+31614915552 Luikersteenweg 640, 3920 Lommel, België
Keuzestress? Wij denken graag met u mee!
Wij zijn dagelijks geopend en bereikbaar via chat, mail en telefoon.

Steigerhout Gent

Woont u in Gent en bent u op zoek naar steigerhout meubels of steigerhout accessoires? SteigermeubelsXL is één van de grootste leveranciers van steigerhouten producten in België.
 
U vindt ons tussen Lommel en Valkenswaard, op de grens tussen Nederland en België. Kom eens langs voor alles van steigerhout Gent!
 

Ontdek SteigermeubelsXL 

Wij hebben een zeer ruim assortiment steigerhouten meubels in onze webshop. Deze meubels worden dagelijks op maat gemaakt in onze meubelmakerij door onze vakmensen. Naast deze meubels hebben wij ook diverse accessoires en aanbiedingen in onze webshop. 
 
Komt u gerust eens langs in onze winkel in Lommel. U vindt onze winkel op een kleine twee uurtjes rijden vanuit Gent. Kies voor SteigermeubelsXL, uw leverancier voor steigerhouten meubels in Gent.
 
Wij zien u graag snel in onze winkel! SteigermeubelsXL is actief in geheel België: Antwerpen, Brussel, Genk, Leuven etc. Wij bieden verschillende steigerhouten meubels aan, deze zijn onderverdeeld in de diverse categorieën.
 

Voordelen steigerhout

  • De meubels zijn bijzonder veelzijdig. Steigerhouten meubels voelen zich thuis in werkelijk elke woonstijl. Van klassiek tot landelijk en van brocante tot een strak design. Steigerhouten meubels zorgen voor een stukje extra sfeer en passen altijd!
  • Materiaal van hoogstaande kwaliteit dat echt wel een tegen een stootje kan.
  • Robuuste uitstraling met veel mogelijkheden om bewerkt te worden tot een prachtig meubelstuk.
  • Stoer door het ontwerp en met uw keuze qua afwerking geheel naar wens te maken.
  • Duurzaam materiaal en daarmee zeer verantwoord.

Steigerhout meubels thuisbezorgd in Gent

Heeft u een steigerhouten meubel gezien in onze webshop en twijfelt u over hoe u deze bij u thuis in Gent krijgt? 

Wij bezorgen uw producten bij u thuis voor een vaste lage vergoeding van € 50,-. Dit vaste lage tarief kunnen wij garanderen omdat wij de volledige bezorgservice in eigen beheer hebben.

Maatwerk bij de grootste meubelenzaak bij Gent

Op zoek naar meubelen nabij Gent? Bezoek hier dan onze uitgebreide webshop met allerlei diverse steigerhouten meubelen voor binnen en buiten.

Hier kunt u tevens ook inspiratie op doen want u kunt ook bij ons uw wens voor een speciaal soort steigerhouten meubel werkelijkheid laten worden. Uw aanvraag komt terecht bij onze meubelmakerij en deze toveren uw wens om in een schitterende steigerhouten meubel op maat.

Ook als u een meubel in de webshop ziet waar u helemaal weg van bent, maar deze is niet beschikbaar in de door u gewenste maat? Neem dan hieronder contact met ons op en wij gaan met uw aanvraag direct aan de slag.

Neem hier direct contact met ons op

Grootste assortiment steigerhout Gent

Onze winkel is 7 dagen per week geopend. Bekijk hier onze openingstijden. Voor de juiste navigatie kunt u middels onderstaande button de juiste route naar onze winkel berekenen.

Bereken uw route

Wij zien u graag binnenkort in onze winkel!

Steigerhout Gent