Gratis Boretti Grill set t.w.v. €69.95 bij aankoop van een buitenkeuken!

  • Hoogwaardige afwerking en dito kwaliteit
  • Vakwerk door ervaren meubelmakers
  • Dubbel geschuurd zonder meerprijs
  • Snelle levering
+31614915552 Luikersteenweg 640, 3920 Lommel, België

Zelfgemaakte meubels van steigerhout in Venlo verkrijgbaar

Op zoek naar mooie, duurzame en industriële meubels van steigerhout in Venlo en omgeving? Bij SteigermeubelsXL bent u aan het goede adres want wij hebben een ontzettend groot assortiment.

Of u nu op zoek bent naar een nieuwe steigerhouten buitenkeuken, een houten bed of bent u al een tijd op zoek daar die ene mooie tafel? Bij ons vindt u het allemaal. 

Steigerhouten meubelen bestellen

Veel meubelen van steigerhout in Venlo en omgeving

Wij leveren meubels van steigerhout in Venlo en omgeving, maar ook kunt u ons grote assortiment rustig in het echt bekijken. We hebben namelijk een showroom in Lommel die 7 dagen per week geopend is.

Bijna al onze meubelen die u in onze webshop kunt vinden, die kunt u ook vinden in onze showroom. Op een klein uurtje uurtje rijden van Venlo vandaan ligt deze enorme ruimte. Hier staan al onze steigerhouten meubelen. 

We hebben veel producten van steigerhout. Heeft u meubelen nodig voor uw tuin, woonkamer, badkamer of slaapkamer? Voor iedere kamer hebben wij passende meubelen. Of u nu uw woonkamer wilt stylen met diverse meubelen, zoals tafels, stoelen en salontafels of uw tuin met lekkere loungemeubelen? Bij ons vindt u het allemaal.

Duurzaam steigerhout 

Wat onze meubelen nog mooier en aantrekkelijker maken is dat ze ook duurzaam zijn. Dit houdt in dat ze niet alleen betaalbaar zijn, maar ook lang meegaan en ook milieuvriendelijk zijn.

De meubelen zijn namelijk gemaakt van vurenhout. Dit is erg stevig hout dat wordt gebruikt in de bouw als planken om op te staan. Hier komt de naam steigerplanken ook vandaan. Deze planken hebben alle natuurelementen al een keer doorstaan.

Hierdoor zijn ze nog meer gevormd en sterker geworden. Wij blazen deze gebruikte steigerplanken nieuw leven in door deze op te schuren en er meubelen van te maken. 

Hierdoor kunnen wij prachtige meubelen aanbieden voor aantrekkelijkere prijzen. Zoals al eerder benoemd zijn deze planken ook erg stevig. De meubelen gaan daardoor ook jarenlang mee.

Daarom zijn het ook perfecte tuinmeubelen want ze zijn goed bestendig tegen diverse weersomstandigheden. Met een wash of een lak kunt u de levensjaren verlengen. Zo gaan uw tuinmeubelen wel meer dan 10 jaar mee

U draagt daarnaast direct een steentje bij aan het milieu want er worden geen nieuwe bomen gekapt om deze meubels te maken. 

Uw meubelen van steigerhout in Venlo thuisbezorgd

Met onze eigen bezorgservice leveren wij uw net aangeschafte meubels van steigerhout in Venlo bij u af. Wij zijn niet afhankelijk van een externe koerier want wij leveren zelf onze meubelen direct bij u af. Of u nu in Venlo woont of dat u uw meubels in Friesland of  meubels in Maatricht nodig heeft? Wij door heel België en Nederland.

Hiertegenover staat een eenmalige betaling van € 50,00. Heeft u meerdere meubelen bij ons tegelijk besteld? Dan betaald u alsnog eenmalig € 50,00. Dit is namelijk niet per product.

Het fijne hiervan is dat wij persoonlijk met u afspraken kunnen maken over de datum van levering. Bent u niet thuis op maandag en woensdag dan komen wij niet langs op die dagen. Zo kunnen we in overleg langskomen wanneer u ook daadwerkelijk thuis bent. Dit is zowel fijn voor u als voor ons. 

Afspraak inplannen

Een loungemeubel met zwarte kussens van steigerhout in Venlo in een tuin.

Steigerhouten meubels in Venlo op maat nodig?

Bent u betoverd door één van onze meubelen, maar uw afmeting staat er niet tussen? Gelukkig kunnen wij u hiermee helpen want in onze meubelmakerij kunnen wij alle meubelen op maat zagen. Al onze steigerhouten meubelen worden namelijk zelf gemaakt in onze eigen meubelmakerij. Hierdoor kunnen wij ook aanpassingen doen.

Heeft u liever een groter tafelblad, wilt u een kleinere bank of moeten de poten van de barkrukken hoger? Alles is bij ons op maat te maken. Wij kunnen zelfs uw eigen creaties tot leven laten komen.

Heeft u bijvoorbeeld zelf een schets of blauwdruk liggen van uw eigen ontworpen stoel? Lever dit ontwerp bij ons in en misschien kunnen wij wel uw stoel, bank of tafel tot leven laten komen. Hierdoor staat binnenkort misschien wel bij u uw eigen ontworpen meubel van steigerhout in Venlo in de woonkamer. Hoe leuk is dat?

Inspiratie nodig?

Heeft u inspiratie nodig? Dan kunt u terecht op onze Pinterest pagina of kunt u foto's bekijken van projecten die wij succesvol op hebben mogen leveren bij tevreden klanten.

In ons fotoalbum vindt u mooi beeldmateriaal van deze opgeleverde projecten bij klanten. Op deze manier ziet u de meubels ook echt in een woonkamer. Zo kunt u makkelijker zelf inspiratie opdoen. 

De specialist van steigerhout in Venlo en omgeving

Bent u op zoek naar meubels van steigerhout in Venlo en omgeving? Kom dan eens bij ons langs in Lommel of ga hieronder direct door naar onze webshop en bekijk ons schitterende assortiment. 

Bekijk hier ons assortiment