+31614915552 Luikersteenweg 640, 3920 Lommel, België
Showroom 7 dagen per week geopend
Op de grens tussen Nederland en België Lommel, bij Valkenswaard
  • De mooiste aanbiedingen ontvangen?
    Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief
    Inschrijven

Steigerhout Maastricht

Bent u opzoek naar Steigerhout in de regio Maastricht, dan heten wij u van harte welkom bij SteigermeubelsXL. Op nog geen uur rijden vindt u SteigermeubelsXL, op de grens van België en Nederland, tussen Lommel en Valkenswaard.

Met een zeer ruim assortiment steigerhouten meubels hebben wij altijd voldoende steigerhouten meubels op voorraad. Onze meubels worden dagelijks gemaakt in meubelmakerij, van duurzaam steigerhout. Onze vakmensen werken al jaren met steigerhout en kunnen elk meubel op maat maken.

Naast onze steigerhout meubels hebben wij ook diverse accessoires in ons assortiment.

Onze webshop

Aanbiedingen in onze webshop

Bent u op zoek naar goedkope steigerhouten meubelen? Het gehele assortiment van SteigermeubelsXL is voordelig geprijsd. Daarnaast hebben wij een wisselend assortiment aanbiedingen. Profiteer direct van kwalitatief hoogwaardige producten tegen de laagste prijzen.

Onze aanbiedingen

Duurzaam hout

Wij werken graag met steigerhout omdat dit erg duurzaam is. Er hoeven geen bomen gekapt te worden om dit houtsoort te fabriceren. Steigerhout wordt namelijk gemaakt van recycled materiaal. Hier maken wij dan de mooiste meubels van. Steigerhout gaat erg lang mee en blijft mooi. Dit komt doordat wij met de beste kwaliteit steigerhout werken.

Steigerhout Maastricht thuisbezorgd

Besteld u liever via onze webshop? Voor het vaste lage tarief van € 50,- brengen wij uw bestelling bij u in Maastricht thuis.

Route naar SteigermeubelsXL vanuit Maastricht

Voer de volgende gegevens in uw navigatie voor de kortste route naar onze winkel:

Luikersteenweg 640
3920 Lommel
België

Steigerhout Maastricht

Bereken uw route

Werkgebied