+31614915552 Luikersteenweg 640, 3920 Lommel, België
Keuzestress? Wij denken graag met u mee!
Wij zijn dagelijks geopend en bereikbaar via chat, mail en telefoon.

Steigerhout Lommel

Bent u op zoek naar meubels of accessoires van steigerhout in Lommel? Dan is SteigermeubelsXL de perfecte keus voor u! Met volop keuze in steigerhouten meubels, kunt u in Lommel altijd goed terecht. 

Meubels van steigerhout in Lommel

Bent u op zoek naar meubels die gemaakt zijn van steigerhout in Lommel? Dan bent u bij SteigermeubelsXL aan het goede adres. Wij verkopen bijna alleen maar meubels die gemaakt zijn van gebruikt steigerhout. In onze meubelmakerij werken echte vakmensen.

Zij creëren de meest prachtige creaties en brengen dit hout weer tot leven. Ook is maatwerk bij ons mogelijk. Heeft u een steigerhouten tafel op het oog, maar uw gewenste afmeting staat er niet bij? U kunt altijd een offerte aanvraag doen en uw gewenste afmeting bij ons doorgeven. Wij reageren altijd snel op de offertes.

Het mooie van onze meubelmakerij is dat wij ook meubels kunnen maken die door uzelf ontworpen zijn. U kunt het gewenste budget doorgeven en uw eigen tekening. Dan koppelen wij een prijs aan u terug en bij goedkeurig gaan wij hiermee direct aan de slag.

Groot assortiment steigerhout producten in Lommel

Ons assortiment steigerhouten producten is zeer divers. Wij maken onderscheid tussen verschillende categorieën steigerhout meubels. De steigermeubels, gemaakt in Lommel, zijn zowel geschikt voor buiten als voor binnen.

Met de diverse behandelingen heeft u genoeg keuze om de steigermeubels passend bij uw woning of tuin te maken. Zoals aal eerder benoemd kunnen wij ook in onze eigen meubelmakerij altijd de meubels naar wens maken.

Onze eigen meubelwinkel in Lommel

U vindt onze mooie winkel direct op de grens van België en Nederland. U kunt hier dagelijks terecht voor al uw wensen op het gebied van steigerhout. Wij hebben een ruim assortiment steigerhout meubels en steigerhout accessoires, allemaal gemaakt van duurzaam hout in onze werkplaats.

Alles is voor u op maat te maken. Wij zijn gevestigd aan de Luikersteenweg 640 in Lommel. Onze showroom is 7 dagen per week geopend. Bekijk hier onze openingstijden.

Steigerhout inrichting in kapsalon Lommel

In het voorjaar van 2016 hebben wij de volledige inrichting mogen verzorgen voor Kapsalon Anke. Hierbij hebben wij onder andere de balie, kasten, spiegels en kaptafel gerealiseerd. Het geheel is een uiterst sfeervol en prachtig afgewerkt interieur waar Anke, maar zeker ook wijzelf, zeer trots op zijn.

Steigerhout Lommel

Meubelwinkel in Lommel

Heeft u bijvoorbeeld een steigerhouten bed op het oog, maar u wilt deze zelf eerst zien en proberen? Dan kunt u altijd naar onze meubelwinkel in Lommel komen. Hier staat bijna ons gehele assortiment. Wilt u zeker weten of de meubelen van steigerhout die op het oog bij ons daadwerkelijk aanwezig zijn? Neem dan contact met ons. 

Kortom: bent u dus op zoek naar meubelen van steigerhout in Lommel? Dan is Steigermeubels de plek waar u moet wezen.