+31614915552 Luikersteenweg 640, 3920 Lommel, België
Showroom 7 dagen per week geopend
Op de grens tussen Nederland en België Lommel, bij Valkenswaard
  • De mooiste aanbiedingen ontvangen?
    Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief
    Inschrijven

Steigerhout Valkenswaard

Bent u op zoek naar meubels van steigerhout in de omgeving van Valkenswaard? Bij SteigermeubelsXL kunt u terecht voor mooie steigerhout Valkenswaard van goede kwaliteit. De meubels worden gemaakt in onze eigen professionele meubelmakerij

Wij maken alle meubels zelf, hierdoor hebben wij een groot assortiment en zijn er daarnaast veel andere opties mogelijk. In de meubelmakerij worden meubels gemaakt voor zowel binnen als buiten. Er zijn veel verschillende behandelingen beschikbaar, maar ook veel mogelijkheden in kleur, stijl en afmeting. Heeft u iets in gedachte, maar kunt u het niet vinden? Bij SteigermeubelsXL kunnen wij uw idee realiseren. Zo vindt u altijd wat u zoekt. 

Waarom steigerhouten meubels?

Steigerhout geeft veel sfeer aan uw woning of tuin. Het ziet er mooi uit en heeft een unieke uitstraling. Daarnaast is het ook erg duurzaam. Dit komt doordat het is gemaakt van gerecycled materiaal. Er hoeven dus geen bomen gekapt te worden voor uw nieuwe meubel. Het materiaal waar wij mee werken is van goede kwaliteit en wij hebben ervaren medewerkers die uw steigerhouten meubels met zorg maken. SteigermeubelsXL biedt veel keuze in steigerhout Valkenswaard. Waar u ook naar op zoek bent, u bent altijd verzekerd van de beste kwaliteit.

Bij SteigermeubelsXL kunt u gemakkelijk ons assortiment bekijken en online bestellen.

Webshop

Steigerhout Valkenswaard

Onze showroom is gevestigd in Lommel. Dit ligt op de grens van Nederland en België en op minder dan een half uur rijden van Valkenswaard. U kunt 7 dagen per week bij ons terecht voor meer advies, informatie, inspiratie. Voor steigerhout Valkenswaard gaat u naar SteigermeubelsXL.

Contact

 

 steigerhout valkenswaard