+31614915552 Luikersteenweg 640, 3920 Lommel, België
Keuzestress? Wij denken graag met u mee!
Wij zijn dagelijks geopend en bereikbaar via chat, mail en telefoon.

Steigerhout Lommel

Woont u in Lommel en bent u op zoek naar meubels of accessoires van steigerhout? Dan is SteigermeubelsXL de perfecte keus voor u! Met volop keuze in steigerhouten meubels, kunt u in Lommel altijd goed terecht. 

Showroom steigerhout Lommel

U vindt onze mooie winkel direct op de grens van België en Nederland. U kunt hier dagelijks terecht voor al uw wensen op het gebied van steigerhout. Wij hebben een ruim assortiment steigerhout meubels en steigerhout accessoires, allemaal gemaakt van duurzaam hout in onze werkplaats. Alles is voor u op maat te maken. Wij zijn gevestigd aan de Luikersteenweg 640 in Lommel. Onze showroom is 7 dagen per week geopend. Bekijk hier onze openingstijden.

Groot assortiment steigerhout producten in Lommel

Ons assortiment steigerhouten producten is zeer divers. Wij maken onderscheid tussen verschillende categorieën steigerhout meubels. De steigermeubels, gemaakt in Lommel, zijn zowel geschikt voor buiten als voor binnen. Met de diverse behandelingen heeft u genoeg keuze om de steigermeubels passend bij uw woning of tuin te maken. Daarnaast kunnen wij in onze eigen meubelmakerij ook altijd de meubels naar wens maken.

Steigerhout inrichting in kapsalon Lommel

In het voorjaar van 2016 hebben wij de volledige inrichting mogen verzorgen voor Kapsalon Anke. Hierbij hebben wij onder andere de balie, kasten, spiegels en kaptafel gerealiseerd. Het geheel is een uiterst sfeervol en prachtig afgewerkt interieur waar Anke, maar zeker ook wijzelf, zeer trots op zijn.

Steigerhout Lommel

Project Kapsalon Anke