+31614915552 Luikersteenweg 640, 3920 Lommel, België
Keuzestress? Wij denken graag met u mee!
Wij zijn dagelijks geopend en bereikbaar via chat, mail en telefoon.

Duurzaam hout

Duurzaam hout

Steigerhout heeft al een lang en werkzaam leven achter de rug in tegenstelling tot bijvoorbeeld tropisch hardhout wat vaak speciaal gekapt is om verwerkt te worden tot meubels. M.a.w.: steigerhout is gerecycled materiaal en door meubels te kopen waar dit materiaal in is verwerkt draagt u bij aan een duurzame en groene wereld! Er hoeven immers geen tropische regenwouden te worden gekapt. Wij werken dan ook speciaal met duurzaam hout. Wij letten er goed op dat wij met kwaliteit steigerhout werken en dat onze ervaren vakmensen kwaliteit afleveren.

Meubelmakerij

In onze eigen Meubelmakerij maken wij veel verschillende producten van steigerhout. Van loungebanken en bedden tot badkamermeubels en eettafels. Wij hebben een enorm breed assortiment steigerhouten meubels. Doordat wij alles zelf maken in onze meubelmakerij kunnen wij veel voor u betekenen op het gebied van maatwerk. Heeft u zelf een idee ontworpen? Dan kunnen wij deze voor u realiseren. Wilt u een tafel of bed met bijzondere afmeting? Wij zorgen dat u precies krijgt wat u zoekt. Onze meubelmakers kunnen vrijwel alles maken van steigerhout. 

Bekijk onze projecten

Populaire producten van SteigermeubelsXL zijn:

Steigerplanken worden vervaardigd van een snel groeiende soort vurenhout en hoeft niet te worden behandeld voor buitengebruik. De planken zijn altijd aan weersinvloeden blootgesteld en door kalk-, verf-, en cementresten als het ware op natuurlijke wijze “geimprigneerd”.

Duurzaam hout - Steigerhout van SteigermeubelsXL

Het verweert wel in de buitenlucht, wordt wat grijzer en er kunnen wat barstjes in komen, maar dat geeft juist het stoere en robuuste karakter aan de meubels. Het is wel erg belangrijk dat als de meubels buitenstaan de wind er langs kan waaien zodat ze weer droog worden na een regenbui.

Bezoek onze webshop

Luikersteenweg 640, 3920 Lommel, België

precies op de grensovergang:
Valkenswaard (NL) - Lommel (België)

info@steigermeubelsxl.nl