Gebruik actiecode: SUMMER15 & ontvang tijdelijk 15% op alles!

  • Hoogwaardige afwerking en dito kwaliteit
  • Vakwerk door ervaren meubelmakers
  • Dubbel geschuurd zonder meerprijs
  • Snelle levering
+31614915552 Luikersteenweg 640, 3920 Lommel, België

Eettafels

Eettafels

Bent u op zoek naar een mooie eettafel? Onze eettafels geven een gezellige sfeer aan uw eethoek. Aan onze tafels kunt u heerlijk zitten en genieten van een goede maaltijd of bijkletsen met een kop thee.

Zit u graag gezellig met veel mensen aan tafel of juist liever knus met het gezin? Wij kunnen uw eettafel helemaal op maat naar uw wens maken. Onze eettafels zijn beschikbaar in verschillende afmetingen, zowel in de lengte als in de breedte. Daarnaast zijn onze eettafels van steigerhout ook verkrijgbaar met diverse behandelingen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een White Wash, Grey Wash of matte lak. We bieden verschillende poten aan onder de tafels, waardoor er verschillende stijlen eettafels beschikbaar zijn. 

Industriële tafels

Onze industriële eettafels hebben een stoere uitstraling door het houten tafelblad en de mooie stalen poten. Het stalen onderstel wordt standaard gemaakt van zwart gepoedercoated staal. Dit staal blijft zowel binnen als buiten in een goede staat. Er kan ook gekozen worden voor een onderstel van onbehandeld staal, echter zal dit staal roesten wanneer u het buiten plaatst. 

Ronde industriële tafel Gili

Heeft u onze ronde industriële tafel al gezien, genaamd Gili? Een ronde tafel staat altijd meteen gezellig in uw woning en is een echte eyecatcher. Dit komt doordat u iedereen aan kan kijken en iedereen even ver van elkaar vandaan zit. Iedereen kan dus ook overal even goed bij op tafel. Dit is erg handig bij het eten, maar ook bij gezelschapspelletjes! Wanneer u jonge kinderen heeft, is een ronde tafel ideaal doordat kinderen hier niet tegen de punt van de tafel aan kunnen lopen. Bekijk de tafel Gili hier!