+31614915552 Luikersteenweg 640, 3920 Lommel, België
showroom 7 dagen
per week geopend
Op de grens tussen Nederland en Belgiƫ Lommel, bij Valkenswaard
Bekijk acties en aanbiedingen op
Facebook SteigermeubelsXL
  • De mooiste aanbiedingen ontvangen?
    Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief
    Inschrijven

Steigerhout meubelen

Ruim assortiment steigerhouten meubelen in onze webshop

Grote collectie steigerhout meubelen

Dagelijks maken wij maatwerk meubels in onze werkplaats. Door onze jarenlange ervaring zijn wij gespecialiseerd in het maken van meubelen van steigerhout voor zowel binnen als buiten.

Ons assortiment is zeer divers en bestaat o.a. uit eettafels, salontafels, stoelen, banken, loungesets, (buiten)keukens, (kleding)kasten, dressoirs, bedden en veranda’s. Dit alles voor zowel binnen- als buitengebruik, en alles kan naar wens op maat worden gemaakt.

Steigerhout meubelen worden dagelijks op maat gemaakt in onze werkplaats

We leggen de nadruk op hoogwaardige afwerking en prima kwaliteit: we gebruiken alleen hoogwaardig steigerhout, en hebben de beschikking over een professionele werkplaats met prima vakmensen die al jaren met steigerplanken werken.

Steigerhout meubelen op maat

We kunnen alle steigerhout meubelen op maat maken. Mocht de gewenste afmeting van een bepaald artikel er niet bijstaan, dan zijn afwijkende maten uiteraard altijd mogelijk.

Steigerhout meubelen idee?

Als u zelf een specifieke wens of idee heeft, laat het ons weten! U kunt ons een schets doorgeven met wat u wenst en we maken hiervoor binnen 24 uur een offerte. Ook kunnen we samen rond de tafel zitten en uw idee samen uitwerken. Vrijwel alles is mogelijk, tegen een uiterst concurrerende prijs.

Ook horeca- en winkelinrichtingen op maat behoren tot de mogelijkheden.

Bezoek onze showroom of bestel online

We hebben een mooie, grote showroom, gelegen aan de Luikersteenweg 640 te Lommel, België (recht op de grensovergang Valkenswaard-Lommel) waar de N69 (Nederland) overgaat in de N74 (België).

We zijn 7 dagen per week geopend (door de week van 09.00 uur tot 17.00 uur, zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur en zondag van 12.00 uur tot 17.00 uur). De koffie staat klaar!

Ook bestaat de mogelijkheid om online te bestellen via onze webshop!