Gebruik actiecode: SUMMER15 & ontvang tijdelijk 15% op alles!

  • Hoogwaardige afwerking en dito kwaliteit
  • Vakwerk door ervaren meubelmakers
  • Dubbel geschuurd zonder meerprijs
  • Snelle levering
+31614915552 Luikersteenweg 640, 3920 Lommel, België

Steigerhout TV meubel

Bent u op zoek naar een steigerhouten TV-meubel? Bij SteigerMeubelsXL vindt u een groot assortiment steigerhouten TV-meubels, maar ook de optie om een maatwerk meubel te realiseren.

Assortiment dressoirs en TV meubels

Uw eigen steigerhouten TV-meubel

Een TV staat vaak op een opvallende plek in de woonkamer of in de slaapkamer. Een mooie TV meubel is dan ook een belangrijk onderdeel van de kamer en de woning. Toch is het vaak erg lastig om een goede TV meubel te vinden.

Mooi tv meubel van steigerhout

TV's hebben verschillende apparatuur, afmetingen en kabels. Hierdoor zijn er ontzettend veel verschillen in TV meubels en is het lastig de juiste te vinden. Wellicht heeft u de juiste al gevonden, maar kloppen de afmetingen, lades en ruimtes niet helemaal.

Bij SteigerMeubelsXL vindt u een uitgebreid assortiment steigerhouten TV meubels. Wanneer de juiste er niet tussen zit, heeft u bij ons ook de mogelijk uw eigen steigerhout TV meubel te laten maken. 

Waarom een op maat gemaakt tv-meubel van steigerhout de perfecte keuze is voor uw interieur

Een tv-meubel van steigerhout biedt verschillende voordelen. Ten eerste is steigerhout een duurzaam en robuust materiaal, wat betekent dat het meubelstuk lang meegaat en bestand is tegen dagelijks gebruik. 

Dit geeft u ook een stuk zekerheid. U kunt er dus vanuit gaan dat uw nieuwe steigerhouten tv-meubel jarenlang mee zal gaan. Niet alleen fijn voor u, maar ook voor de portemonnee. 

Dressoir van steigerhout

Daarnaast heeft steigerhout een unieke en rustieke uitstraling dat goed past bij verschillende interieurstijlen, van industrieel tot landelijk en modern. Bovendien kan een tv-meubel van steigerhout op maat worden gemaakt, waardoor het perfect past bij de afmetingen en stijl van de ruimte.

Ten slotte is steigerhout een milieuvriendelijke keuze, omdat het materiaal afkomstig is van gerecycled vurenhout en geen extra bomen hoeven te worden gekapt. 

Kortom: een houten TV-meubel biedt niet alleen duurzaamheid en unieke uitstraling, maar het is ook een milieuvriendelijke keuze, die past bij verschillende interieurstijlen!

Steigerhouten TV-meubel voor aan de wand?

Wilt u een houten tv-meubel op maat laten maken? We zijn gespecialiseerd in het maken van schitterende houten TV-meubels op maat.

Bent u op zoek naar een uniek TV-meubelstuk dat past bij uw stijl en smaak? Of wilt u een steigerhouten tv-meubel aan de wand? Overweeg dan om uw TV-meubel door ons te laten maken. In onze meubelmakerij lopen vakmensen rond van de bovenste plank! Ze brengen graag uw visie tot leven.

TV-meubel bestellen

TV-meubel van steigerhout

Waarom u ons zou moeten overwegen?

Ten eerste gebruiken we alleen de beste materialen en ambachtelijke technieken om steigerhouten TV-meubels te maken.

We werken met duurzame materialen zoals steigerhout en we maken gebruik van geavanceerde apparatuur en technieken om ervoor te zorgen dat elk meubelstuk van de hoogste kwaliteit is. Het resultaat is een duurzaam en stevig meubelstuk dat lang meegaat.

Ten tweede bieden we een volledig op maat gemaakte service. Heeft u een uniek verzoek of een speciale wens? Zoek dan niet verder! We werken graag samen met klanten die hun ideeën en visie tot leven willen laten brengen. Onze vakspecialisten zorgen ervoor dat elk meubelstuk perfect past bij de rest van uw interieur.

Bestel uw favoriete tv meubel van steigerhout

Klantenservice op maat

Hierboven op komt ook een uitstekende klantenservice. We begeleiden u bij elke stap van het proces. Vanaf het eerste contact tot aan de levering van het steigerhouten TV-meubel. Dit zorgt voor een naadloze en stressvrije ervaring voor u.

Ten slotte is SteigermeubelsXL betaalbaar. Het bedrijf biedt meubelstukken van hoge kwaliteit tegen redelijke prijzen. Klanten kunnen erop vertrouwen dat ze waar voor hun geld krijgen, zonder dat ze hoeven in te leveren op kwaliteit of vakmanschap.

Kortom, bent u op zoek naar een uniek, op maat gemaakt steigerhouten TV-meubel van hoge kwaliteit? Dan doet er goed aan doen om SteigermeubelsXL te overwegen!

We combineren een uitstekende service met vakmanschap. We gebruiken alleen de beste materialen en we bieden u een naadloze en stressvrije ervaring.

Bekijk uw steigerhouten TV-meubel bij ons in Lommel

SteigerMeubelsXL is gevestigd in Lommel, op de grens van België en Nederland. Wij leveren dan ook veel steigerhout meubels in Nederland als in België. Onze showroom is 7 dagen per week geopend.

Hier kunt u langs komen om de steigerhouten producten te bekijken en te overleggen en informeren over alle mogelijkheden. Onze vakmensen helpen u graag bij het uitkiezen van mooie nieuwe meubels. U kunt ook onze webshop bezoeken.

Luikersteenweg 640, 3920 Lommel, België

Wanneer u op zoek bent naar een mooi steigerhout TV meubel kunt u terecht bij SteigerMeubelsXL, maar ook voor andere steigerhouten meubels: 

  1. Steigerhout Bed
  2. Steigerhout Tafel
  3. Steigerhout Tuinmeubelen
  4. Steigerhouten Loungebank
  5. Steigerhouten badkamermeubel
  6. Tuinmeubelen