+31614915552 Luikersteenweg 640, 3920 Lommel, België
Keuzestress? Wij denken graag met u mee!
Wij zijn dagelijks geopend en bereikbaar via chat, mail en telefoon.

Steigerhout Antwerpen

Uw specialist voor steigerhout meubels en accessoires in de regio Antwerpen

Bent u op zoek naar steigerhout meubels of accessoires in de regio Antwerpen? Dan heten wij u van harte welkom bij SteigermeubelsXL. Voor alles rondom steigerhouten producten in de buurt van Antwerpen kunt u terecht bij SteigermeubelsXL.

Assortiment steigerhout Antwerpen

Ons assortiment is zeer divers en bestaat uit steigermeubels voor binnen en buiten, zoals tafels in alle soorten en maten, stoelen, loungesets, buitenkeukens, kasten, dressoirs, bedden en veranda’s van steigerhout.

In onze webshop kunt u ons assortiment gemakkelijk bekijken en bestellen. Wij kunnen alle steigerhout meubels aanpassen naar uw smaak en voorkeuren. De meubels die SteigermeubelsXL aanbiedt kunnen zowel voor binnen als buiten worden gebruikt. Wij werken alleen met steigerhout omdat dit ecologisch, milieuvriendelijk en duurzaam is. Daarnaast past het bij elke inrichting en geeft het een bijzondere en gezellige sfeer aan uw woning.

Thuisbezorging steigerhout meubels in Antwerpen

SteigermeubelsXL brengt steigerhouten meubels graag bij u thuis. Wij leveren in heel Nederland en België. Woont u in Antwerpen of omgeving, zoals Berlaar, Duffel, Grobbendonk of Brasschaat, dan bezorgen wij onze meubels graag thuis voor € 50,-. Standaard zijn de meubels gemonteerd, maar u kunt de meubels ook in delen laten bezorgen. Uiteraard is ophalen ook geen probleem.

Bezoek onze winkel en showroom

In onze winkel en showroom vindt u een groot deel van onze steigerhouten meubels, maar ook maatwerk is altijd mogelijk en bespreken we graag met u. Onze showroom is 7 dagen per week geopend. U vindt ons op de grens tussen Nederland en België, tussen Lommel en Valkenswaard.

Dealer van SteigermeubelsXL producten worden?

Geïnteresseerd om deze producten in het assortiment van uw winkel op te nemen en/of dealer te worden van ons? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

Maatwerk uit eigen Werkplaats

Bij SteigermeubelsXL maken we al onze meubelen zelf in onze eigen werkplaats. Bij ons vindt u geen kant en klare meubels die u zelf nog in elkaar moet zetten. Alle meubelen die wij leveren zijn op maat gemaakt door vakkundige meubelmakers en worden indien nodig bij aflevering nog gemonteerd door een bezorger. Voor maatwerk steigermeubels moet u dus bij SteigermeubelsXL zijn.

Accessoires van SteigermeubelsXL

Verder hebben we een bijzondere en grote collectie polyester dieren in ons assortiment in alle prijsklassen en van diverse materialen. We durven met gepaste trots te zeggen dat we één van de grootste collecties hebben van België en Zuid-Nederland! Onze beelden vindt u overigens niet online, maar bezoek zeker onze winkel met showroom voor de hele collectie.

Wij vertrouwen erop dat u de getoonde artikelen kunt waarderen. De collectie is dusdanig groot dat niet alles getoond kan worden op deze website. Mocht u specifieke producten wensen of meer informatie willen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Bekijk onze steigerhout accessoires

Steigerhout Antwerpen - accessoires hondenmand