• Hoogwaardige afwerking en dito kwaliteit
  • Vakwerk door ervaren meubelmakers
  • Dubbel geschuurd zonder meerprijs
  • Snelle levering
+31614915552 Luikersteenweg 640, 3920 Lommel, België

Steigerhout Antwerpen

Uw specialist voor steigerhout meubels en accessoires in de regio Antwerpen

Bent u op zoek naar steigerhout meubels of accessoires in de regio Antwerpen? Dan heten wij u van harte welkom bij SteigermeubelsXL. Voor de mooiste steigerhouten meubelen in de buurt van Antwerpen kunt u terecht bij onze meubelzaak SteigermeubelsXL.

Assortiment steigerhout Antwerpen

Ons assortiment is zeer divers en bestaat uit steigermeubels voor binnen en buiten, zoals tafels in alle soorten en maten, stoelen, loungesets, buitenkeukens, kasten, dressoirs, bedden en veranda’s van steigerhout.

Regelmatig voegen wij nieuwe modellen aan ons assortiment toe en vrijwel altijd kunnen we meubels specifiek voor u op maat maken.

In onze webshop kunt u ons assortiment eenvoudig bekijken en bestellen. Wij kunnen alle steigerhout meubels aanpassen naar uw smaak en voorkeuren. De meubels die SteigermeubelsXL aanbiedt kunnen zowel voor binnen als buiten worden gebruikt.

Wij werken alleen met steigerhout omdat dit ecologisch, milieuvriendelijk en duurzaam is. Daarnaast past het bij elke inrichting en geeft het een bijzondere en gezellige sfeer aan uw woning.

Steigerhout Antwerpen

Thuisbezorging steigerhout meubels in Antwerpen

SteigermeubelsXL brengt steigerhouten meubels graag bij u thuis. Wij leveren in heel Nederland en België. Woont u in Antwerpen of omgeving, zoals Berlaar, Duffel, Grobbendonk of Brasschaat, dan bezorgen wij de meubels graag thuis voor € 50,-.

Standaard zijn de meubels gemonteerd, maar u kunt de meubels ook in delen laten bezorgen. Uiteraard is ophalen ook geen probleem.

Bezoek onze winkel en showroom

In onze winkel en showroom vindt u een groot deel van onze steigerhouten meubels, maar ook maatwerk is altijd mogelijk en bespreken we graag met u. Onze showroom is 7 dagen per week geopend. U vindt ons op de grens tussen Nederland en België, tussen Lommel en Valkenswaard.

Meubels op maat Antwerpen

Dealer van SteigermeubelsXL producten worden?

Geïnteresseerd om deze producten in het assortiment van uw winkel op te nemen en/of dealer te worden van ons? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

Maatwerk uit eigen werkplaats

Bij SteigermeubelsXL maken we al onze meubelen zelf in onze eigen werkplaats. Bij ons vindt u geen kant en klare meubels die u zelf nog in elkaar moet zetten. Alle meubelen die wij leveren zijn op maat gemaakt door vakkundige meubelmakers en worden indien nodig bij aflevering nog gemonteerd door een bezorger.

Voor maatwerk van steigermeubels moet u bij SteigermeubelsXL zijn. Wij zijn de specialist in Nederland en België. 

Steigerhouten meubelen kopen

Tuinmeubelen in de regio van Antwerpen

Op zoek naar prachtige tuinmeubelen die gemaakt zijn van duurzaam steigerhout? Wij bezorgen onze tuinmeubelen in de regio van Antwerpen, maar ook in Groningen of Venlo. We verkopen onder andere loungesets, eettafels, buitenhaarden en buitenkeuken. We hebben een enorm assortiment.

Tuinmeubelen bij Antwerpen shoppen? Bezoek onze vestiging in Lommel om onze tuinmeubelen in het echt te bekijken. Wij staan iedere dag voor u klaar om u te helpen. 

Accessoires van SteigermeubelsXL

Naast onze meubels van steigerhout hebben wij een bijzondere en grote collectie polyester dieren in ons assortiment in alle prijsklassen en van diverse materialen. We durven met gepaste trots te zeggen dat we één van de grootste collecties hebben van België en Zuid-Nederland!

Onze beelden vindt u overigens niet online, maar bezoek zeker onze winkel met showroom voor de hele collectie.

Wij vertrouwen erop dat u de getoonde artikelen kunt waarderen. De collectie is dusdanig groot dat niet alles getoond kan worden op deze website. Mocht u specifieke producten wensen of meer informatie willen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Bekijk onze steigerhout accessoires