Gratis Boretti Grill set t.w.v. €69.95 bij aankoop van een buitenkeuken!

  • Hoogwaardige afwerking en dito kwaliteit
  • Vakwerk door ervaren meubelmakers
  • Dubbel geschuurd zonder meerprijs
  • Snelle levering
+31614915552 Luikersteenweg 640, 3920 Lommel, België

Steigerhout maatwerk

Specialist in steigerhout maatwerk meubels en accessoires

Door onze jarenlange ervaring zijn wij gespecialiseerd in het maken van maatwerk steigerhout producten en accessoires. Steigerhout maatwerk wordt gemaakt in onze meubelmakerij door onze vakmensen. Alle steigerhout meubels en producten worden gemaakt van duurzaam steigerhout.

Steigerhout maatwerk meubels

Heeft u specifieke wensen voor uw steigerhout meubel en overweegt u een steigerhouten meubel op maat te laten maken? Of heeft een eigen ontwerp wat u graag gerealiseerd ziet worden? Uw wensen worden door onze vakmensen uitgevoerd in een steigerhout maatwerk meubel van duurzaam steigerhout. Kwaliteit staat hierbij uiteraard voorop zodat u vele jaren plezier heeft van uw meubels. 

Steigerhouten meubelen op maat SteigermeubelsXL

Duurzaam steigerhout

Ons duurzaam steigerhout heeft al een lang leven achter de rug. Hierdoor draagt u bij aan een groene wereld, daar waar geen tropische regenwouden hoeven te worden gekapt.

Meer over steigerhout meubels

Bijzonder populaire steigerhout maatwerk meubels zijn:

Steigerhouten meubels online bestellen

Woont u niet in de buurt van Valkenswaard (NL) of Lommel (België)? Het is bij ons altijd mogelijk om steigerhouten meubels online te bestellen. Erg eenvoudig en gemakkelijk! Tegen een laag tarief van € 50,- komen wij uw bestelde product bij u thuis bezorgen. Deze bezorgkosten zullen altijd gelijk blijven, aangezien wij zelf voor de verzending zorgen en niet afhankelijk zijn van derde partijen.

Steigerhout maatwerk projecten

Voor enkele klanten hebben wij maatwerk steigerhout meubels of inrichting gerealiseerd. Onze maatwerk projecten onderscheiden wij in de volgende categorieën:

  1. Particuliere projecten
  2. Winkel-inrichting
  3. Horeca-inrichting
  4. Bijzondere projecten

Maatwerk Steigerhouten meubelen

Uw eigen steigerhout ontwerp

Heeft u een eigen ontwerp gemaakt voor een steigerhout meubel? Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden om uw eigen ontwerp door ons te laten realiseren.

Alles over steigermeubels op maat