+31614915552 Luikersteenweg 640, 3920 Lommel, België
showroom 7 dagen
per week geopend
Op de grens tussen Nederland en Belgiƫ Lommel, bij Valkenswaard
Bekijk acties en aanbiedingen op
Facebook SteigermeubelsXL
  • De mooiste aanbiedingen ontvangen?
    Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief
    Inschrijven

Steigerhout Antwerpen

Uw specialist voor steigerhout meubels en accessoires in de regio Antwerpen

Bent u op zoek naar steigerhout meubels of steigerhout accessoires in de regio van Antwerpen? Dan heten wij u van harte welkom bij SteigermeubelsXL.

Assortiment steigerhout Antwerpen

Ons assortiment is zeer divers en bestaat uit steigermeubels voor binnen en buiten, zoals tafels in alle soorten en maten, stoelen, loungesets, buitenkeukens, kasten, dressoirs, bedden, veranda’s. etc. van steigerhout.

Thuisbezorging steigerhout meubels in Antwerpen

SteigermeubelsXL brengt steigerhout meubels graag bij u thuis, wij leveren in heel Nederland en België. Woont u in Antwerpen of omgeving, zoals Berlaar, Duffel, Grobbendonk of Brasschaat, dan bezorgen wij onze meubels graag thuis voor €50,00. Standaard zijn de meubels gemonteerd, maar u kunt de meubels ook in delen laten bezorgen. Uiteraard is ook ophalen geen probleem.

Bezoek onze winkel en showroom

In onze winkel en showroom vindt u een groot deel van onze steigerhouten meubels, maar ook maatwerk is altijd mogelijk en bespreken we graag met u. Onze showroom is 7 dagen per week geopend. U vindt ons op de grens tussen Nederland en België, tussen Lommel en Valkenswaard.

Accessoires van SteigermeubelsXL

Verder hebben we een bijzondere en grote collectie polyester dieren in ons assortiment in alle prijsklassen en van diverse materialen. We durven met gepaste trots te zeggen dat we één van de grootste collecties hebben van België en Zuid-Nederland! Onze beelden vindt u overigens niet online, maar bezoek zeker onze winkel met showroom voor de grote collectie.

Wij vertrouwen erop dat u de getoonde artikelen kunt waarderen, de collectie is dusdanig groot dat niet alles getoond kan worden op deze website. Mocht u specifieke producten wensen of meer informatie willen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

bekijk onze steigerhout accessoires

Steigerhout Antwerpen - accessoires hondenmand

Interesse dealer van SteigermeubelsXL producten te worden?

Geïnteresseerd om deze producten in het assortiment van uw winkel op te nemen en/of dealer te worden van ons? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!