+31614915552 Luikersteenweg 640, 3920 Lommel, België
Keuzestress? Wij denken graag met u mee!
Wij zijn dagelijks geopend en bereikbaar via chat, mail en telefoon.

De mooiste meubelen van steigerhout in Groningen

Op zoek naar meubelen van steigerhout in Groningen? Wij hebben allerlei verschillende prachtige steigerhouten meubelen in ons assortiment. Van tafels tot aan kasten en bedden, maar ook hebben wij meubelen voor in de tuin.

Hierbij moet u denken aan tafels, loungebanken, zitmeubilair en buitenkeukens. De beste meubelen van steigerhout in Groningen vindt u bij ons!

Bezoek hier onze webshop

Veel verschillende meubelen van steigerhout in Groningen

Niet alleen hebben wij prachtige meubelen van steigerhout in Groningen, maar daarnaast is ons assortiment ook erg ruim. Op zoek naar loungemeubelen van steigerhout in Groningen, tuinmeubelen of naar badkamermeubelen? Wij hebben het allemaal.

Ook verkopen wij andere aanvullende accessoires. Hierbij moet u denken aan lampen. Dit zijn grove industriële lampen die aansluiten bij onze meubelen van steigerhout. 

Creëer een industriële stijl

Onze meubels zijn perfect als u bijvoorbeeld van een industriële stijl houdt. De combinatie van hout en staal maken onze meubels sfeervol, maar ook wat grover.

Een industriële stijl creëert u door veel meubelen te combineren die gemaakt zijn van materialen, zoals hout, steigerhout, metaal, beton en baksteen. Deze stijl is ook wel te omschrijven met steekwoorden, zoals stoer en robuust. 

Met ons steigerhout kunt u alle kanten op want niet alleen kunt u hiermee een industriële look creëren, maar ook een landelijke of Scandinavische stijl is mogelijk. Hout is een prachtig materiaal die u in vele woonstijlen terug ziet komen.

Bent u benieuwd hoe u onze steigerhouten meubelen kunt combineren? Bekijk het Pinterest account van Steigermeubels en laat uzelf inspireren. 

Gespecialiseerd in het maken van steigerhouten meubelen

Door onze jarenlange ervaring zijn wij de meubelmaker van steigerhouten meubelen binnen Nederland en België. We hebben de beschikking over vakkundig personeel met jarenlange ervaring die werkzaam zijn in onze eigen meubelmakerij waar ze mooiste meubelen maken.

Doordat wij alles zelf maken kunnen wij prachtige en unieke afgewerkte meubels maken. Waarom moet u bij ons zijn voor meubelen van steigerhout in Groningen?

 • Is het niet goed? Dan krijgt u het geld terug.
 • Wij maken alles zelf en hierdoor hebben wij unieke designs.
 • Alle meubels zijn schitterend afgewerkt (dubbel geschuurd).
 • Doordat alles dubbel geschuurd is gaan alle meubelen langer mee.
 • Wij geven u graag advies.
 • Ook kunnen de meubelen door ons behandeld worden.
 • Maatwerk is ook mogelijk!

 

Meubelen van steigerhout in Groningen op maat

Onze meubelen van steigerhout in Groningen worden handgemaakt in onze eigen meubelmakerij. Hierdoor is maatwerk altijd bij ons mogelijk! In onze webshop staan onze standaardmaten, maar is de tafel te groot voor uw woonkamer? Geef de gewenste afmeting aan ons door via het offerteformulier en (bijna) altijd is uw aanvraag mogelijk. 

Bent u creatief en heeft u thuis een blauwdruk liggen van uw eigen ontworpen steigerhouten tafel of steigerhouten bed? Dan kunnen wij in onze eigen meubelmakerij uw blauwdruk tot leven laten komen! Hoe leuk is het om bij uzelf in huis een meubel van steigerhout te hebben!

Een tafel van steigerhout in Groningen

Wij leveren de mooiste steigerhouten meubels in Groningen

Op zoek naar prachtige steigerhouten meubels in Groningen? Wij van SteigermeubelsXL leveren de mooiste steigerhouten meubels door heel Nederland.

Of u nu op zoek bent naar steigerhouten meubels voor uw tuin? Een steigerhouten bed voor uw slaapkamer, een steigerhouten tafel voor uw woonkamer of een nieuwe steigerhouten keuken? Bekijk ons assortiment online of bezoek onze showroom in Lommel. Hier kunt u met eigen ogen alles rustig bekijken en ook testen. 

Niet alleen leveren wij mooie steigerhouten meubels in Groningen, maar ook zijn onze houten meubels erg duurzaam en betaalbaar. Dit houdt in dat onze meubels lang meegaan en dit betekent voor u dat de afschrijving erg laag is. Een mooie duurzame investering waar u jarenlang plezier van heeft.

U heeft hier helemaal lang plezier van als u de meubels laat behandelen. Dit kunt u bij ons laten doen, maar zelf kunt u dit natuurlijk ook doen. Vooral voor uw steigerhouten tuinmeubelen is dit belangrijk. Het beste steigerhout in Groningen leveren wij. 

De voordelen van onze meubelen van steigerhout in Groningen

Niet alleen is het handig dat wij uw steigerhouten meubelen op maat kunnen maken en alvast voor u kunnen behandelen, maar ook gebruiken wij het beste steigerhout.

Wij gebruiken uitsluitend steigerhout omdat dit duurzaam hout is. Hierdoor is het niet alleen mooi en stevig, maar ook milieuvriendelijk. Steigerhout is al een gerecycled product waardoor er geen bomen gekapt hoeven te worden. Een milieubewuste keus!

Onze meubels worden dubbel geschuurd waardoor uw meubel van steigerhout in Groningen niet alleen langer meegaat, maar dit verhoogd ook de kwaliteit. Dit kost u niets want dit bij de prijs inbegrepen.

Een behandeling is bij ons ook mogelijk! U heeft de keuze uit een matte lak of een behandeling, zoals:

 • een grey dark wash;
 • een white wash;
 • een greywash;
 • een black wash;
 • een always dry behandeling.

Waarom een behandeling handig is? Door uw eigen meubel van steigerhout in Groningen te laten behandelen zorgt u ervoor dat uw nieuwe meubel onder andere langer meegaat.

Daarnaast zijn de meubels makkelijker schoon te maken omdat ze vlekbestendiger zijn. Vooral als u een meubel voor buiten koopt is een behandeling aan te raden.

Door een behandeling, zoals een always dry behandeling, neemt uw steigerhouten loungeset geen water en dus geen vocht op. Het water blijft erop liggen en hierdoor gaan de meubels veel langer mee!

Ja, ik wil steigerhouten meubels kopen!