Actie: 20% korting op alle BBQ's van Boretti!

  • Hoogwaardige afwerking en dito kwaliteit
  • Vakwerk door ervaren meubelmakers
  • Dubbel geschuurd zonder meerprijs
  • Snelle levering
+31614915552 Luikersteenweg 640, 3920 Lommel, België

Plantenbakken

Plantenbakken voor buiten

Op zoek naar leuke plantenbakken? Bij een tuin horen mooie bloemen en bomen die het buiten opfleuren. Deze kunt u in de mooie steigerhouten plantenbakken zetten van SteigermeubelsXL. De plantenbakken zijn een leuke decoratieve toevoeging voor op het terras. Onze plantenbakken zijn gemaakt van gebruikt steigerhout van hoge kwaliteit.

Wij adviseren om de plant in een kunststof binnenpot te plaatsen. Deze kunt u vervolgens in de plantenbak van steigerhout doen om houtrot te voorkomen. Wij voorzien de binnenkant van de plantenbak van een beschermende laag. Hierdoor blijven onze steigerhouten plantenbakken erg mooi. 

Steigerhouten bloembakken

Een plantenbak van steigerhout kan natuurlijk ook gebruikt worden als mooie steigerhouten bloembak. De steigerhouten bloembakken zijn verkrijgbaar in verschillende maten, van vierkant tot rechthoekig. Tevens kunnen wij er wieltjes onder plaatsen, zodat u de bloembak van steigerhout gemakkelijk kunt verplaatsen in uw tuin. Wij kunnen al uw meubelwensen omtoveren tot een prachtig resultaat, dankzij de meubelmakers in onze eigen meubelmakerij. Iedere steigerhouten meubel kan op maat gemaakt worden.

De steigerhouten plantenbakken of bloembakken staan natuurlijk het mooist naast een steigerhouten loungeset. Ook dat bieden wij. Bekijk hier alle mogelijkheden voor een steigerhout lounge.

Steigerhouten meubels voor buiten

Bekijk meer tuinmeubelen en accessoires voor zowel binnen als buiten hier. Dit kan meteen de tuin of veranda opfleuren. Heeft u bijvoorbeeld al ons steigerhouten vogelhuisje gezien? Of wat dacht u van een steigerhout plankje voor aan de muur van de schuur of u veranda? Deze kunt u zelf decoreren en het ziet er meteen leuk uit.