+31614915552 Luikersteenweg 640, 3920 Lommel, België
Keuzestress?
Neem contact op voor advies of een offerte op maat.

Bedden

Steigerhout bed

Op zoek naar een goed steigerhout bed waarin u elke ochtend heerlijk wakker kan worden? Van een romantisch hemelbed naar een modern bed op wieltjes. Onze steigerhouten bedden kunnen naar uw eigen smaak aangepast worden en worden op maat voor u vervaardigd in onze eigen meubelwerkplaats. Afhankelijk van uw wensen kunnen wij bijvoorbeeld opberglades voor onder het bed maken of een extra logeerbed. Daarnaast kunnen wij bijvoorbeeld een achterwand maken. Wilt u een 1-persoons bed, 2-persoonsbed of een twijfelaar? En wilt u een lengte van 2 meter of 2.20 meter? Het is allemaal mogelijk bij ons. Ook voor de kinderslaapkamer maken wij erg leuke bedden.

Complete slaapkamerinrichtingen van steigerhout

Wilt u niet alleen het bed, maar ook nachtkastjes of een kast van steigerhout? Geen probleem bij SteigermeubelsXL. Wij maken uw complete slaapkamerinrichting van steigerhout in dezelfde stijl zodat u een gezellige en warme sfeer in uw slaapkamer heeft.

Een behandeling voor uw steigerhouten bed

Om de levensduur van het steigerhouten bed te verlengen, raden wij aan om uw steigerhouten bed door ons te laten behandelen. Hierdoor zullen vuiligheden en water niet in het hout trekken, waardoor u de meubelen langer mooi houdt. Daarnaast zorgt een behandeling er ook voor dat uw steigerhouten bed net een wat ander tintje krijgt. U heeft keus uit maar liefst 8 verschillende behandelingen!