Actie: 20% korting op alle BBQ's van Boretti!

 • Hoogwaardige afwerking en dito kwaliteit
 • Vakwerk door ervaren meubelmakers
 • Dubbel geschuurd zonder meerprijs
 • Snelle levering
+31614915552 Luikersteenweg 640, 3920 Lommel, België

Onze winkel is 7 dagen geopend

Bekijk onze openingstijden

Onze showroom in Lommel

Wij van SteigermeubelsXL hebben een mooie en ruime showroom in Lommel. Deze showroom is gelegen op een goed bereikbare, markante plaats: precies op de grensovergang van Nederland met België.

Een groot gedeelte van ons assortiment steigerhouten meubels wordt hier getoond: buitenmeubelen (lounge, tafels, etc.), binnenmeubelen (keukens, dressoirs, kasten, badkamermeubels, etc.) en zelfs een aparte ruimte waar vrijwel de gehele collectie bedden worden getoond. 

Zakelijke klanten

Ook zakelijke klanten kunnen bij ons terecht voor winkelinrichting, horeca-inrichting etc. We hebben een mooie showroom aan de Luikersteenweg 640, te Lommel (precies op de grensovergang met Valkenswaard) en er is ruime parkeergelegenheid voorhanden.

Bijzondere en grote collectie

We hebben een bijzondere en grote collectie Boeddha’s en andere woonaccessoires in ons assortiment in alle prijsklassen en van diverse materialen. We staan bekend om een zeer grote collectie dieren van polyester, welke allemaal staan uitgestald voor onze winkel.

Webshop accessoires

Kwaliteit en vertrouwen

Wij vertrouwen erop dat u de reeks getoonde artikelen kunt waarderen, de collectie is dusdanig groot dat niet alles getoond kan worden op deze website. Mocht u specifieke producten, wensen of meer informatie willen, neem dan contact met ons op! 

 1. Hoogwaardige afwerking steigerhout
 2. Vakwerk door ervaren meubelmakers
 3. Ambachtelijke productie
 4. Goede service en garantie
 5. Showroom 7 dagen per week geopend
 6. Maatwerk is mogelijk
 7. Snelle levering

Geïnteresseerd om deze producten in het assortiment van uw winkel op te nemen en/of dealer te worden van ons? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

Geen tijd om langs te komen? Bezoek onze uitgebreide webshop en stel uw meubel op maat samen!

Bezoek onze webshop