+31614915552 Luikersteenweg 640, 3920 Lommel, België
Winteractie 2020!
Profiteer nu van 15% korting op loungesets en buitenkeukens!

Steigerhout Leuven

Bent u op zoek naar mooie meubels van steigerhout in Leuven en omgeving? Bij SteigermeubelsXL vindt u prachtige steigerhouten meubels gemaakt in eigen meubelmakerij. Hier vindt u altijd de gewenste steigerhouten meubels die u zoekt.

Uitgebereid assortiment steigerhouten meubels

Met een zeer ruim assortiment steigerhouten meubels en accessoires zijn wij één van de grootste leveranciers van steigerhouten producten in België. Deze steigerhouten meubels worden dagelijks op maat gemaakt in onze meubelmakerij door onze vakmensen. Naast deze meubels hebben wij ook diverse accessoires en aanbiedingen in onze webshop.

Populaire steigerhouten meubels

Steigerhouten meubels zijn in de afgelopen jaren ontzettend populair geworden. Deze trendy meubelen brengen veel sfeer aan uw woning of aan uw tuin. De steigerhouten meubelen zijn zowel geschikt voor binnen als voor buiten. De populairste meubelen van steigerhout in de omgeving van Leuven zijn steigerhouten badkamermeubelen, buitenkeukens, loungesets, steigerhouten hoekbanken en eettafels.

Bekijk bijvoorbeeld ook onze steigerhouten bedden waarin u heerlijk wakker kan worden. Wij bieden veel verschillende steigerhouten bedden aan, van romantische hemelbedden tot moderne bedden op wieltjes of zwevende bedden.

Bekijk de populaire steigerhouten meubels van SteigermeubelsXL en doe inspiratie op voor uw eigen woning of tuin!

Onze webshop 

Steigerhout meubels thuisbezorgd in Leuven

Heeft u een steigerhouten meubel gezien in onze webshop en woont u in Leuven? Twijfelt u over hoe u deze bij u thuis gaat krijgen? 
Wij bezorgen producten bij u thuis in Leuven voor een vaste lage vergoeding van € 50,-. Dit vaste lage tarief kunnen wij garanderen omdat wij de volledige bezorgservice in eigen beheer hebben.

Showroom Steigerhouten meubels in Lommel

Onze winkel is 7 dagen per week geopend binnen onze openingstijden. Wilt u misschien eerst informeren naar de mogelijkheden? Neemt u dan even contact met ons op via:

E-mail: info@steigermeubelsxl.nl
Telefoon: 0031-(0)642208072 of 0031-(0)614915552

Showroom SteigermeubelsXL in Lommel

Tot binnenkort in onze showroom!