+31614915552 Luikersteenweg 640, 3920 Lommel, België
showroom 7 dagen
per week geopend
Op de grens tussen Nederland en Belgiƫ Lommel, bij Valkenswaard
 • De mooiste aanbiedingen ontvangen?
  Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief
  Inschrijven

Steigerhout Lommel

Woon je in Lommel en ben je op zoek naar steigerhout meubels of steigerhout accessoires? Dan is SteigermeubelsXL het juiste adres voor je.

Showroom steigerhout Lommel

Je vindt onze mooie winkel direct op de grens waar je dagelijks terecht kunt voor al jouw wensen op het gebied van steigerhout. Wij hebben een ruim assortiment steigerhout meubels en steigerhout accessoires, allemaal gemaakt van duurzaam hout in onze werkplaats. Alles is voor jou op maat te maken. Wij zijn gevestigd aan de Luikersteenweg 640 in Lommel. Onze showroom is 7 dagen per week geopend. Bekijk hier onze openingstijden.

Steigerhout Lommel SteigermeubelsXL

Onze winkel

Lees hier meer over steigerhout meubels.

Groot assortiment steigerhout producten in Lommel

Ons assortiment steigerhouten producten is zeer divers. Wij maken onderscheid tussen verschillende categorieën steigerhout meubels, waaronder;

 1. Outdoor
 2. Living
 3. Dining
 4. Sleeping
 5. Bathroom
 6. Business

Naast deze steigerhout meubels, vind je in onze showroom nog veel meer steigerhout accessoires. Ook kun je deze steigerhout accessoires bestellen via onze webshop.

Steigerhout inrichting in kapsalon Lommel

In het voorjaar van 2016 hebben wij de volledige inrichting mogen verzorgen voor Kapsalon Anke. Hierbij hebben wij onder andere de balie, kasten, spiegels en kaptafel gerealiseerd. Het geheel is een uiterst sfeervol en prachtig afgewerkt interieur waar Anke, maar zeker ook wijzelf, zeer trots op zijn.

Project Kapsalon Anke