+31614915552 Luikersteenweg 640, 3920 Lommel, België
Keuzestress? Wij denken graag met u mee!
Wij zijn dagelijks geopend en bereikbaar via chat, mail en telefoon.

Grootste assortiment van steigerhout in Lommel

Bent u op zoek naar meubels of accessoires van steigerhout in Lommel? Dan is SteigermeubelsXL de perfecte keus voor u! Met volop keuze in steigerhouten meubels, kunt u in Lommel altijd goed terecht. 

In onze (web)winkel vindt u het grootste assortiment aan meubelen gemaakt van duurzaam steigerhout. We verkopen schitterende meubels voor binnen én buiten.

Bekijk hier onze meubels 

Meubels van steigerhout in Lommel

Bent u op zoek naar meubels die gemaakt zijn van steigerhout in Lommel? Dan bent u bij SteigermeubelsXL aan het goede adres. Wij verkopen bijna alleen maar meubels die gemaakt zijn van gebruikt steigerhout. In onze meubelmakerij werken echte vakmensen met duurzaam steigerhout. 

In onze werkplaats worden werkelijk waar de meest prachtige meubels gemaakt. Onze vakkundige mensen brengen dit gebruikte steigerhout weer helemaal tot leven. Dankzij het hebben van een eigen werkplaats is ook maatwerk bij ons mogelijk. 

Heeft u een steigerhouten tafel op het oog, maar uw gewenste afmeting staat er niet bij? U kunt altijd een offerte aanvraag doen en uw gewenste afmeting bij ons doorgeven. We reageren altijd snel op de offertes.

Het mooie van onze meubelmakerij is dat we ook meubels kunnen maken die door uzelf ontworpen zijn. U kunt het gewenste budget doorgeven en uw eigen tekening. Dan koppelen we een prijs aan u terug en bij goedkeuring gaan we hiermee direct aan de slag.

Wie weet staat uw eigen ontworpen meubel steigerhout bij u thuis in Lommel. Hoe leuk is dat? 

Groot assortiment steigerhout producten in Lommel

Ons assortiment steigerhouten producten is zeer divers. De steigermeubels, gemaakt in Lommel, zijn zowel geschikt voor buiten als voor binnen. Van schitterende eettafels tot aan buitenkeukens. 

Met de diverse behandelingen heeft u genoeg keuze om de steigerhouten meubels passend bij uw woning of tuin te maken. Zoals al eerder benoemd kunnen we ook in onze eigen meubelmakerij de meubels altijd helemaal naar uw wens maken.

Een beschermingslaag over uw nieuwe tafel? SteigermeubelsXL behandelt uw tafel met een doorzichtige olie zodat u gerust het glas op tafel kan zetten. Vooral met kinderen handig zodat alle vlekken niet in het hout trekken. 

Kies voor een kleur, zoals een white wash of een andere matte look. Met een houtolie behoudt uw tafel een houtlook. Een noest blijft u bijvoorbeeld zien en andere details die het materiaal hout typeert.

Met behulp van beits wordt uw tafel omgetoverd in een geheel andere kleur. Een goede bescherming waarbij een extra voordeel is dat het vocht nog steeds uit de tafel kan. Perfect voor meubel die gedurende het jaar buiten staan. Met een beits worden ze beter beschermd en gaan ze langer mee. 

Neem contact met ons op als u graag hierover meer te weten wilt komen.

Steigerhout inrichting in kapsalon Lommel

In het voorjaar van 2016 hebben wij de volledige inrichting mogen verzorgen voor Kapsalon Anke. Hierbij hebben wij onder andere de balie, kasten, spiegels en kaptafel gerealiseerd. Het geheel is een uiterst sfeervol en prachtig afgewerkt interieur waar Anke, maar zeker ook wijzelf, zeer trots op zijn.

Steigerhout Lommel

Onze eigen meubelwinkel in Lommel

U vindt onze mooie winkel direct op de grens van België en Nederland. U kunt hier dagelijks terecht voor al uw wensen op het gebied van steigerhout. Wij hebben een ruim assortiment steigerhout meubels en steigerhout accessoires, allemaal gemaakt van duurzaam hout in onze werkplaats.

Alles is voor u op maat te maken. Wij zijn gevestigd aan de Luikersteenweg 640 in Lommel. Onze showroom is 7 dagen per week geopend. Bekijk hier onze openingstijden.

Heeft u bijvoorbeeld een steigerhouten bed op het oog, maar u wilt deze zelf eerst zien en proberen? Dan kunt u altijd naar onze meubelwinkel in Lommel komen. Hier staat bijna ons gehele assortiment.

Wilt u zeker weten of de meubelen van steigerhout die op het oog bij ons daadwerkelijk aanwezig zijn? Bezoek dan onze showroom in Lommel.

Steigerhout bij u in Lommel thuisbezorgd

Heeft u een keus gemaakt in onze webshop of bij ons in onze showroom, maar heeft u geen vervoer om het mee te nemen? We bezorgen uw meubel van steigerhout bij u thuis in Lommel. We bezorgen de hele week en komen langs op een tijdstip die u schikt.

Dit is handig, maar ook voor ons want dan staan we niet voor een dichte deur. Een win-win situatie!

Kortom: bent u dus op zoek naar meubelen van steigerhout in Lommel? Dan is Steigermeubels de plek waar u moet wezen.