Gebruik actiecode: SUMMER15 & ontvang tijdelijk 15% op alles!

  • Hoogwaardige afwerking en dito kwaliteit
  • Vakwerk door ervaren meubelmakers
  • Dubbel geschuurd zonder meerprijs
  • Snelle levering
+31614915552 Luikersteenweg 640, 3920 Lommel, België

Bathroom

Steigerhouten meubels in de badkamer

Zelfs in de badkamer kunt u uitstekend gebruik maken van steigerhouten meubels. Om vochtproblemen te voorkomen doen we altijd een beits op onze badkamermeubelen, bijvoorbeeld een greywash of whitewash. Hierdoor trekt er geen vocht in het hout en kunt u het makkelijk schoonmaken!

Wilt u een badkamermeubel met laatjes of liever een open meubel? Het is bij SteigermeubelsXL allemaal mogelijk. Ook kunnen wij zorgen voor een achterwand aan het badkamermeubel of ruimte houden voor een mooie spiegel. Al uw wensen zijn bij SteigermeubelsXL bespreekbaar en wat wij niet op voorraad hebben, maken we gewoon als maatwerk voor u.

Populaire accessoires van steigerhout in de badkamer

Wilt u uw steigerhouten badkamermeubel combineren met andere leuke steigerhouten accessoires? Ook dat kunnen wij bij SteigermeubelsXL verzorgen! Wat dacht u van een leuke en praktische steigerhout wasmand?

Heeft u het toilet apart van de badkamer? Dan vindt u misschien een wc-rolhouder van steigerhout wel een goed idee. Wat gastendoekjes of tijdschriften kunt u in een kistje van steigerhout presenteren op het kleinste kamertje van uw huis. Boven aan de muur kunt u een steigerhouten plankje ophangen om het toilet wat sfeer te geven.