• Hoogwaardige afwerking en dito kwaliteit
  • Vakwerk door ervaren meubelmakers
  • Dubbel geschuurd zonder meerprijs
  • Snelle levering
+31614915552 Luikersteenweg 640, 3920 Lommel, België

Steigerhouten meubelen online

Bent u op zoek naar nieuwe steigerhouten meubelen? Steigerhouten meubelen geven een unieke sfeer aan elke woning of tuin. Steigerhout heeft een gezellige en sfeervolle uitstraling die goed te combineren is met verschillende stijlen. Bij SteigermeubelsXL bent u hiervoor aan het juiste adres.

Waarom kiest u voor SteigermeubelsXL?

  • Jarenlange ervaring in ontwerp en productie van steigerhouten meubelen
  • Eigen werkplaats met goede kwaliteit gereedschap
  • Uitsluitend gebruik van hoge kwaliteit steigerhout
  • Alle meubels worden op maat gemaakt
  • Online bestellen of bezoek onze showroom

Steigerhouten meubelen online

SteigermeubelsXL is gevestigd in Lommel, op de grens van Nederland en België. U bent altijd welkom bij ons in de winkel of werkplaats, maar u kunt ook gemakkelijk de steigerhouten meubelen online bestellen in onze online meubelwinkel. Wij bezorgen door heel Nederland, België en Duitsland.

Levering

In veel gevallen leveren wij de steigerhouten meubelen zelf. Onze levertermijn is 2 tot 4 weken. De verzendkosten bedragen binnen Nederland (met uitzondering van de Waddeneilanden) en België €50,-. Ook buiten Nederland en België is het mogelijk om steigerhouten meubelen online te bestellen.

Hiervoor kunt u een prijsopgaaf bij ons aanvragen. U kunt uw bestelling ook bij ons ophalen in Lommel. Alles over steigermeubels online bestellen.

Ruim assortiment

Bij SteigermeubelsXL bieden we een ruim assortiment aan. In ons assortiment hebben we veel verschillende steigerhouten meubelen voor zowel binnen als buiten. Daarnaast zijn er veel mogelijkheden in de afwerking, kleur en afmetingen. Dit komt doordat de steigerhouten meubelen online worden gemaakt.

Onze ervaren vakmensen werken met kwaliteit steigerhout dat erg duurzaam is. Wij kunnen steigermeubels op maat voor uw maken.

steigerhouten meubelen online

SteigermeubelsXL

Wilt u liever de meubelen bekijken voordat u de steigerhouten meubelen online gaat bestellen? Bij SteigermeubelsXL bent u altijd welkom in onze vestiging in Lommel. Onze medewerkers geven u graag informatie over ons assortiment en de mogelijkheden.

Bij ons kunt u terecht voor onder andere