Gebruik actiecode: SUMMER15 & ontvang tijdelijk 15% op alles!

  • Hoogwaardige afwerking en dito kwaliteit
  • Vakwerk door ervaren meubelmakers
  • Dubbel geschuurd zonder meerprijs
  • Snelle levering
+31614915552 Luikersteenweg 640, 3920 Lommel, België

Eettafels van steigerhout

Eettafels van steigerhout

Aan de eettafel wordt vaak gelachen, gehuild en van alles besproken. Een goede eettafel is dan ook een belangrijk onderdeel in de living. Onze steigerhouten tafels zijn gemaakt van kwalitatief goed hout. Onze steigerhouten tafels zijn helemaal aan te passen naar uw eigen smaak. Dit kan qua wassing, formaat of stijl. 

Tafel Timor Speciaal is onze populaire tafel Timor, maar dan in een uniek jasje. De tafel heeft een onderstel die wit gelakt is en een tafelblad die voorzien is van een matte lak. Het tafelblad behoudt z'n bruinachtige kleur, die mooi afsteekt bij de witte tafelpoten. De tafel is vooral populair door haar massieve poten, in tegenstelling tot onze andere producten.

Duurzaam hout

Onze producten worden gemaakt van duurzaam steigerhout. Dit hout heeft al een lang leven achter de rug vergeleken met andere tropische hardhoutsoorten. Steigerhout is niet gekapt om verwerkt te worden tot meubel, maar is van gerecycled materiaal. Wanneer u dus kiest voor eettafels van steigerhout maakt u een groene en duurzame keuze. Kijk hier voor meer informatie over duurzaam steigerhout.