+31614915552 Luikersteenweg 640, 3920 Lommel, België
showroom 7 dagen
per week geopend
Op de grens tussen Nederland en Belgiƫ Lommel, bij Valkenswaard
Bekijk acties en aanbiedingen op
Facebook SteigermeubelsXL
 • De mooiste aanbiedingen ontvangen?
  Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief
  Inschrijven

Populaire steigerhout meubels

voor binnen en buiten

Steigerhout meubels zijn enorm populair en dit merken wij ook dagelijks in onze showroom en online op onze webshop. Speciaal voor u hebben wij op een rijtje gezet wat de meest populaire steigerhouten meubels zijn van dit moment.

Trends in steigerhout

Natuurlijk veranderen de trends continu en worden er ook steeds nieuwe toepassingen met steigerhout bedacht. Een aantal jaren geleden zag u alleen nog maar steigerhout meubelen buitenshuis, maar inmiddels zien we ook steeds meer gebruik van steigerhout in huis. Ook zelf zijn wij hierin zeer actief in onze eigen meubelmakerij en ook in overleg met onze klanten bedenken we vaak nieuwe mogelijkheden met steigerhout. Door het unieke karakter van steigerhout en de verschillende behandelingen die mogelijk zijn, biedt steigerhout natuurlijk zowel binnen als buiten veel mogelijkheden.

Duurzaam hout

Het grote voordeel van steigerhout is dat er geen tropische regenwouden gekapt hoeven te worden voor uw steigerhouten planken. De basis van ons hout is namelijk een snel groeiend vurenhout. Deze houtsoort hoeft niet niet te worden behandeld voor buitengebruik. De steigerhouten planken zijn altijd aan weersinvloeden blootgesteld en door kalk-, verf-, en cementresten als het ware op natuurlijke wijze “geïmprigneerd”. Lees meer over het duurzame hout dat wij gebruiken.

Wilt u meer weten over steigerhout meubels? Lees hier verder.

Populaire steigerhout meubels

 1. Steigerhout eettafels
 2. Steigerhout loungebanken
 3. Steigerhout bedden
 4. Steigerhout stoelen
 5. Steigerhout badkamermeubels
 6. Steigerhout salontafels
 7. Steigerhout dressoirs
 8. Steigerhout buitenkeukens
 9. Steigerhout boekenkast
 10. Steigerhout keukens

populaire steigerhout meubels

Projecten

Naast de verkoop van bovengenoemde populaire steigerhout meubels via onze winkel en webshop leveren wij ook veel maatwerk steigerhout meubels. Wij zijn dan ook zeer trots op deze projecten, die soms ontstaan als ontwerp van een klant, architect of door onszelf worden bedacht. Bekijk op onze website of op onze Facebook pagina zeker eens de maatwerk projecten die wij met steigerhout mochten realiseren. Heeft u zelf ideeën en zoekt u een partner om deze samen vorm te geven, dan denkt ons team graag met u mee!

Contact opnemen