerij hebben, is het voor ons geen probleem om uw meubel op maat te maken. In de meubelmakerij werken vakmensen die al jarenlang werken met steigerhout. U hoeft zich hierdoor niet af te vragen of het wel goed komt met uw meubel. Voor vragen kunt u gerust contact met ons opnemen. Bij SteigermeubelsXL is vrijwel alles mogelijk!

Steigerhout Maastricht

Thuisbezorgen in Maastricht?

Bestelt u liever via onze webshop en wilt u de steigerhouten meubels thuis ontvangen? Voor het vaste lage tarief van € 50,- brengen wij uw bestelling bij u in Maastricht thuis.

Route naar SteigermeubelsXL vanuit Maastricht

Voer de volgende gegevens in uw navigatie voor de kortste route naar onze winkel:

Luikersteenweg 640
3920 Lommel
België