+31614915552 Luikersteenweg 640, 3920 Lommel, België
Keuzestress? Wij denken graag met u mee!
Wij zijn dagelijks geopend en bereikbaar via chat, mail en telefoon.

Steigerhout Tafel

Steigerhout tafels, vakwerk door ervaren meubelmakers

In onze werkplaats maken wij vele steigerhouten salontafels, eettafels, sidetabels en statafels. Onze steigerhouten tafels zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en worden geleverd in diverse onderstellen welke verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren en materialen.
 
Aan onze steigerhouten eettafel kunt u gezellig dineren met anderen. De eettafels zijn erg leuk te combineren met onze steigerhouten zitmeubilair. Wanneer u graag een feestje geeft is een statafel ideaal. Hier kunt u knus aan zitten of hangen met anderen. Onze salontafels en sidetables geven elk huis en elke tuin een warme sfeer en mooie uitstraling. 
 
Steigerhout tafel 

Steigerhout eettafel met behandeling

Heeft u uw eettafel graag in een white of een grey wash? Met een behandeling behoudt u de look and feel van steigerhout, maar geeft u wel een unieke uitstraling aan uw tafel. Als dit past bij uw interieur, is dit erg stijlvol. Uiteraard is dit bij ons mogelijk. Onze steigerhout eettafels zijn verkrijgbaar met verschillende behandelingen. Natuurlijk kunt u ook een bijpassend bankje bij uw eettafel bij ons kopen.

Modellen steigerhouten eettafels
  • Ronde tafels
  • Vierkante tafels
  • Rechthoekige tafels
 

Industriële tafels

Sinds kort verkopen wij niet alleen volledig steigerhouten tafels, maar ook tafels met een stalen onderstel. Deze tafels hebben een unieke industriële uitstraling vanwege het stalen onderstel met een steigerhouten tafelblad. Deze stoere tafels zijn erg populair voor zowel binnen als buiten! Bekijk ze hier!

Steigerhout tafel voor buiten

Naast onze steigerhout tafels voor binnen, bieden wij ook een ruim assortiment aan steigerhout eettafels voor buiten. Een steigerhouten tafel voor buiten past erg goed en het steigerhout is hiervoor erg geschikt met het juiste onderhoud. Onze steigerhouten tafels zijn te vinden op het terras of onder de veranda bij vele particulieren, maar ook op diverse horecaterrasjes, in restaurants, sportverenigingen, bedrijfskantines en in paviljoens langs het strand. 

Wat dacht u bijvoorbeeld van onze prachtige tafel Bintan. Dit is een degelijke en goed afgewerkte eettafel gemaakt van gebruikt steigerhout. Rondom afgewerkt met een rand.

Steigerhout tafel buiten

Eettafel Bintan voor buiten

Tafels voor de horeca

De steigerhouten tafels zijn bijzonder geschikt in de horeca. Het steigerhout past in veel interieurs en heeft een warme uitstraling. Bovendien is het steigerhout eenvoudig netjes te houden. In restaurants, cafe's, op terrasjes en op veel meer plekken in de horeca vindt u dan ook steigerhouten tafels en meubilair gemaakt door SteigermeubelsXL.

Steigerhout tafel op maat

Heeft u een specifieke wens en wilt u een steigerhouten tafel op maat laten maken? Stuur ons uw ontwerp of kom langs in onze winkel en wij zorgen voor een offerte binnen 24 uur. U kunt altijd contact met ons opnemen.

Steigerhouten tafel kopen

Wilt u een steigerhouten tafel kopen? Dan bent u bij SteigermeubelsXL aan het juiste adres! Wij hebben een enorm en uitgebreid assortiment van verschillende soorten steigerhouten tafels. Bent u op zoek naar een ronde, vierkante of rechthoekige tafel? Een steigerhouten tafel die behandeld is met een grey wash of heeft u andere specifieke wensen? In onze meubelmakerij maken wij speciaal steigerhouten tafels op maat voor zowel binnen als buiten! 

Een steigerhouten tafel kopen dat doet u bij ons!

Ja, ik wil alle steigerhouten tafels bekijken!