Actie: 20% korting op alle BBQ's van Boretti!

 • Hoogwaardige afwerking en dito kwaliteit
 • Vakwerk door ervaren meubelmakers
 • Dubbel geschuurd zonder meerprijs
 • Snelle levering
+31614915552 Luikersteenweg 640, 3920 Lommel, België

Populaire steigerhout meubels

voor binnen en buiten

Steigerhout meubels zijn enorm populair en dit merken wij ook dagelijks in onze showroom en online op onze webshop. Speciaal voor u hebben wij op een rijtje gezet wat de meest populaire steigerhouten meubels zijn van dit moment.

NU 10% korting op alle meubelen! Gebruik code 'SALE2024' bij het afrekenen.

Bekijk meubels

Trends in steigerhout

Natuurlijk veranderen de trends continu en worden er ook steeds nieuwe toepassingen met steigerhout bedacht. Een aantal jaren geleden zag u alleen nog maar steigerhout meubelen buitenshuis, maar inmiddels zien we ook steeds meer gebruik van steigerhout in huis. Ook zelf zijn wij hierin zeer actief in onze eigen meubelmakerij en ook in overleg met onze klanten bedenken we vaak nieuwe mogelijkheden met steigerhout. Door het unieke karakter van steigerhout en de verschillende behandelingen die mogelijk zijn, biedt steigerhout natuurlijk zowel binnen als buiten veel mogelijkheden.

Trends steigerhout meubelen

Bekijk de nieuwste meubeltrend

Duurzaam hout

Het grote voordeel van steigerhout is dat er geen tropische regenwouden gekapt hoeven te worden voor uw steigerhouten planken. De basis van ons hout is namelijk een snel groeiend vurenhout. Deze houtsoort hoeft niet niet te worden behandeld voor buitengebruik. De steigerhouten planken zijn altijd aan weersinvloeden blootgesteld en door kalk-, verf-, en cementresten als het ware op natuurlijke wijze “geïmprigneerd”. Lees meer over het duurzame hout dat wij gebruiken.

Wilt u meer weten over steigerhout meubels? Lees hier verder.

Goedkope steigerhout meubels

Bij SteigermeubelsXL gebruiken we topkwaliteit steigerhout tegen een zeer voordelige prijs. Onze goedkope steigerhouten meubelen hebben unieke designs en zijn prachtig afgewerkt. Dit komt doordat al onze meubels dubbel worden geschuurd. De goedkope steigerhouten meubelen hebben een sfeervolle uitstraling en zijn zeer eerlijk geprijsd. 

Steigerhouten meubelen online bestellen

Onze populaire steigerhout meubels

 1. Steigerhouten eettafels
 2. Steigerhouten loungebanken
 3. Steigerhouten bedden
 4. Steigerhouten buitenkeukens
 5. Steigerhouten badkamermeubels
 6. Steigerhouten salontafels
 7. Steigerhouten dressoirs
 8. Steigerhouten boekenkast
 9. Steigerhouten stoelen
 10. Steigerhouten keukens

Populaire steigerhout meubels SteigermeubelsXL

Steigerhouten eettafel Bintan

Deze stijlvolle eettafel heeft alle aspecten voor een gezellig en lekker diner met de familie. Gemaakt van gebruikt steigerhout en is rondom afgewerkt met een rand. Steigerhouten eettafel Bintan wordt geleverd in één geheel, maar op aanvraag kunnen wij deze ook in delen leveren! Verder kunt u kiezen uit acht verschillende behandelingen en kunnen we de tafel op maat voor u maken! 

Projecten

Naast de verkoop van bovengenoemde populaire steigerhout meubels via onze winkel en webshop leveren wij ook veel maatwerk steigerhout meubels. Wij zijn dan ook zeer trots op deze projecten, die soms ontstaan als ontwerp van een klant, architect of door onszelf worden bedacht. Bekijk op onze website of op onze Facebook pagina zeker eens de maatwerk projecten die wij met steigerhout mochten realiseren. Heeft u zelf ideeën en zoekt u een partner om deze samen vorm te geven, dan denkt ons team graag met u mee!

Contact opnemen