+31614915552 Luikersteenweg 640, 3920 Lommel, België
Showroom 7 dagen per week geopend
Op de grens tussen Nederland en België Lommel, bij Valkenswaard
  • De mooiste aanbiedingen ontvangen?
    Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief
    Inschrijven

Steigerhout Gent

Woont u in Gent en bent u op zoek naar steigerhout meubels of steigerhout accessoires? SteigermeubelsXL is één van de grootste leveranciers van steigerhouten producten in België. U vindt ons tussen Lommel en Valkenswaard, op de grens tussen Nederland en België. Kom eens langs voor alles van steigerhout Gent!

Ontdek SteigermeubelsXL 

Wij hebben een zeer ruim assortiment steigerhouten meubels in onze webshop. Deze meubels worden dagelijks op maat gemaakt in onze meubelmakerij door onze vakmensen. Naast deze meubels hebben wij ook diverse accessoires en aanbiedingen in onze webshop.Webshop steigermeubelsXLKomt u gerust eens langs in onze winkel in Lommel. U vindt onze winkel op een kleine twee uurtjes rijden vanuit Gent en SteigermeubelsXL is dus u leverancier steigerhout Gent. Wij zijn 7 dagen per week geopend. Wij zien u graag snel in onze winkel!Steigermeubels is actief in geheel België: Antwerpen, Brussel, Genk, Leuven etc. Wij bieden verschillende steigerhouten meubels aan, deze zijn onderverdeeld in de volgende categorieën: Daarnaast hebben wij ook vaak aanbiedingen en bieden we showroommodellen aan met flinke kortingen.
 
Bekijk bijvoorbeeld onze steigerhouten salontafels die zowel voor binnen als buiten beschikbaar zijn. De salontafels hebben een mooi design en geven een natuurlijke sfeer aan het huis of de tuin.

Grootste assortiment steigerhout Gent

Onze winkel is 7 dagen per week geopend, bekijk hier onze ruime onze openingstijden. Voor de juiste navigatie kunt u middels onderstaande button de juiste route naar onze winkel berekenen.

Bereken uw route

Wij zien u graag binnenkort in onze winkel!

Steigerhout meubels thuisbezorgd in Gent

Heeft u een steigerhouten meubel gezien in onze webshop en twijfelt u over hoe u deze bij u thuis in Gent krijgt?
Wij bezorgen uw producten bij u thuis voor een vaste lage vergoeding van € 50,-. Dit vaste lage tarief kunnen wij garanderen omdat wij de volledige bezorgservice in eigen beheer hebben.

Onze webshop

Steigerhout Gent

Voordelen steigerhout

  • De meubels zijn bijzonder veelzijdig. Steigerhouten meubels voelen zich thuis in werkelijk elke woonstijl. Van klassiek tot landelijk en van brocante tot een strak design, steigerhouten meubels zorgen voor een stukje extra sfeer en passen altijd!
  • Hoogstaande kwaliteit materiaal dat echt wel een stootje kan hebben.
  • Robuuste uitstraling met veel mogelijkheden om bewerkt te worden tot een prachtig meubelstuk.
  • Stoer door het ontwerp en met uw keuze qua afwerking geheel naar wens te maken
  • Duurzame materiaal en daarmee zeer verantwoord