+31614915552 Luikersteenweg 640, 3920 Lommel, België
Keuzestress? Wij denken graag met u mee!
Wij zijn dagelijks geopend en bereikbaar via chat, mail en telefoon.

Luxe houten meubels

Voor buitenmeubels, kantoormeubels of meubels voor uw woning bent u bij SteigermeubelsXL aan het juiste adres. Wij ontwerpen en maken luxe steigerhouten meubels op maat. 

Meubels voor het hele huis

Voor elke ruimte kunnen wij meubels op maat maken. Zo hebben wij een groot assortiment aan meubels voor uw woonkamer, slaapkamer maar ook meubels voor buiten. Met bijvoorbeeld een buitenkeuken en een loungeset kunt u de gehele zomer genieten van uw tuin. Met een buitenhaard zit u er tijdens de koude dagen ook lekker bij en maakt u uw tuin helemaal af.

De uitstraling van steigerhout geeft uw woonkamer, slaapkamer of keuken een gezellige sfeer. Het hout gaat jaren mee omdat het goed tegen een stootje kan. Zo zijn de meubels ook goed geschikt voor een kinderkamer of speelruimte. 

Luxe afwerking

Alle meubels worden door onze vakmensen gemaakt in onze eigen werkplaats. Wij gebruiken altijd steigerhout van topkwaliteit en geven uw meubels een luxe afwerking. Zo worden alle meubels altijd dubbel geschuurd, zonder enige meerprijs. 

Luxe meubels

Bent u benieuwd hoe onze luxe meubels eruit zien of nieuwsgierig naar onze meubelmakerij? Op deze pagina vindt u diverse projecten waaraan wij hebben gewerkt en erg trots op zijn. Ook van de klanten mochten wij het resultaat vast leggen en die waren uiteraard ook trots en erg blij met het resultaat.

Zo vindt u hier particulieren projecten, zoals overkappingen en loungesets. Bijzondere projecten op maat die we hebben mogen doen en ook kunt hier winkelinrichtingen en horeca-inrichtingen vinden. Dus bent u nieuwsgierig? Klik snel naar onze projecten.

We helpen u graag!

Heeft u vragen over de mogelijkheden voor uw project? U kunt altijd contact met ons opnemen voor uitgebreide informatie. Ook maken wij graag een vrijblijvende offerte voor uw project op maat.

Bezoek onze showroom

Wilt u zelf een kijkje nemen bij ons assortiment? We verwelkomen u graag! Onze showroom is 7 dagen per week geopend en toont een groot gedeelte van ons assortiment.

Luikersteenweg 640, 3920 Lommel, België

Precies op de grensovergang:
Valkenswaard (NL) - Lommel (België)

info@steigermeubelsxl.nl

Onze steigermeubels online bestellen kan ook! Wij bezorgen door heel Nederland en België.