Gebruik actiecode: SUMMER15 & ontvang tijdelijk 15% op alles!

  • Hoogwaardige afwerking en dito kwaliteit
  • Vakwerk door ervaren meubelmakers
  • Dubbel geschuurd zonder meerprijs
  • Snelle levering
+31614915552 Luikersteenweg 640, 3920 Lommel, België

Steigerhout Projectinrichting

Voor uw winkelinrichting en horecainrichting

Steigerhout kent vele mogelijkheden en wordt dan ook niet alleen veel gebruikt in woningen en tuinen. Ook eigenaars van winkels, horecabedrijven en andere ondernemers ontdekken steeds vaker de vele toepassingen van steigerhout voor de inrichting. Bij SteigermeubelsXL bent u aan het juiste adres voor een sfeervolle steigerhouten inrichting op maat.

SteigermeubelsXL denkt graag met u mee als het gaat om projectinrichtingen. Van winkels tot restaurant of hotel, van showroom tot kantoor, met onze steigerhouten meubelen die wij bij projectinrichtingen meestal op maat maken, ziet uw bedrijf er representatief en sfeervol uit.

Projectinrichtingen met steigerhout

Bij B2B projecten waarbij een inrichting met steigerhout meubels gewenst is, beginnen we uiteraard met een goede inventarisatie van de wensen. Dit leggen we naast de mogelijkheden waarbij we niet alleen naar budget kijken, maar ook naar de ruimte die ingericht moet worden. Hierbij houden we uiteraard rekening met bijzondere wensen en de complete inrichting zodat we een goed beeld hebben van uw bedrijfsruimte. Per bedrijf verschilt dit uiteraard enorm. Voor sommige winkels maken we alleen een toonbank, maar we hebben ook complete winkelinrichtingen van steigerhout mogen realiseren.

Moderne bar met ledverlichting

Met een nieuwe steigerhouten bar ondergaat de kantine van uw bedrijf een enorme metamorfose. Aangezien deze een sfeervolle uitstraling heeft, kan de bar ook gebruikt worden in uw showroom of andere ruimte. De bar met ledverlichting en steigerbuis bepaalt de hele sfeer in uw bedrijfskantine, showroom of restaurant. Verkrijgbaar in verschillende maten en behandelingen. Overigens is de bar ook geschikt voor buiten. Ideaal om de bar te gebruiken bij het buitenterras!  

 Bar met ledverlichting

 Lees hier meer over steigerhout meubelen.

 

 

 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf. Bekijk hieronder eens diverse voorbeelden van steigerhout projectinrichtingen:

Zoals u ziet aan onze voorbeelden zijn er vele mogelijkheden om met steigerhout uw winkel, kapsalon, horeca of kantoor om te toveren tot een sfeervolle ruimte.

Vrijwel altijd is ons uitgangspunt dat we maatwerk leveren bij het inrichten van zakelijke ruimtes met steigerhout meubels. Vooral bij projectinrichtingen is dit meestal erg belangrijk. Al uw meubels worden geheel op maat vervaardigd in onze eigen meubelmakerij waarbij we veel aandacht aan de kwaliteit en details geven.

Meer informatie?

U bent van harte welkom om in onze grote showroom eens rond te kijken. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u omtrent uw wensen. U kunt hiervoor uiteraard ook altijd een afspraak maken of uw vraag via onze website doorsturen.

Contact opnemen

Showroom bezoeken