+31614915552 Luikersteenweg 640, 3920 Lommel, België
Keuzestress? Wij denken graag met u mee!
Wij zijn dagelijks geopend en bereikbaar via chat, mail en telefoon.

Industriële meubelen met steigerhout

Sfeervol in elk interieur

Houdt u van een moderne en stoere inrichting in uw woning? SteigermeubelsXL heeft een industriële meubellijn, bestaande uit industriële meubelen met steigerhout en staal. Dit zorgt voor een stoere en robuuste uitstraling die heel sfeervol is en past bij vrijwel elke woonstijl.

Industriële meubelen met steigerhout

Steigerhouten meubelen hebben een uniek karakter door de sfeervolle uitstraling die steigerhout heeft. Door dit te combineren met stoer en stevig staal, krijgt u een bijzondere inrichting. Tegenwoordig zien we dan ook erg veel industriële meubelen in zowel moderne als minimalistische woningen en deze trend zal naar verwachting ook in 2019 verder doorzetten.

Industriele meubelen met steigerhout

Compleet interieur

De industriële meubelen zijn allemaal op elkaar afgestemd. Er is gewerkt met dezelfde kwaliteit hout en het staal heeft dezelfde dikte. Hierdoor zijn de industriële meubelen met steigerhout erg goed te combineren met elkaar. Op deze manier krijgt u een stoere inrichting die prachtig bij elkaar staat. De industriële lijn bestaat uit verschillende eettafels, bijpassende bankjes, TV-meubels, een boekenkast en salontafel.

 

Industriele meubelen met steigerhout

Industriële tafels

Erg populair onder de trendy industriële meubelen zijn de industriële tafels. Deze tafels zijn van staal en steigerhout. Ze zijn vooral erg populair vanwege de stoere en robuuste uitstraling. De industriële tafels hebben een stijlvolle en sfeervolle uitstraling. Hierdoor zit u gezellig urenlang aan tafel met de familie of vrienden.

Maatwerk industriële meubelen

In onze eigen meubelmakerij worden alle meubelen gemaakt, ook de industriële meubelen met steigerhout. Doordat onze eigen ervaren medewerkers de meubels maken, is er veel mogelijk. U heeft mogelijkheden in kleur, afwerking en afmetingen waarbij maatwerk altijd bespreekbaar is. Het staal is onbehandeld vanwege het industriële karakter wat het hierdoor krijgt. Het is ook beschikbaar in zwart, wit gepoedercoat, of met een transparante beschermlaag. Bij ons zijn alle steigermeubels op maat verkrijgbaar. Al onze meubelen worden dubbel geschuurd en hebben daardoor een prachtige, luxe afwerking. 

SteigermeubelsXL

De industriële meubelen met steigerhout kunt u bekijken in onze winkel in Lommel, op de grens van Nederland en België. Daarnaast kunt u ook de steigerhouten meubelen online bestellen in onze online meubelwinkel.

Bekijk de Batjan collectie

Bekijk alle industriële eettafels