Actie: 20% korting op alle BBQ's van Boretti!

  • Hoogwaardige afwerking en dito kwaliteit
  • Vakwerk door ervaren meubelmakers
  • Dubbel geschuurd zonder meerprijs
  • Snelle levering
+31614915552 Luikersteenweg 640, 3920 Lommel, België

Steigerhout Gent

Bent u op zoek naar meubelen van steigerhout in de regio Gent? Of bent u juist op zoek naar steigerhouten accessoires? SteigermeubelsXL is één van de grootste leveranciers van steigerhouten producten in België

Steigerhout shoppen in Gent
 
U vindt ons tussen Lommel en Valkenswaard, op de grens tussen Nederland en België, maar u kunt ook altijd onze producten van steigerhtout in onze webshop bekijken. 
 
 
 

Ontdek onze meubelen van steigerhout in de regio Gent

Wij hebben een zeer ruim assortiment van meubels van steigerhouten nabij Gent, maar ook in onze webshop. Deze meubels worden dagelijks op maat gemaakt in onze meubelmakerij door onze vakmensen. Naast deze meubels hebben wij ook diverse accessoires en aanbiedingen in onze webshop. 
 
Komt u gerust eens langs in onze winkel in Lommel. U vindt onze winkel op een kleine twee uurtjes rijden vanuit Gent. Kies voor SteigermeubelsXL, uw leverancier voor steigerhouten meubels in Gent.
 
Wij zien u graag snel in onze winkel! SteigermeubelsXL is actief in geheel België: Antwerpen, Brussel, Genk, Leuven etc. Wij bieden verschillende steigerhouten meubels aan, deze zijn onderverdeeld in de diverse categorieën.
 
Zo bieden wij allerlei soorten meubels van steigerhout aan voor binnen, maar ook voor buiten. Van steigerhouten tafels tot aan bedden en van steigerhout banken tot aan salontafels. U vindt het allemaal in onze winkel, maar ook in onze winkel. 
 

Wat de voordelen zijn?

Wij gebruiken alleen het beste hout en dit is tevens ook duurzaam hout. We hergebruiken namelijk vurenhout oftewel steigerhout. Dit zijn planken die door de bouwvak op de steigers worden gebruikt. Dit type hout is erg robuust en heel stevig.

Het hout is door wind en weer gebruikt en daardoor is de structuur nog sterker geworden. Wij hergebruiken dit hout en blazen het nieuw leven in. Hierdoor worden er ook geen extra bomen gekapt, maar wij recyclen dit gebruikte materiaal. Dit is niet het enige voordeel want:

  • De meubels zijn bijzonder veelzijdig. Steigerhouten meubels voelen zich thuis in werkelijk elke woonstijl. Van klassiek tot landelijk en van brocante tot een strak design. Steigerhouten meubels zorgen voor een stukje extra sfeer en passen altijd!
  • Materiaal van hoogstaande kwaliteit dat echt wel een tegen een stootje kan.
  • Robuuste uitstraling met veel mogelijkheden om bewerkt te worden tot een prachtig meubelstuk.
  • Stoer door het ontwerp en met uw keuze qua afwerking geheel naar wens te maken.
  • Duurzaam materiaal en daarmee zeer verantwoord.

Bestel steigerhouten meubelen bij SteigermeubelsXL en geniet jarenlang van hoge kwaliteit meubelen.

Bestel online - Route naar de winkel

Een meubelzaak nabij Gent

Heeft u een steigerhouten meubel gezien in onze webshop en twijfelt u over hoe u deze meubel van steigerhout in Gent krijgt? 

Wij bezorgen uw producten bij u thuis voor een vaste lage vergoeding van € 50,-. Dit vaste lage tarief kunnen wij garanderen omdat wij de volledige bezorgservice in eigen beheer hebben.

Hierdoor kunnen wij ook op maat leveren. Of u nu uw meubels van steigerhout in Gent geleverd wilt hebben op donderdag of maandag? Bij ons is het mogelijk. Wij maken een afspraak om bij u langs te komen op een moment dat u schikt. Hierdoor staan wij nooit voor een dichte deur en weet u wanneer u thuis moet zijn. 

Maatwerk bij de grootste meubelzaak in de buurt van Gent

Op zoek naar meubelen van steigerhout nabij Gent? Bezoek hier dan onze uitgebreide webshop met allerlei diverse steigerhouten meubelen voor binnen en buiten.

Hier kunt u tevens ook inspiratie op doen want u kunt ook bij ons uw wens voor een speciaal soort steigerhouten meubel werkelijkheid laten worden. Uw aanvraag komt terecht bij onze meubelmakerij en deze toveren uw wens om in een schitterende steigerhouten meubel op maat.

Ook als u een meubel in de webshop ziet waar u helemaal weg van bent, maar deze is niet beschikbaar in de door u gewenste maat? Neem dan hieronder contact met ons op en wij gaan met uw aanvraag direct aan de slag. 

Neem hier direct contact met ons op

Onze grote showroom

Onze winkel is 7 dagen per week geopend. Bekijk hier onze openingstijden. Voor de juiste navigatie kunt u middels onderstaande button de juiste route naar onze winkel berekenen.

Bereken uw route

Wij zien u graag binnenkort in onze winkel!