+31614915552 Luikersteenweg 640, 3920 Lommel, België
Keuzestress? Wij denken graag met u mee.
Ruime showroom | 7 dagen per week geopend

Steigerhouten meubels België

Bent u op zoek naar steigerhouten meubels België? SteigermeubelsXL is specialist in het maken van steigerhouten meubels met een ruim assortiment. Bij ons vindt u alle steigerhouten meubels voor uw gehele woning, overkapping en tuin!

Sfeer met steigerhout

Steigerhouten meubels staan bekend om de sfeervolle uitstraling die ze hebben. Hout staat over het algemeen bekend om de gezellige sfeer dat ze aan de omgeving brengen. Steigerhout is ook nog eens erg duurzaam.

Duurzaam hout

Bij SteigermeubelsXL werken we altijd met duurzaam hout. Dit is hout dat al eens is gebruikt en waarvoor dus geen bomen gekapt hoeven worden. Dit hout heeft al een mooi leven achter de rug en wordt gerecycled, zodat wij er iets moois van kunnen maken! Wij controleren het steigerhout waar wij mee werken altijd op kwaliteit. Onze medewerkers maken van dit kwaliteit hout mooie steigerhouten meubels voor heel België.

Maatwerk meubels

SteigermeubelsXL biedt een ruim assortiment aan steigerhouten meubels in België aan. In ons assortiment vindt u meubels voor in uw woning, maar ook voor buiten in uw tuin of overkapping. Meubels voor in de badkamer, slaapkamer, woonkamer, eetkamer en meer vindt u in onze online webshop. Vindt u niet de meubels waar u naar zoekt? In onze eigen meubelmakerij kunnen we vanuit uw ontwerp de meubels maken waarnaar u zoekt. U kunt dan aangeven welke afmetingen, kleuren en ontwerpen u graag wilt voor steigerhouten meubels.

steigerhouten meubels belgie

Steigerhouten meubels voor heel België

Waar kwaliteit steigerhouten meubels kopen? Voor kwaliteit steigerhouten meubels in België gaat u naar SteigermeubelsXL. Hier vindt u een groot assortiment steigerhouten meubels. In onze vestiging in Lommel werken ervaren medewerkers die u kunnen adviseren over alle mogelijkheden. Wij zijn alle dagen van de week geopend.

Online uw steigerhouten meubels bestellen

Bij SteigermeubelsXL kunt u ontzettend eenvoudig uw nieuwe meubels bestellen. Wij bezorgen door heel België en Nederland. Voordat u steigermeubels online bestellen is het verstandig om het volgende even door te nemen: levering en verzendingretournerenbetaalmethode en garantie.