Gebruik actiecode: SUMMER15 & ontvang tijdelijk 15% op alles!

  • Hoogwaardige afwerking en dito kwaliteit
  • Vakwerk door ervaren meubelmakers
  • Dubbel geschuurd zonder meerprijs
  • Snelle levering
+31614915552 Luikersteenweg 640, 3920 Lommel, België

Wij leveren luxe en mooie steigerhouten meubels in Friesland

Bent op zoek naar steigerhout meubels in Friesland? Bij SteigermeubelsXL verkopen wij alleen maar schitterende steigerhouten meubelen. We hebben een enorm breed en uitgebreid assortiment. Van woonaccessoires tot aan buitenkeukens.

Van steigerhouten bedden voor slaapkamers tot aan loungebanken voor uw tuin. Kortom: op zoek naar een meubel van steigerhout in Friesland? Bij SteigermeubelsXL bent u aan het juiste adres. Noem het maar op en wij hebben het. Bekijk hieronder op u gemak rustig ons assortiment en laat uzelf verrassen.  

Bezoek nu onze webshop

Diverse steigerhouten meubels in Friesland te koop

Zoals al eerder benoemd verkopen wij veel schitterende steigerhouten meubels in Friesland. Deze kunnen wij vanuit onze werkplaats in Lommel overal heen versturen, zowel verzenden wij steigerhout naar België en door heel Nederland.

Zoekt u steigerhout in Groningen? Of ergens anders, zoals in Venlo of wilt u uw steigerhouten tafel in Eindhoven geleverd hebben? Wij rijden overal naar toe voor een vaste prijs.  

Het fijne voor u is dat wij niet afhankelijk zijn van een andere koerier. Wij pakken alles zelf in, vervoeren en leveren het bij u af. Hierdoor kunnen wij ook afspraken met u maken over de datum en het tijdstip van de levering. 

Bent u maandag nooit thuis? Dan kunnen wij het op een andere dag leveren. Komt de ochtend u niet goed uit dan kunnen wij uw houten meubel aan het einde van de middag of in het begin van de avond leveren.

Wilt u uw net gekochte meubel van steigerhout in Leeuwarden op dinsdagavond om zeven uur geleverd hebben? Dan is dit mogelijk en bespreekbaar. Wij zijn erg flexibel en kunnen rekening houden met uw wensen. Wel zo fijn! 

Een eigen showroom

Op zoek naar steigerhouten tuinmeubelen of bent u op zoek naar een steigerhouten loungeset? We hebben het allemaal bij SteigermeubelsXL. Ons gehele assortiment staat online. Wilt u alle meubels met eigen ogen bekijken en testen? Dat is ook mogelijk want u kunt terecht in onze showroom in Lommel. Onze showroom is iedere dag geopend.

Onze enorme showroom ligt op de grens van Nederland en België. We zijn voor onze Belgische en Nederlandse klanten dus goed bereikbaar. Heeft u vragen? Dan kunt u contact met ons opnemen. Laat een berichtje achter, verstuur een mail of bel ons. Ons personeel staat voor u klaar. 

Route naar de showroom

Creëer een stijl die bij u past

Uw eigen huis opnieuw inrichten met steigerhouten meubels in Friesland? Of wilt u de tuin verbouwen of decoreren? Onze steigerhouten meubels zijn hiervoor erg geschikt. Met steigerhout kunt alle kanten op.

Veel populaire nieuwe stijlen maken gebruik van natuurlijke materialen, zoals dit soort hout. Dit soort hout is een rauw materiaal, waardoor het ook geschikt is voor wat rauwere stijlen, zoals de industriële stijl. Andere natuurlijke stijlen zijn onder andere:

  • Scandinavisch;
  • Landelijk;
  • Bohemian;
  • Ibiza;
  • Japandi.

Zoals u al ziet is steigerhout een prachtig materiaal wat u makkelijk kunt gebruiken bij het inrichten van uw woonkamer, slaapkamer of uw tuin. Wist u dat steigerhout officieel gemaakt is van vurenhout? Steigerhout is namelijk geen aparte houtsoort.

De lange vezels van burenhout zorgde ervoor dat deze planken voornamelijk werden gebruikt voor op de steigers. Na het intensief gebruik van deze planken werden ze geschuurd en gebruikt om er meubels van te maken. Hier komt officiële de term steigerhout vandaan. 

Ontdek ideeën voor uw eigen huis door ons Pinterest profiel te bezoeken. Pinterest is een uitstekend kanaal om meer inspiratie op te doen en om op beeld te bekijken wat u met onze steigerhouten meubels kunt doen.

Wilt u meer te weten komen over steigerhout of heeft u vragen over steigerhout, zoals hoe u steigerhout moet behandelen? We hebben hiervoor een speciale pagina, namelijk: veel gestelde vragen over steigerhout

Steigerhouten meubels Friesland

Milieuvriendelijke meubelen van steigerhout

Koopt u steigerhouten meubels in Friesland bij ons, dan koopt u direct ook milieuvriendelijke meubels. Zoals eerder benoemd is steigerhout geen houtsoort, maar gebruikt vurenhout. Dit halen wij van werkplaatsen en gebruiken wij voor onze meubels.

Er worden geen extra bomen gekapt om meubels te maken. We hergebruiken een houtsoort en dit blazen wij nieuw leven in. Een steigerhouten meubel van ons is dus niet alleen duurzaam, maar ook milieuvriendelijk.

Door het hergebruik van vurenhout nemen wij deel aan de circulaire economie en geven wij een gebruikt product een tweede kans. Door het kopen van één van onze steigerhouten meubels in Nederland draagt u ook uw steentje bij aan het milieu. 

Steigerhouthout op maat in Friesland geleverd

We zijn al jarenlang bezig met het maken van steigerhouten meubels in Nederland. Hierdoor hebben wij veel kennis en kunde in huis. Onze meubelmakers hebben jarenlange ervaring en beschikken over de nodige vakkennis.

Doordat wij alles zelf maken kunnen wij niet alleen garanderen dat onze meubels goed zijn afgewerkt, maar ook kunnen wij wat extra's doen, zoals de meubels van hout beitsen of behandelen met een lak of wash. 

Wij schuren onze meubelen altijd dubbel. Dit bevordert de kwaliteit en daardoor gaat uw meubels van steigerhout in Friesland ook langer mee. Dit doen wij trouwens kosteloos. Dit hoort bij ons service. 

Dit wordt allemaal gedaan in onze meubelmakerij. Als wij 100% tevreden zijn over het gemaakte model en de afwerking, dab pas versturen wij het steigerhout naar Friesland. Hout wordt op maat in Friesland geleverd. Geef van tevoren aan waar, wanneer en hoe laat u de steigerhouten meubelen in Friesland geleverd wilt hebben. Alles is bij ons in overleg mogelijk. 

Zelf steigerhouten meubels maken of laten maken?

Steigerhouten meubels laten maken? Dat is bij ons mogelijk. Op onze website staan allerlei verschillende producten van gebruikt vurenhout en hierbij staan specificaties, zoals afmetingen.

Dit betekent niet dat onze producten ook alleen in die maten verkrijgbaar zijn. Wij hebben namelijk een eigen meubelmakerij. Hier wordt vakwerk geleverd door onze ervaren meubelmakers en in deze werkplaats kunnen wij alles aanpassen naar wens.

Ziet u een leuke steigerhouten tafel, maar de diameter is te groot voor in uw woning? Wij kunnen alle steigermeubels op maat maken. Liever een tafel met een diameter van 120 cm in plaats van 130? Wij regelen dit voor u. Een vierkante poot, een x-poot of een ronde? In onze meubelmakerij is alles mogelijk. 

Wij laten uw ontwerp tot leven komen. Zelf iets ontworpen en een blauwdruk hiervan getekend? Wij gaan dan hiermee aan de gang gaan. Uw eigen ontworpen bijzettafel in uw huis? Dat is toch leuk?

Bestel vandaag nog uw steigerhouten meubels in Friesland

Wacht niet te lang met het kopen van stiegehroutne meubels in Friesland want er gaan een aantal weken overheen voor u ze ook daadwerkelijk in huis heeft. Des te sneller u bestelt, des te sneller in huis. U wilt natuurlijk uw bestelde steigerhouten meubels zo snel mogelijk in huis om ervan te kunnen genieten. Daarom raden wij aan om snel te bestellen. 

Bezoek onze winkel in Lommel of bestel hieronder direct online en laat uw gegevens achter. We nemen direct contact met u op en zorgen ervoor dat uw bestelling zo snel mogelijk in huis is. De meeste prachtige duurzame meubels van steigerhout in Friesland koopt u bij SteigermeubelsXL.

Ja, ik wil steigerhouten meubels kopen