Gebruik actiecode: SUMMER15 & ontvang tijdelijk 15% op alles!

  • Hoogwaardige afwerking en dito kwaliteit
  • Vakwerk door ervaren meubelmakers
  • Dubbel geschuurd zonder meerprijs
  • Snelle levering
+31614915552 Luikersteenweg 640, 3920 Lommel, België

Business

Steigerhouten Meubelen voor zakelijk gebruik

100% kwaliteit in o.a. ✅ winkelinrichtingenhoreca-inrichtingen ✅ bedrijfskantines ✅ standbouw en ✅ kantoorinrichting

Zeker bij zakelijk gebruik zijn steigerhouten meubelen prima te gebruiken. Er zijn veel mogelijkheden waarmee we altijd een inrichting op maat kunnen realiseren. Ook wanneer u zelf al een schets heeft voor de inrichting van uw bedrijf, restaurant of winkel kunnen wij meedenken in de ontwikkeling hiervan.

Van toonbank tot bureau en van vergadertafel tot bar, de steigerhout meubels van uw keus vindt u zeker bij SteigermeubelsXL.

Meubels van steigerhout voor bedrijven

Wij hebben verschillende projecten mogen uitvoeren voor bedrijven. Een steigerhouten balie of toonbank van steigerhout staat leuk bij een winkel of bloemenzaak. Zo mochten wij een showroom van een keukenzaak inrichten, maar ook een kapperszaak en een bloemist voorzien van leuke steigerhouten meubels. Heeft uw restaurant of bar een industriële en stoere inrichting, maar zoekt u nog bijpassende meubels. Ook dan staat een toonbank of balie van steigerhout leuk! Een hoge bartafel of wandmeubel van steigerhout past prima in een kantoor. Zo kunt u in een gezellige sfeer ook meetings of vergaderingen houden.