+31614915552 Luikersteenweg 640, 3920 Lommel, België
Keuzestress? Wij denken graag met u mee!
Wij zijn dagelijks geopend en bereikbaar via chat, mail en telefoon.

Steigerhout TV meubel

Bent u op zoek naar een steigerhout TV meubel? Bij SteigerMeubelsXL vindt u een groot assortiment steigerhouten TV meubels, maar ook de optie om een maatwerk meubel te realiseren.

Steigerhout TV meubel

Een TV staat vaak op een opvallende plek in de woonkamer of in de slaapkamer. Een mooie TV meubel is dan ook een belangrijk onderdeel van de kamer en de woning. Toch is het vaak erg lastig om een goede TV meubel te vinden. TV's hebben verschillende apparatuur, afmetingen en kabels. Hierdoor zijn er ontzettend veel verschillen in TV meubels en is het lastig de juiste te vinden. Wellicht heeft u de juiste al gevonden, maar kloppen de afmetingen, lades en ruimtes niet helemaal. Bij SteigerMeubelsXL vindt u een uitgebreid assortiment steigerhouten TV meubels. Wanneer de juiste er niet tussen zit, heeft u bij ons ook de mogelijk uw eigen steigerhout TV meubel te laten maken. 

Assortiment dressoirs en TV meubels

Een TV meubel op maat

Wilt u graag een steigerhout TV meubel op maat? Doordat wij zelf onze meubels maken in onze eigen meubelmakerij is er veel mogelijk. Onze eigen vakmensen denken met u mee over de mogelijkheden, afmetingen en afwerkingen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor verschillende soorten wash als afwerking. Daarnaast kunt u kiezen voor verschillende deurtjes, laden, maar ook voor bijvoorbeeld wieltjes onder de steigerhout TV meubel. 

Steigerhout maatwerk

Steigerhout

Onze meubelen worden allen gemaakt van sterk materiaal, namelijk steigerhout. Dit is duurzaam hout dan wordt gerecycled en daardoor een milieu bewust keuze is. Onze vakmensen letten goed op de kwaliteit en werken alleen met de juiste producten. Hierdoor leveren wij altijd kwaliteit steigerhout meubelen

TV-meubel

SteigermeubelsXL

SteigerMeubelsXL is gevestigd in Lommel, op de grens van België en Nederland. Wij leveren dan ook veel steigerhout meubels in Nederland als in België. Onze showroom is 7 dagen per week geopend. Hier kunt u langs komen om de steigerhouten producten te bekijken en te overleggen en informeren over alle mogelijkheden. Onze vakmensen helpen u graag bij het uitkiezen van mooie nieuwe meubels. U kunt ook onze webshop bezoeken.

Luikersteenweg 640, 3920 Lommel, België

Wanneer u op zoek bent naar een mooi steigerhout TV meubel kunt u terecht bij SteigerMeubelsXL, maar ook voor andere steigerhouten meubels: