+31614915552 Luikersteenweg 640, 3920 Lommel, België
Showroom 7 dagen per week geopend
Op de grens tussen Nederland en België Lommel, bij Valkenswaard
 • De mooiste aanbiedingen ontvangen?
  Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief
  Inschrijven

Onze Winkel

Onze winkel is 7 dagen per week geopend

We hebben een mooie, ruime toonzaal, welke gelegen is op een goed bereikbare, markante plaats: precies op de grensovergang van Nederland met België.
Een groot gedeelte van ons assortiment steigerhouten meubels wordt hier getoond: buitenmeubelen (lounge, tafels, etc.), binnenmeubelen (keukens, dressoirs, kasten, badkamermeubels, etc.) en zelfs een aparte ruimte waar vrijwel de gehele collectie bedden worden getoond. 

Zakelijke klanten

Ook zakelijke klanten kunnen bij ons terecht voor winkelinrichting, horeca-inrichting etc. etc. We hebben een mooie showroom aan de Luikersteenweg 640, te Lommel (precies op de grensovergang met Valkenswaard) en er is ruime parkeergelegenheid voorhanden.

Bijzondere en grote collectie

We hebben een bijzondere en grote collectie Boeddha’s, en andere woonaccessoires in ons assortiment in alle prijsklassen en van diverse materialen. We staan bekend om een zeer grote collectie beesten van polyester, welke allemaal staan uitgestald voor onze winkel.

Webshop accessoires

Kwaliteit en vertrouwen

Wij vertrouwen erop dat je de reeks getoonde artikelen kunt waarderen, de collectie is dusdanig groot dat niet alles getoond kan worden op deze website. Mocht je specifieke producten wensen of meer informatie willen, neem dan contact met ons op! 

 1. Hoogwaardige afwerking steigerhout
 2. Vakwerk door ervaren meubelmakers
 3. Ambachtelijke productie
 4. Goede Service en Garantie
 5. Showroom 7 dagen per week geopend
 6. Maatwerk is mogelijk
 7. Snelle levering
 8. Groot assortiment steigerhouten meubelen

Geïnteresseerd om deze producten in het assortiment van je winkel op te nemen en/of dealer te worden van ons? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

Geen tijd om langs te komen. Bezoek onze uitgebreide webshop en stel u meubel op maat samen!

Bezoek onze webshop