+31614915552 Luikersteenweg 640, 3920 Lommel, België
Keuzestress? Wij denken graag met u mee!
Wij zijn dagelijks geopend en bereikbaar via chat, mail en telefoon.

Schitterende meubelen van steigerhout nabij Leuven

Bent u op zoek naar mooie meubels van steigerhout nabij Leuven en omgeving? Bij SteigermeubelsXL vindt u prachtige steigerhouten meubels gemaakt in eigen meubelmakerij. Hier vindt u altijd de gewenste steigerhouten meubels die u zoekt.

Meubels van steigerhout nabij Leuven

Met een zeer ruim assortiment steigerhouten meubels en accessoires zijn wij één van de grootste leveranciers van producten van steigerhout in Leuven, maar ook in Genk, Gent en Hasselt. Wij zijn actief in heel België, maar ook in Nederland. Onze steigerhouten meubels worden dagelijks op maat gemaakt in onze meubelmakerij door onze vakmensen. Naast deze meubels hebben wij ook diverse accessoires en aanbiedingen in onze webshop.

Steigerhouten meubels zijn in de afgelopen jaren ontzettend populair geworden. Deze trendy meubelen brengen veel sfeer aan uw woning of aan uw tuin. De steigerhouten (tuin)meubelen zijn zowel geschikt voor binnen als voor buiten. De populairste meubelen van steigerhout in de omgeving van Leuven zijn steigerhouten badkamermeubelen, buitenkeukens, loungesets, steigerhouten hoekbanken en eettafels.

Bekijk bijvoorbeeld ook onze steigerhouten bedden waarin u heerlijk wakker kan worden. Wij bieden veel verschillende steigerhouten bedden aan, van romantische hemelbedden tot moderne bedden op wieltjes of zwevende bedden.

Bekijk de populaire steigerhouten meubels van SteigermeubelsXL en doe inspiratie op voor uw eigen woning of tuin!

Onze webshop 

Meubels op maat nabij Leuven

Bent u op zoek naar steigerhouten meubels, maar het product wat u heeft gezien is niet verkrijgbaar in uw gewenste afmeting? Wij maken en leveren meubels op maat in Leuven en omstreken.

In onze meubelmakerij kunnen wij ieder product op maat maken, maar ook brengen wij andere specifieke wensen aan. Dit kan het schuren van de tafel zijn, maar ook het aanbrengen van een extra beschermlaag. Bij SteigermeubelsXL is het mogelijk! In onze eigen meubelmakerij kunnen wij alle meubels in ons assortiment op maat voor u maken.

Het op maat maken van uw gewenste meubel wordt gedaan door ervaren vakmensen met passie voor steigerhout. Wij garanderen u dan ook dat uw meubel netjes wordt afgewerkt en helemaal naar wens zal zijn. Interesse in steigerhouten meubels op maat? Neem contact met ons op.

Steigerhouten tuinmeubelen in Leuven

Niet alleen verkopen wij meubelen voor binnen, maar ook voor buiten. Bent u op zoek naar nieuwe tuinmeubelen nabij Leuven? Met een klein uurtje bent u bij ons in Lommel en kunt alle tuinmeubelen bekijken, maar gelukkig bezorgen wij ook tuinmeubelen in Leuven. 

We hebben een groot assortiment met meubelen voor buiten. Van gashaarden tot aan loungebanken en van buitenkeukens tot aan ligbedden. Noem het maar op en wij hebben het. Onze producten zijn erg robuust, duurzaam en gaan lang mee. Een echte aanwinst voor iedere tuin. 

Onze bezorgservice

Heeft u een steigerhouten meubel gezien in onze webshop en woont u in Leuven? Twijfelt u over hoe u deze bij u thuis gaat krijgen? 
Wij bezorgen producten bij u thuis in Leuven voor een vaste lage vergoeding van € 50,-. Dit vaste lage tarief kunnen wij garanderen omdat wij de volledige bezorgservice in eigen beheer hebben.

Een mooi product gezien en u wilt graag dat dit product van steigerhout in Leuven bij u wordt afgeleverd? Dat is mogelijk! We kunnen zelfs rekening houden met de dag en het tijdstip van de levering. U geeft aan wanneer u het product het liefst binnen heeft en wij gaan ervoor zorgen dat dit lukt. Zo staan wij niet voor een dichte deur. Niet alleen voor u fijn, maar ook voor ons.

Bezoek onze showroom

Wilt u eerst uw meubel zien voordat wij bij u het product van steigerhout in Leuven afleveren? Onze winkel is 7 dagen per week geopend binnen onze openingstijden. Wilt u misschien eerst informeren naar de mogelijkheden? Neemt u dan even contact met ons op via:

E-mail: info@steigermeubelsxl.nl
Telefoon: 0031-(0)642208072 of 0031-(0)614915552

Tot binnenkort in onze showroom!

Een tafel van steigerhout in Leuven