+31614915552 Luikersteenweg 640, 3920 Lommel, België
Showroom 7 dagen per week geopend
Op de grens tussen Nederland en België Lommel, bij Valkenswaard
  • De mooiste aanbiedingen ontvangen?
    Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief
    Inschrijven

Steigerhout Lommel

Woon je in Lommel en ben je op zoek naar steigerhout meubels of steigerhout accessoires? Dan is SteigermeubelsXL het juiste adres voor je. Met volop keuze in steigerhout Lommel, kunt u hier altijd goed terecht. 

Showroom steigerhout Lommel

Je vindt onze mooie winkel direct op de grens waar je dagelijks terecht kunt voor al jouw wensen op het gebied van steigerhout. Wij hebben een ruim assortiment steigerhout meubels en steigerhout accessoires, allemaal gemaakt van duurzaam hout in onze werkplaats. Alles is voor jou op maat te maken. Wij zijn gevestigd aan de Luikersteenweg 640 in Lommel. Onze showroom is 7 dagen per week geopend. Bekijk hier onze openingstijden.

Steigerhout Lommel SteigermeubelsXL

Onze winkel

Lees hier meer over steigermeubels Lommel.

Groot assortiment steigerhout producten in Lommel

Ons assortiment steigerhouten producten is zeer divers. Wij maken onderscheid tussen verschillende categorieën steigerhout meubels. De steigermeubels Lommel zijn zowel geschikt voor buiten als voor binnen. Met de diverse behandelingen heeft u genoeg keuze om de steigermeubels passend bij uw woning of tuin te maken. Daarnaast kunnen wij in onze eigen meubelmakerij ook altijd de meubel naar wens maken.

Steigerhout inrichting in kapsalon Lommel

In het voorjaar van 2016 hebben wij de volledige inrichting mogen verzorgen voor Kapsalon Anke. Hierbij hebben wij onder andere de balie, kasten, spiegels en kaptafel gerealiseerd. Het geheel is een uiterst sfeervol en prachtig afgewerkt interieur waar Anke, maar zeker ook wijzelf, zeer trots op zijn.

Project Kapsalon Anke